Stále je to jej slovo proti Hornerovmu !
A suspendovať ho aspoň na pár VC Mali na Tom trvám
A akú teroristickú organizáciu preboha ?
Ozaj si mimo
Stále je to jej slovo proti Hornerovmu !
A suspendovať ho aspoň na pár VC Mali na Tom trvám
A akú teroristickú organizáciu preboha ?
Ozaj si mimo
Ved prave o tom to je. Ze pravidla sa nemenili, takze rozdiely medzi jednotlivymi autami sa zmensili. RBR niekde zavahal a McLaren sa prvy dotiahol, potom aj Mercedes s Ferrari. Ale RBR to doklepal do uspesneho konca s WDC. Kedze boli najrychlejsi, mali najmenej priestoru sa zlepsit. McLaren zato prisiel na nieco, co im drasticky zlepsilo pracu s pneumatikami a vystrelilo ich to dopredu, tento rok to este viac vypiplali.
Samozrejme, ze strata WCC nepotesi, ale to uz je bohuzial dan za to, ze idu na Verstappena. Ktovie co sa dialo vnutri teamu a ak hrozilo, ze by Verstappen odisiel ku konkurencii, bolo by trosku nelogicke mu dat dalsi dovod tym, ze sa zameraju na WCC s neistym vysledkom namiesto toho ze sa sustredia len na zachranu WDC. Nikde nepopieram, ze mali turbulentny rok, ale za mna zachranili co sa dalo a v teame to tiez potrebovali ukludnit, upratat a preskupit sa.
Ten prepad nebol blesk z jasneho neba. O zacinajucich problemoch s autom vedeli uz v predchadzajucej sezone(2023), potom prisli trable s Hornerovou aferkou, ktore nicomu nepomohli nech to bolo ako chcelo. Sef co sa musi venovat takymto pizdovinam uz zakonite nemoze odovzdat 100 percent riadeniu teamu. A co mali spravit, mali ho vyhodit a riskovat, ze na jeho miesto zasadne nejaka Kaltenbornova, Whitmarsh alebo nieco podobne? Ja si myslim, ze to by sa ten team uz rozsypal uplne. Maju WDC, aferka pomaly odznela, treba znova zastabilizovat team a zapracovat na aute. Ale minuly rok v ich danej situacii podla mna vytazili z toho co sa dalo. Akurat to vyplatenie Pereza bola ocividne uplna zbytocnost
Chory nazor. Vymyslim si na teba, ze ma obtazujes, teba suspenduju, budeme sa 3 roky sudit, lebo furt sa to bude natahovat a budem sa odvolavat a po 3 rokoch to zamietnu, ze ziadne obtazovanie nebolo. Sice sa dokaze, ze si nic neurobila, no si 3 roky ociernovana a bez roboty.
Je to takto spravne?
Tusim Kevin Spacey by vedel rozpravat, ked ho na zaklade obycajneho obvinenia zabanoval cely Hollywood na vrchole jeho kariery, jeden z top serialov (House of Cards) bol kvoli tomu zruseny, a nakoniec bol Spacey zbaveny obvineni. Toto je v poriadku?
Chore zmyslanie. Dokazovat nevinu. To kde zijes? Pri takto vaznych obvineniach sa ma dokazovat vina.
Už jsi zapomněl jak celkem nedávno moralizoval Helmut nováčky jiných týmů?
A přitom má na svém vlastním prahu pořádně nasjáno.
Veď nech dá dôkazy,že to neurobil?
Ale ak sa nemýlim sú na to sms správy
A niečo v nich museli byť keď z toho bola kauza nie ?
.
BLM. Tu rasistickou chatru, ktera rabovala a ublizovala slusnym obcanum a ktera vznikla na podporu odsouzenyho kriminalnika, mj. i znasilnovace. I kdyby Horner posilal fotky svyho ptaka, tak je to nic proti tomu, za co tvuj oblibenej tym loboval.
Dodnes prekvapivé že v kategórii mimo top tier neskončili všetci okrem jeho jazdcov
Po 2020 sa s tebou zhodnem, ze ano. Ale urobil to? Nie. Kritizoval ich za to niekto, tak ako teraz kritizuje RB? Nie. Dvojity meter? Ano.
Takze to mozme uzavriet tak, ze Wolff je zodpovedny za to, ze Lewis nema 8 titulov a je tym padom zly sef timu (aplikovanim logiky tych, co kritizuju Hornera).
Kiks, dokazuje sa vina, nie nevina
Ty si normalna? Ked niekoho obvinis, tak musis dokazat, ze tie obvinenia su pravdive. Nie obvineny dokazovat, ze su nepravdive.
Vyjadri sa k tomuto:
A k tomuto:
Myslel som, ze tvoja fanatickost Russella a Antonelliho je strop. Ale tvoja nenavist RB je este vacsia, ty prichadzas o zdravy rozum, ked pises o nich. Ludia s takymito nazormi by nemali mat volebne pravo (ked uz sa riesi to, ze stari ludia tiez).
