Horner sa s asistentkou dohodol na mimosúdnom vyrovnaní, píše Telegraaf. Bude ho to stáť milióny | Magazín F1 - F1online.sk

Dobre, každý máme na túto situáciu iný názor. Keď si moji synovia nedávno robili vodičák, tak som im prízvukoval, aby sa za každých okolností snažili vyhnúť zrážke. Aj keď sú podľa nich v práve. Ja som sám mal dve a to je sakra nepríjemná záležitosť, zvlášť ak v aute sedia aj deti. To neprajem nikomu. Ty asi jazdíš na tanku. Alebo ináč. Keby sa ti zjavil oproti tank tak neuberieš? Poznám od nás jeden takýto prípad, ktorý sa naozaj stal. Rodičia mali čelnú zrážku so zaťom s dcérou. Boli aj zranenia. Čo budem hovoriť. Rodina rozvadená na veľa rokov.

1 Like

je to moj nazor a povazujem to za vysoko pravdepodobne vzhladom na okolnosti. Nasiel som niekolko interpretacii ktore hovorili o tom, ze odskodne platil Redbull, nenasiel som ani jednu, ktora by hovorila, ze odskodne platil Horner.

Zachadzas do extremu, a uplne zbytocne. Kazda zrazka je rizikom aj pre toho, co nie je na vine. preto som napisal nasledovne…

A ano tu poslednu vetu som prehnal. Faktom ale je, ze vyhybame sa zrazkam v prvom rade preto, lebo sa bojime o vlastne zdravie, a zdravie svojej rodiny…
V kontexte nasej diskusie, ak toto nadalej prirovnavas k Hornerovmu skandalu a mimosudneho vyrovnania, stale plati to, ze je to zle prirovnanie.
A neobstoji ani to, ze zabrzdil si a uhol si sa, preto aby si chranil druhu stranu, pred vaznymi nasledkami. Ona mu svojim obvinenim znicila dobru povest. Nebudes predsa brzdit kvoli tomu, aby si ju chranil a aby sa nahodou neukazalo, ze ona klamala. Ved prave o to ide, pokial chce ocistit svoje meno.

@MamgP tak len pre tvoju info, to tvrdenie, ze vyrovnanie je medzi zamestnankynou a Red Bullom, je cista fabulacia zo strany Helmutka. Jeho nazor, ktory povazuje za vysoko pravdepodobny, hoci fakty naznacuju ine…

@helmutko a predsa diskutujes k zdroju takejto informacie. Toto sa pisa priamo v clanku.

Christian Horner môže už definitívne uzavrieť kapitolu o svojom pôsobení v Red Bulle. Po formálnom odchode zo stajne sa mu podarilo vyhnúť aj tomu, aby sa škandál s asistentkou dostal pred súd. Niekoľko miliónov zo svojho štedrého odstupného však bude musieť vyplatiť bývalej zamestnankyni červených býkov.

Nič take nerobím. Moja prvotná reakcia na teba je z diskusie zrejmá. Dôvodom je to čo si napísal a čo som označil a citoval. Horner je mi voľný, hoci som ho asi aj kedysi nazval klamárom a podvodníkom, tak jeho stalking a nevera ma neprekvapuje.

1 Like

Z tohto mi teda vyplýva, že nie je zakázané nadviazať taký vzťah, ale že keď k tomu dôjde, tak potom firma urobí opatrenia (personálne zmeny), aby ten vzťah nemohol nijako zasahovať do pracovnej roviny. Tak?

2 Likes

Ale nedej bože, jakmile by borec napsal nějaký nenávistný příspěvek na FB, to by byl vyřešený hned :smiley: Síla no, situace do jakého stavu se dostala Británie, kdy místní lidé ztrácejí veškerou naději a jsou znevýhodňováni ve všech ohledech.

1 Like

no ano, ani jedna nema ciapku.

Tak jestli si dáváš na FB fašistický fotky jako tady. Tak se nemůžeš divit. :grinning:

3 Likes

Nie je problem nadviazat vztah na pracovisku pokial nie su v hierarchii firmy pod sebou.
Neviem, co znamena pracovna rovina. Ze nebudu podavat rovnake pracovne vykony? Ak je to nutne, tak sa to riesi, samozrejme.

Pokial sa to ale riesi v kontexte mozneho sexualneho zneuzitia, nasilia alebo obtazovania, tak sa riesi to, ci nedochadza k zneuzitiu z pozicie moci. Tj. ze podriadeny udrziava s nadriadenym vztah len zo strachu, ze v pripade odmietnutia pride o pracu, alebo o sance na povysenie a podobne. Je to podobne ako to, ze veduci v tabore si nesmie zacat vztah so 15-rocnou ucastnickou tabora. Preto je takyto vztah na pracovisku nevhodny. Ja som nikde nenapisal, ze je to zakazane, ale ze je to vzdy problem.

Neviem ako inak sa toto dá pochopiť, než že si prirovnal vzdanie sa snahy o očistenie svojho mena a prijatím mimosúdneho vyrovnania, k zabrzdeniu v prípade situácie na videu, kde v prípade, že by dotyčný nezabrzdil prišlo k fatálnym následkom.

Nie nič som neprirovnával. Kto chce pochopí, kto nechce nie.

1 Like

a vysvetlil by si aj nam pomalsim, co si tym videom myslel?

Nemám čo vysvetľovať. Ja som tu žiadne video nedal.

1 Like

Omg, Rolandyno <> Ronie, doplietol som sa. prepac… Uzivatel Rolandyno prilozil video, na ktorom vodic auta brzdi a uhyba na krajnicu, pretoze oproti nemu ide grazel, ktory predbieha na mieste kde na to nema priestor, a ak by vodic auta z ktorejho je zazna, nezabrzdil doslo by k zrazke, s vysokou pravdepodobnsotou s fatalnymi nalsedkami. Toto video doplnene o text

Ja som brzdil. Brzdil som preto lebo to bolo potebné. Nie preto, že to bola moja vina. Nemusel som brzdiť a na vine by bol predsa ten chytrák v škodovici. Ale čo by mi to bolo platné keby som skončil na cintoríne?

bola reakcia na moje tvrdenie, ze

Mimosudne vyrovnanie je priznanim viny.

Nasledne si sa do tejto diskusie zapojil ty, a ja zamenil mena… Mea culpa.

V poho. Človek je tvor omylný. O tom svedčí aj to Ronaldynove video. Či? :smile:

1 Like

Na tom videu podla mna nie je omylny clovek, ale arogantne hovado, ktore vyslovene ocakava, ze sa mu ostatni uhnu… Ano, naozaj su aj taki vodici…

Po odsouhlasení hlavní role v adaptaci Ebenezer: A Christmas Carol od Paramount Pictures se Johnny Depp připravuje na svěžím začátek – poprvé od svého veřejného skandálu s Amber Heard.

7rokov nenatočil poriadny film z finančného hľadiska, to je minimálne 15% z možnej dĺžky jeho kariéry v biznise.
A ani v roku 2026 sa situácia nezmení.

A prd z toho že vyhral súd.

A to sa bavíme o najobľúbenejšom hercovi sveta v našich končinách a možno aj ďalej od nás.

2 Likes

Ty si psal, že má po kariéře, tady máš opak. Co já vím, proč odmítl nabídky co dostával po vyhranem soudě? Každopádně jeho kariéra očividně neskončila, jak si se tu snažil tvrdit. Proto logicky dává smysl jít k soudu a očistit svoje jméno.