A to ti povedala? Alebo teda niekomu?
Velke AK bola sikana na pracovisku, zakonite jej predchadzal pomer?
A to ti povedala? Alebo teda niekomu?
Velke AK bola sikana na pracovisku, zakonite jej predchadzal pomer?
Ono to moze byt aj tak, aj tak a este aj onak. Kludne mohol manzelku podviest realne, alebo podviest iba v oplzlych spravach, alebo si z neho mohol kamarat urobit srandu a nieco take jej napisat z jeho mobilu, alebo mu mohli ukradnut ucet a on nespravil nic, alebo jej pisal niekto uplne iny cez kradez identity na ucel zdiskreditovania ci vydierania Hornera (ze ho nevydierala ona ale niekto iny a tiez bola obeť ) atď atď… kazdopadne nech by to bolo cokolvek z tychto a milion dalsich moznosti, tak by to dopadlo rovnako keby sa to riesilo, a to tak ako u spominaneho Johnyho…
Inak zaujimave ze sa to opat vytiahlo prave v momente ked sa Horner chce vratit do F1, nic nevyvodzujem, ale ani nezatvaram oci…
Mimosudne vyrovnania tohto kalibru a v tychto sumach sa urcite nevyriesia za par tyzdnov
By som sa dokonca necudoval, keby sa na nom pracovalo uz v case, ked bol Horner este sef RB.
Jeho snaha o navrat do F1 po vyhadzove dohodu mohla urychlit.
Ale zvysok suhlas.
Ten Depp je dobry priklad ale aj v inom.
Nanho sa nakydalo, tak si ocistil (teda ako tak, lebo aj on je samozrejme problemovy) meno v danej kauze, nech verejnost vidi celu “pravdu” a nie len jej verziu.
A tu je to naopak, ta co vraj nakydala dostane miliony
Tazko sa hlada nove miesto, ked ma o tebe bulvar pisat clanky este par rokov, kym sa sudy skoncia.
Nedovolim si tvrdit, ze nic neurobil, ale vsetci ho obvinuju bez dokazov.
Nejdem tuto temu rozvadzat, tak sa toho nemusis chytat, ale vam sa pacilo, ked vas tu so Situsom ktosi oznacoval za gamblerov a ze mate exekucie? Bez dokazov, len to tu rozsiroval? V mensom je to to iste. Budes tu dokladovat, ze to nie je pravda? Nie, len to popries, lebo cim viac sa v tom budes vrtat, tym viac v tom ktosi bude hladat diery a chytat za slovicka. Ano, viem, Hornerov skandal ma ovela vacsie rozmery, ale zakladny princip je rovnaky. Jedna strana nieco tvrdi, lebo ma pravdu, mysli si ze ma pravdu alebo chce uskodit a druha to vyvracia.
Já se tady klidně pod nějakým respektovaným arbitrem od jeho lži očistím, prokážu že lže, nechám ho ponížit i zaplatit. Takový arbitr tu ale není. No a rozhodně mu nezaplatím aby držel hubu. Horner ji vyplatil, a tím taky stvrdil že ten cejch co na sobě má již nikdy nesundá. Depp sundal.
Prepáč, nič mi do toho nie je, ale to je úplne scestný príklad.
Kámoš Spin už to tu postnul. Smutné no.
Ono přiznám se že už dávno sleduji především livetiming a na F1TV onboardy. Mám zapnutou i nova sport 5, no okrajově. Takže já třeba ani netušil že Alonsovo předjetí tam nepouštěj. Vzhledem k tomu že se tam zas tak moc nepředjíždí tak jsem z toho byl dost překvapen. Prostě někdo v práci jen aby si to odbyl no
Ale je otázka za co vlastně dostal od lidí Alonso Driver of the Day, protože předjetí tam bylo jen jednou Hadjar (toho teda předjel 3x) + další 4 manévry, které tam nebyly. Dostal to za hlášky?
Pripomina to Jacksona, ten byl ale fakt nevinnej.
Jj za ty hlášky, protože DtS fans
Možná i za to že nakonec se tím polem prostě prodral, i když to neukazovali No těma hláškama se alespoň přihlásil o pozornost
To že vypne vysílačku bylo opravdu povedené, s tou jeho ultimátní tóninou.
Lenze Horner ma v stavke viac ako reputaciu na fore… Preto hovorim, ze meritko nie je porovnatelne, len princip ohovarania bez dokazov.
Dalej to nechcem rozoberat, netreba sa tu hadat zbytocne
Ja pozeram prenos na f1tv
Takže nejen hlavní stream, včetně LT a onboard ne?
Niekedy zapinam multiviewer ale mam teraz len jeden monitor a nechce sa mi s tym saskovat
sexchat CEO - assistenka je one way trip. Specialne ked sa do toho vlozi kamarat Jos, jackpot je doma. Mozno sa aj o korist podelia.
Horny je hlupak, ze takto naletel, a doslovne si doyebal karieru a asi aj manzelstvo.
No, dle toho co tam teda vynechali jsi vlastně o dost přišel.
Aj mne to napadlo
Teda ten pripad (urovnanie) v 93, v 2005 sud bol.