Skáčeš z jedné věci na druhou, primární je chování mediálně známých lidí, sekundární je chování lidí někde na foru.
Ale ano, pokud to chceš vědět, tak tím protitlakem nemyslím a neschvaluju to aby se lidi začali chovat jako opi ce. Moje celoživotní krédo na internetech je to, že kdo se nechá vytočit, tak prohrál.
Ale kritizoval dosť veľa ľudí aj v médiách ich za to kritizovalo, aj preto už bol Bottas neudržateľné riešenie, hoci Lewis robil maximum aby to tak nebolo.
Na druhej strane tam sa jednalo o titul v jazdcoch nie v konštruktéroch
V jazdcoch je to aj o jednotlivcovi a Lewis tiež narobil dosť chýb ten rok.
Pokiaľ konštruktérov získali aj tak = teda 2 bola z tohto pohľadu vybraná správne.
Kým v RB zjavne nie je, respektíve je nejaký iný problem na ktorom pohoreli viacerí a nikto to nerieši
Buď majú tak neschopné 2 alebo tak zlú filozofiu že pohár konštruktérov si nezaslúžia.
Ale ak sa to opakuje, tak niekde asi zlyhalo vedenie.
A ak neuspeje ani Tsunoda tak to už len podpise to tvrdenie.
Možná že by chtěl, ale nerad by k nim přimotal i Emila. Ale spíše Helmuta zastavili dříve než se ještě více rozkecal.
Ale veď jeho obvinili na základe dôkazov
A on musí dokázať nevinu
Nikdy to nie je naopak !
To presne Spacey dokázal !
Alebo Johny Depp to dokázal v Tom súdnom procese !
Nevinu !
Horner za rok zjavne nepriniesol nič čo by ju dokázalo aby ten proces skončil ! Kedze stále pokračuje
Pockaj, tak ty pises o protitlakoch a kriku a ja skacem?
K tlakom v F1 som sa vyjadril, za mna je to bezna sucast boja, nezachytil som nieco osobne od Browna teraz, ty ano? A pripomenul som, ze tebou spominane rypanie, ktore si mame predstavit, sa aj dialo…
No a krik bude na forach tak ci tak, len predsalen by to bolo krajsie prostredie bez osobnych urazok a vulgarizmov, ci nie?
Hej sorry sú aj takí ktorým v roku 2025 rasizmus, sexizmus a diskriminácia na základe rasy či pohlavia neprídu Ok
Vidím,že pre teba je to nepochopiteľné, ale su aj takí ľudia.
Ak by to bol iný tím, tak ho jednoducho odvolajú do vyšetrenia prípadu. Tak by to malo byť, pokiaľ chceme chrániť slabších.
Jenze rasisti jsou ty, ktery mercedes podporoval… Neuveritelny.
What? V akej krajine zijes prosim ta? Vsak ty neovladas zakladne veci. A nielenze neovladas, ale si uplne mimo a si presvedcena o tom, ze mas pravdu. Kazdy ti tu pise, ze je to opacne.
Tento vyraz si pocula niekedy?
V USA je ale trosku iny sudny system, ale hlavne otazka ohladom Spaceyho (vieme ju aplikovat aj na Deppa, dosadi si tam ktoreho mas radsej) - je podla teba spravne, ze bol zabanovany celym Hollywoodom, prisiel o multimilionove kontrakty, vsetky roly a ma dodnes totalne znicenu reputaciu a nikde nehra, hoci bol nevinny, a teda neurobil nic zle?
Asi sa nerozumieme – Pérez predĺžil od roku 2025. Takže žiadne 2 roky sa nekonali. Bez posledného podpisu by Pérez dojazdil sezónu 2024 a žiadne odstupné by Red Bull platiť nemusel. V čase jeho podpisu bolo každému jasné, že Pérez posledný rok (!) nestíha.
Už zom písal – Alonso. Bezpečná voľba. Ak by mu to nešlo, tak aspoň jasne pomenuje problémy.
Tie dvojky ale vtedy pekne sekundovali svojim jednotkám. To nebol prípad Péreza a nevidí to len slepý. A áno, v prípade Bottasa som bol za to aby tam posadili Russella, no chápal som, že pre nich to je bezpečná voľba.
Kľúčová ale je iná vec – Red Bull nemá plán. Riešia to cez nejaké krízové mítingy, pritom toto by mali riešiť už roky a mať plán. Aj ten Mercedes mal v tom čase vo Williamse pripraveného Russella. Dnes tam posadili Júkiho, dobre. Čo ak Júki ale bude zas 20. alebo 15.? Čo po ďalších dvoch pretekoch? Príde mi, že vôbec nevidia na pár krokov pred seba.