Jj ale toho chlapika sa oplati sledovat na youtube
Ja nejak tu f1 sledujem celkovo cely rok jak asi ale vacsina ludi tu na fore
Jj ale toho chlapika sa oplati sledovat na youtube
Ja nejak tu f1 sledujem celkovo cely rok jak asi ale vacsina ludi tu na fore
U neho slo o velke penize, chudak, bohuzel byl zavisly na pozornosti obecenstva, jeho desky jsou top.
To je velmi komplexna tema a nechcem ist moc offtopic, aj ked suvis tu je, ale ano, spravil zo seba velky terc a posluchnut poradcov v 93 bola chyba, ktoru neskor uz nezopakoval, ale skody uz boli napachane. Malo ludi vie, ze na pozadi toho vsetkeho prebiehala aj “biznisova vojna” (publishing atd.). V umeleckej oblasti samozrejme legenda a fenomen, ktory zmenil vo svete nie len hudobny priemysel
Tohle me vzdycky mrzi, zaplatil za odcizeni se lidem. Vsechno zvladl, skoda toho incidentu s prasky, velmi nestastne.
Tie prasky maju samozrejme suvis so vsetkym cim si dekady predtym prechadzal.
Pri tom ako dlho bol v levele slavy, ktory dovtedy svet este nevidel a tym suviciacich problemov, je az mierne prekvapive ako dlho to na rozdiel od mnohych inych utiahol, ale ano, bol to sok (padol google ) a smutne ked ako 50 rocny umrel…
Cele je to zvlastni, byl v priprave na turne a ve skvele kondici, tezko si predstavit ten incident, vzdyt musis mit pod kontolou co a kolik toho polykas, vidim za tim ze se nekdo napakoval.
Jasne ze sa nabalili, len v Londyne sa predalo takmer milion listkov.
Ale v kondicii praveze nebol, resp. nie takej aby odohral 50 koncertov (3 za tyzden) v jeho kvalite/narocnosti a veku.
Aj preto (ten tlak) trpel insomniou a dostaval “mlieko” (ako to on volal), propofol aby zaspal, no ten sa ma podavat len v nemocnici pod dozorom a nie doma. A spolu s konskymi davkami plus demerol a neviem co este, doslo ku zastave srdca, kym jeho doktor namiesto kontroly telefonoval (dostal aj 4 roky za neumyselne zabitie).
No, ja kdyz nemuzu usnout dam si dve deci tmaveho piva a spim jak male decko, ze to Michael nevedel velka skoda.
Nemám nič popletené. Popletené to majú tí, ktorí hovoria že majú o tom vierohodné informácie. Ten kto hovorí Horner je nevinný možno klame. Ten kto hovorí Horner je vinný možno klame. Nech o tom povieme čokoľvek nie je to objektivne stanovisko ale iba hádanie že možno to tak je.
Ale aká je hodnovernosť tých vyšetrovaní je otázne. Rovnako keď niekto napíše
je otázna hodnovernosť takých vyjadrení. Ktokoľvek k tomu napíše čokoľvek, nedá sa to overiť či to tak je alebo nie. V tomto prípade neexistuje pravda v tom zmysle, že sa to nedá ani potvrdiť ani vyvrátiť.
V pohode, beriem ak to bol podla teba zly priklad. Za mna vsak verejne na “Hornyho” nikto nic nemal ale aj tak ho lyncuju, v malom sa to podoba na situaciu co som spominal. Ak nesuhlasis, ok.
ano sikane predchadzal pomer, tam nieje ani najmensich pochyb, ze bol
nasledovalo jednostranne ukoncenie pomeru zo strany tej zenskej, o tom tiez nieje najmensich pochyb
pokracovalo to odmietnutim horner uznat koniec pomeru s tym, ze jej stale vypisoval sexualne “smsky”, tu znovu nieje o tom ani najmensich pochyb, ze to tak bolo
no a ked ani to nepomohlo tak si na nu z pozicie sefa doslapol, tu nieje uplne jasne aka velka sikana to bola, ale tiez nieje vela pochybnosti, ze horner coby ohrdnuty milenec a nadriadeny svojej byvalej milenky zneuzival svoje postavenie na to aby jej to dal vyzrat, ze si dovolila ukoncit ich milenecky pomer
ono bernie presne vedel preco mu povedal, ze ak to chce ututlat tak vzhladom na to co urobil a na akej je pozicii tak treba na stol polozit par milionov
to, ze bol pomer, ze ho ona jednostranne ukoncila s cim mal horner problem a nechcel sa s tym zmierit a nadalej jej posielal rozne sexualne spravy a takto ju obtazoval to je predsa dokazane.
co nieje nejak exaktne preukazane je to ako velmi jej to potom horner dal z pozicie sefa vyzra
ale ta reakcia rakuskeho vedenia, ze chceli hornera doslova na hodinu vykopnut dava tusit, ze to horner riadne prestrelil
cloveka z takej pozicie nevyhadzujes len tak pre nic za nic v case ked si v podstate s firmou na vrchole slavy.
rakusaci ho chceli vykopnut po zisku double, vtedy sa este nevedelo, ze o par mesiacov sa vykonovo prepadnu
cize toto vsetko nasvedcuje tomu, ze to spravanie hornera bola daleko, daleko za hranou a neslo len o mimomanzelsky pomer.
Vidno ze este zijeme v stredovekom cesko/slovensku. V slusnej a vyspelej spolocnosti cokolvek, co by mohlo byt verejne prepierane a mohlo by cloveku uskodit, najma z pozicie nadriadeneho voci zamestnankyni, je na pracovisku vyslovene nevhodne a uplne neakceptovatelne.
Vo vztahu k moznemu buducemu angazma ostava Hornerovi verit, ze do F1 bude chciet vstupit nejaky novy Saudsko Arabsky tim, alebo aspon takyto investor, z krajiny, kde zivot zeny ma hodnotu mensiu ako dobra a spolahliva tava, kupi niektory z existujucich timov.
Mimosudne vyrovnanie je priznanim viny, na to budu prihladat vsetky timy, media a hlavne sponzori ak niekto Hornera angazuje…
Tak uvidíme, jestli a kde se i s přihlédnutím k jeho údajným nárokům na vlastnický podíl nakonec chytí. Zase si nenamlouvám, že zrovna v prostředí F1 jsou tak citliví. Tam se myslím pohybuje víc lidí, kteří by jinde mohli mít celkem problém.
Dyť mu vůbec není podobnej…
Nie. Screenshoty z mobilu nie sú dostatočný dôkaz. Takých screenshotov ti na počkanie vyrobím hromadu. Screenshoty sa dajú sfalšovať. V tomto prípade doteraz nebol nič ani dokázané ani vyvrátené.
daju, len preco potom horner nezazaloval tie media ktore to zverejnili?
ty si fakt myslis, ze on jej plati preto, ze mali spolu len pomer?
keby to bolo len o dobrovolnom pomere tak jej neda ani cent, lebo by nemal preco kedze ten sa davno prevalil a zenuska mu odpustila, teda aspon sa tak pred verejnostou tvari, ze mu pomer odpustila
Faith in humanity: restored
Ja si o tom nemyslím nič. Nech si klebetia staré babky na trhoch. Keby bolo jasné čo sa stalo, spravil by som si niečo myslel. Napríklad ak by sa dokázalo že Horner s asistentkou niečo mali, tak by som si spravil názor, či si za to Horner zaslúži šibenicu alebo ja neviem čo. Ale ak nie je nič dokázané, jedna pani povedala mi môže byť ukradnutá.