Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej | Magazín F1 - F1online.sk

Presne to hovorím ale už som pomaly terroristka :woman_facepalming:t3: za to

V každom korporáte to takto funguje, že také veci sa riešia suspendaciou

1 Like

Funguje to trochu inak v korporáte !

Asi si v žiadnom nepracoval

Ale dnes už za takéto obvinenia okamžite riešia

A on nič iné zatiaľ nedokázal ! Ale vyviazol bez akéhokoľvek pokarhania

Máš malú dcéru, či syna? Chodia na kresťanskú výuku, alebo na nejaký športový krúžok? Alebo len ku skautom? Poznáš riadne dospelých ľudí, ktorí s nimi prichádzajú do styku? Ty sa preber!

1 Like

Ty si pisal o tom, ze by si ho vyhodil uz pred 2 rokmi, nie?

A Perezove predlzenie bolo oznamene niekedy okolo Monaka tusim. Toto su jeho vysledky do Monaka. Ziadna tragedia, na zaklade ktorej by ho mali vyhodit. Rapidne zhorsenie prislo az potom.

Respektujem nazor, ale nesuhlasim. Alonso ma stale svoje ambicie a ak by mu to neslo, tak by rozvratil cely tim (ako kazdy tim, v ktorom to neslo). Ja by som bral Hulka alebo Bottasa. Kazdopadne dik za tvoj pohlad. :slight_smile:

Kedy Barrichello sekundoval Schumacherovi a Bottas Hamiltonovi? V Q boli trochu blizsie, ale v pretekoch nie. Jedine Bottas bol blizsie Hamiltonovi, ale to len preto, ze Hamilton mal aj vypadky, narozdiel od Maxa. Hlavnym rozdielom bolo, ze pole nebolo tak blizko pri sebe. Keby je teraz rok 2017-2021, tak aj Lawson konci niekde na P4-P5, taky bol rozdiel medzi top timami a zvyskom sveta.

A tak isto zlyhal a posadil ho tam neskoro. Pre mna je stale klucovym problemom specifickost auta v RB. Z toho to vsetko prameni. :slight_smile:

Bud spokojný je to obojstranné

Skusme ist na to cez priklady, vies mi odpovedat na toto:

?

Dieta si asi len tak bezdovodne nevymysli, ze ho niekto obtazuje. Vymysli si to najma dospely, ktory chce mat z toho osobny prospech alebo chce druhemu uskodit. Dieta ked niekoho takto obvini, tak je to pravdepodobne pravda.

Pri tvrdeni proti tvrdeniu bez nejakych dalsich dokazov nemas ako dokazat ani vinu, ani nevinu. Vasou logikou by som na teba a Kiks teraz podal trestne oznamenie, ze ste ma obtazovali, ked sme boli sami a ste v prdeli. To je v poriadku, hej? :slight_smile:

A dospelý áno ?

Na svojho šéfa ?

:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Keby to tak bolo, tak je Red Bull furt prvý, len s menším rozdielom – toto platilo ale len na začiatku sezóny. Evidentne šliapli vedľa.

Jasné, beriem – výsledky hovoria jasne. Možno to bolo v minulom roku od nich maximum (ale rovnako si to môžeme hovoriť o McLarene, no im sa vyčíta, že o jazdecký titul prišli). Len si treba uvedomiť, že Red Bull má svoje problémy s 2. sedačkou len vlastnou vinou, má ich roky (!). Žiadny iný tím ich v takej miere nemá, takže evidentne sú riešiteľné. Otázka čo zato. Ochotných pilotov risknúť to v Red Bulle ale je na gride viac než dosť – zatiaľ pri čakaní na druhého Verstappena skúsili len Péreza, ktorý určite nie je považovaný za š_pičkového pilota F1. Teraz Júki. Podľa mňa mohli byť za tie roky oveľa odvážnejší.

Taky tak vzpominas na dobu, kdy se tihle komousi za svoje nazory stydeli?

Rad si to precitam ked sa to bude diat napr u mercedesu ci rbr a ferrari

1 Like

Stale nemam odpoved, potom sa mozme posunut dalej:

A odpoved na tieto tvoje otazky uz som aj tak napisal:

OK. Chcelo by to nejaký dôkaz, hoci aj nepriamy. A ak by šlo o nepravdivé obvinenie tvrdý trest. A áno. Podozrivú osobu ihneď odstaviť. Pozor, nepíšem že zavrieť, alebo odňať volebné právo… Ale tu narážame na náš právny systém pod vedením diletantov, ktorí tam teraz sú a riešia len svojich kámošov s miliónovými majetkami.

1 Like

Ronie ti to dole krásne vysvetlil

Ja som chlap. Vážne.

Vis, on je rozdil mezi tim, co se “normalne” dela a co je spravny. V polovine sveta je taky “normalni”, ze zenska nemuze volit, ale spravny to neni. Red Bull ukazal koule a zachoval se spravne.

Opravené teda, sorry

Obete násilia na ženách by nesúhlasili

Tak prečo ho podpisovali, keď bol taký skvelý – že by sa báli, aby im ho nevyfúkol Mercedes? Nie, chceli ho dostať do pohody (inak asi najhorši dôvod prečo podpísať pilota). Prečo by ho ale chceli dostať do pohody, keď bol taký skvelý? Rozprávku o tom ako sa po podpise zo skvelého Checa stal strašný pilot šíri Horner. Sa pozri kde na začiatku sezóny končil Verstappen a kto všetko Péreza začal porážať – do Monaca bol Red Bull ešte v plnej sile!

Možno, no získal všetky konštruktérske tituly. Red Bull s Pérezom o 2 konštruktérske tituly prišiel a za tie 4 roky si ani nedokázal vychovať nástupcu. Kto chce kam… :person_shrugging:

A s podporou znasilnovace jo?

Viac x som sa zastal Hamiltona ked ho niektori urazali, ci uz v Mercedese alebo teraz vo Ferrari (ich som sa zastal dokonca aj po dsq a Freda ako nefanusik vyhlasil za najsympatickejsieho), mozno si len nepostrehol, alebo nechcel…

Rovnako tak rozne obvinovania o nelegalnosti roznych timov, opat ti asi uniklo :slight_smile:

No a predsalen je rozdiel pisat o niekom v zmysle nesuhlasu, ci neschopnosti (napr. babraci atd.), max tvrdsie slova ako pokrytec atd., nez tlste pra.sa/cu.rak. Resp. ak nahodou ty to mas inak, respektujem, len nesuhlasim :slight_smile: