Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej | Magazín F1 - F1online.sk

Christian Horner si skutočne neoddýchne. Tento muž doviedol svoj tím v posledných štyroch rokoch k štyrom jazdeckým a trom konštruktérskym titulom, ale zdá sa, ako keby predstavoval pre konkurentov ľahkú korisť. Po tom, čo sa trochu upokojili vody v rivalite medzi Hornerom a Totom Wolffom, vystúpil na scénu Zak Brown, ktorý si v Číne poriadne „rypol“ do svojho súpera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192575/horner-by-sa-podla-browna-mal-obavat-o-pracu-nepodavaju-vykony-na-trati-ani-mimo-nej

Je jasné že s úpadkem to má Horner těžší a jestli to nějak nezastavěj a ještě k tomu neudrží Maxe když to maj kolem něj tak postavený, tak jeho pozice bude na špalku, rozhodně.

1 Like

Jak mu stouplo sebevedomi, tlustochovi. Jsem zvedavej, jestli on nekdy dosahne takovych uspechu. Zacinam to letos prat mercedesu a Russellovi.

3 Likes

Tak jestli to vyzneni odpovedi bylo jako v clanku, tak se Brown asi uplne zblaznil. :smile:. Minuly rok, pod jeho vedenim, fakticky pohrbili sance Landa na titul svymi rules, nedokazali ho ochranit pred tlakem novinaru a jeho team udelal v zavodech nekolik klicovych chyb.

A ted si vyrizuje ucty s Hornerem? Fakt se tak boji Maxe? George a Mercedes vypadaji skvele, Ferrari dela chyby, ale Lewis se prezentuje taky vyborne. A on ztraci cas s teamem, ktery ma buhvi jestli ctvrte auto a Max pres vsechnu kliku a sve dovednosti v nem dojede ctvrtej.

Tak Toto mel taky urcitou dobu klapky a Mercedesu to nepomahalo, ale tohle.

Jsou lide, kteri neumeji prohravat. No zda se ze Brown je clovek, ktery neumi vyhravat. :person_facepalming:

9 Likes

Uloženo :slightly_smiling_face:

3 Likes

Max budi respekt, rikal to i Kral v eiskingu, ze je z nej Norris podelanej. Tenhle sadelnik se snazi hrat psychologicky hry jako wolf, ale kdyz to nevyslo ani jemu, tak tomuhle praseti uz vubec ne.

1 Like

„Ak by som išiel na F1 75 a neprivítali by ma tam, po návrate by som si s mojím marketingovým šéfom sadol oproti našim sponzorom, ako napríklad OKX či Mastercard, a nevyzeral by som dobre.“ Smutne do akeho bodu sme sa dostali, lebo potom musi taky Brown robit vsetko preto, aby pred niekym vyzeral dobre… A tak to funguje dnes v “zapadnom svete” bezne, ze najdolezitejsie je vyzerat dobre pred ludmi. Kazdopadne k sportovej stranke veci, ze ci by sa mal citis ohrozeny Horner, ked vyhrali 4 jazdecke tituly a 2 timove za posledne 4 sezony? Na zaklade vysledkov rozhodne nie. Momentalne straca Verstappen 8 bodov v sampionate a auto nie je zdaleka take rychle ako ma mclaren, takze to ohrozene sa citia asi najskor v Mclarene, co sa tyka jazdeckeho sampionatu, tak to vyzera.

2 Likes

A i kdyby mu to vyslo tak co? Christian mozna uz neni tak ultimatni jako byl a mam pocit ze predevsim Jos by ho vymenil. No tak ho vymenej a prijde nova puska co tomu da rad. To je to co si Brown preje?

Je jedno prislovy. Kdyz nekdo v soupereni s tebou dela chyby, tak ho nevyrusuj.

Leda by Brown vedel neco co my nevime a Christian ma nejake eso v rukavu. Pak by ten utok Zaka byl pochopitelny. Ale moc se mi to nezda.

To je dobre. Neni vubec od veci si ma moudra ukladat. Bylo by dobre kdyby tak cinili i ostatni z tveho kmene. Vecne tady nebudu. :wink:

2 Likes

Hornerovo eso v rukavu je Max. To z nej je Brown podelanej.

2 Likes

I tak to muze byt. A co si budem. Max je hrozba i s tim co ma ted k dispozici.

1 Like

No prave. Nedej boze pro mclaren, kdyz se na ne red bull dotahne. To budou chyby jak minulej rok.

1 Like

Do 1.2. 2024 nebo tak nějak to bylo vše úžasné.
Od té doby to je úžasná jízda jedním směrem.

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: jasně vyhodí člověka co vyhrál poslední 4 sezony titul, kvůli tomu že je momentálně RB na 3 místě. Hlavně že McLaren se dlouho pod vedením tohohle kašpara dlouho potácel ve středu pole

1 Like

Horner je maly pan na to, aby zastavil pad Red Bullu, tahne se to ode dne kdy Newey ohlasil odchod, vsichni vedeli ze uspech stoji na autu, bylo to jako kdyz ti podjede pod nohama skate.

Navic, jejich nesplnitelne cile ktere stoji na nechutne prerostle sebejistote ktera je uz davno pase dilo kompletne pochova…

Staci vzpomenout na vsechny ty urazky, posmesky, pohrdani souperem atd.

1 Like

Pozrite si priebezne poradie jazdcov.
Za druhe miesto vyhadzov ?

Radsej nech sustredi svoju pozornost na tim ktory riadi tento papajpvy man, aby zas nevyrobili hanbu v najdolezitejsom momente sezony ako vlani…tieto jeho vyvrtky sa mu mozu vratit ako bumerang velmi rychlo

Otázka je prečo odišiel AN

Tak to se mozna doctes za par let v knize, pokud se rozhodne sverit se svetu, nebo v nejakem duvernem rozhovoru hmm…

Ale klidne to muze byt jen majetnicka zalezitost, Stroll dal nabidku a Newey ji prijal, to zadne tajemstvi neni.

1 Like

Zak Brown je oficialne najvacsi cur4k aky bol vo vedeni F1 timu za poslednych minimalne 20 rokov. :smiley:

Toto co robi uz ani nie je politika, ale vyslovene spinave osobne utoky na Hornera. Wolff s Hornerom su pri nom cestni a mili chlapi.

Horner nie je idealny, ale ten tim v podstate vybudoval, za poslednych 15 rokov vyhral 8x WCC a 6x WDC, dlhodobo drzi tim v TOP3 aj ked menili dodavatela motorov a xy jazdcov a ustal spinu, co na neho vytiahli v 2024. Ktory sef timu dokazal viac?

A to, ze odislo par vysokopostavenych ludi je prirodzena generacna obmena, ktora sa udiala po rokoch dominancie aj v Mercedese. Ludia sa nemali kam dalej posunut v RB, tak prijali vyssie pozicie u konkurencie (vynimkou bol asi len Newey).

Ved RB ma take sponzorske kontrakty, ze dovidenia. :smiley:

Riadny blud. Ak by bolo F1 75 v Holandsku, tak by RB dostal potlesk a vybucani by bol mozno McLaren alebo Mercedes. Netreba z toho robit vedu, vzdy sa buci na uspesneho jazdca / tim. Na Vettela sa bucalo, na Hamiltona a aj na Maxa.

Vzhladom na vykony by sa o sedacku mal touto logikou najviac triast prave Brown (respektive uz by tam ani nebol po 2022 a 2023). S najlepsim autom neziskali jazdecky titul priepastnym rozdielom a on ma na tom obrvosky podiel viny, lebo nevie zmanazovat svojich jazdcov a urobit neprijemn rozhodnutia o timovej rezii, ked je to potrebne.

Tuto sezonu ho zachranuje auto. Keby nebolo s prehladom najlepsie, tak by sa o chybach Norrisa a Piastriho hovorilo ovela viac, ze su plateni ako majstri sveta (najma Norris) a chybuju ako novacikovia.

Nech mal Wolff v minulosti akykolvek spor ci uz s Ferrari alebo s Hornerom, tak z ani jednej strany neboli taketo spinave vyjadrenia. Zak riesi posledne roky viac Hornera ako svoj tim a posunul hranice spinavosti.

2 Likes