Brown zažil na vlastní kůži jak vypadá dno týmu F1.
Některá sorta zdejších by ho měla moc pozorně poslouchat, aby si uvědomili z které strany fouká vítr.
Vlastně zatím se jedná o pouhý svěží vánek. Větříky teprve přicházejí.
Ono je to vzdycky stejne, zazivame to vsichni, nahoru dolu, rika se tomu Gaussova krivka, to neoyebes 🪬
Oh, na to je brzy, ale Norris je o 10b v cele, pak jsou jedno bodove rozdily.
Ano i o tom uměl pán Werich zazpívat.
Tu uz sa niektori vyslovene uboho opustaju.
Silne nenavistne prejavy, nezalozene na faktoch, ale (ne)sympatiach s pouzivanim vulgarizmov a bodyshamingom, ked uz nie su tie fakty, ale len pocity…
A preco?
No urcite je tazke stravit, ze tim (co pred par rokmi takmer skrachoval a nemal sponzorov), ktory vedie udajne neschopne pra.sa, ktory nema na to riadit ani cirkus a ma 2 slabych a neustale chybujucich pilotov, ziskal minuly rok PK a tento bojuje o oba tituly. Kto by to v 23 cakal…
Nejak to nejde dokopy, tak sa treba venovat blbostiam, zvelicovat odpovede novinarom, ved v inych top timoch to vsetko funguje ukazkovo, najma interne
Wolf je mnohem horsi. To je psychopat, tenhle je jen neskodnej kecal, kterymu se povedla jedna sezona a hned si mysli, ze je nejlepsi. Vlastne i minulej rok se mu povedl jen z pulky, kdyby byl schopnejsi, tak maji i jezdeckej titul.
Já bych to i tomu Mclarenu přál. Ale ten Brown mě prostě přijde takovej klasickej korporátní slizák. Kdykoliv cokoliv s nim. Tak tam úplně cejtim takový ty povýšený korpo kecy. Stejně jako u Hama mě štvou ty strojený korektní děkovačky a řeči. Zlatej Alonso a Max v těhle věcech.
Horner mal odísť hneď pri tom škandálu. Odkedy si zachránil vlastný krk to ide s Red Bullom z kopca. Či už na pozícii inžinierov, jazdcov tak aj techniky. Verejná mienka na bode mrazu, ľudí ich vypískavajú, bučia na nich. Stálo mu to za to?
A proc by odchazel, kdyz mu nic nedokazali? Uvedomujes si, ze porad plati presumpce neviny? Ses snad komous?
Podle me to je u velke skupiny lidi v Red Bullu o platu a nabidkach prace, v podstate vypada ze kdo dostal nabidku tak sel. Toho se ale Horner nedocka, co jineho by delal, ten bude do konce kariery modry.
Dovolim si nesuhlasit.
Wolff je velky politik a vyuzije rozne “zbrane” vo svoj prospech, rovnako tak Horner. Ale ani jeden z nich nie je taky zakerny podliak ako Brown. Brown je vyslovene osobny a utocny voci Hornerovi a nevidi si na koniec svojho nosa.
Bolo to vidiet aj pri Hornerovej minulorocnej kauze. Tam aj Wolff sa vyjadroval opatrne a vazil slova, kedze to presahovalo hranice F1 a bola to hlavne Hornerova sukromna kauza, nie F1 kauza. Ale Brown tam strielal nazory, obvinenia a odporucania ako keby ide o nejake porusenie F1 pravidiel a tyka sa ho to.
Tu mame vyjadrenie Browna, kde nastal zlom:
Keď sa teda Brown ozve na adresu svojho najväčšieho súpera, všetci poriadne nastražia uši. „Christiana poznám okolo dvadsaťpäť alebo tridsať rokov. Pretekali sme proti sebe (v roku 1994 v britskej Formule 3, pozn. red.). Povedal by som, že sme spolu vychádzali,“ spomína dnes šéf McLarenu pre BBC.
„Verím v transparentnosť; verím, že keď sa niečo pokazí, treba zdvihnúť ruku a priznať si chybu. Keď prekročili rozpočtový strop, počul som len výhovorky. Nikdy som nepočul: ‚Urobili sme chybu.‘ Boli to len výhovorky a žiadne prevzatie zodpovednosti,“ vyhlásil Brown.
Brown je odvtedy osobny a Hornera riesi a utoci na neho aj ked nema dovod. Skratka Brown ma z Hornera mindrak.
Pritom ma len stastie, ze mu konstrukteri postavili top auto. A ked sa vyjadruje na vykony RB, tak najskor by mal zacat tym, ze najma svojou chybou prehral jazdecky titul s najlepsim autom.
Takto arogantny nebol ani Wolff, ked sa im nedarilo, ani Horner.
Však nech tam je, nikto ho nevyhadzuje. Len si myslím, že pre dobro celého tímu mal odísť. Ale ak to v Red Bulle cítili inak, tak im to neberiem.
Alebo sa ti nálada okolo tímu páči? Či už verejná mienka alebo nálada vo vnútri tímu? To pred kauzou nebolo.
Jenze Brown je neskodnej sasek, kterej mozna letos ziska oba tituly (i kdyz tomu moc neverim), ale pak se mclaren zas propadne a zapomene se na nej. Wolf je nebezpecnej porad.
Neprijde mi nalada v tymu horsi, nez treba ve ferarri. Max je porad uradujici sampion a to auto neni od mercedesu a ferrari daleko. Prijde jeden upgrade a vsechno muze byt jinak. Na Maxe je porad treti nejnizsi kurz. A to, ze odesli inzenyri, je klasickej kolobeh. Z mercedesu jich taky spousta odeslo a prijde ti ten tym v prdeli?
Pokiaľ viem, tak Horner mimo trate podáva skvelé výkony… So zamestnankyňami Red Bullu. Manželka si asi tiež pochvaľuje, keď ho ešte nekopla do zadnice…
Jen Jos si stěžuje, že mu Horner nastavil laťku hodně vysoko.
len ci to uzasne nevypadalo len z vonku. ved newey sa uz vyvinoval, ze pri novom aute pre 2024 ho nepocuvali a on chcel ist inym smerom, ale wache s hornerom sa rozhodli pre ten s ktorym sa aj v minulej sezone jazdilo
takze asi tam uz nebolo vsetko uplne ok ked prehlasuju svoju najvacsiu inziniersku hviezdu
ta kauza dickpic bola asi uz len vyvrcholenim toho celeho
hornera mali v tichosti vyhodit v minulom roku a snazit sa udrzat cely inziniersky tim pokope, lenze to by sa nemohli do toho zamontovat thajci, ktorych usudok sa ukazal ako velmi zly
ak to aj horner tuto sezonu ustoji tak na buduci rok bude letiet s o to vacsim kopancom ked sa ukaze ake to bolo uzasne rozhodnutie vyvijat vlastny motor
A byla to s tím Neweym pravda? Nebyla to jen story fanoušků, aby to tolik nebolelo?
Když říkali, že už stejně nic dávno nedělal a všechno zkazil on?
Tak ono vyplatili Peréze za 18m. + Peréz dával 20m.
Takže to je pro 2025 -38m euro. Taková mini manažerská minela.
Tak Adrian na to uz odpovedel.
Tak Toto mozna i psychopat bude, ale tech tam bude vic. Fakt je, ze Toto kopal do Hornera, kdyz byl RBR na spici. A Toto si myslel ze se docvaknou. Jak bylo jasne, ze maji vetsi a vetsi problem, jeho ataky na Hornera byly spis dloubance. Tohle je hodne silne. A hlavne nejak mi unika smysl.
Tady urcite soihlasim s @Jos_Is_Back , samozrejme mimo pasaze kde hodnoti vykonost Landa a Oscara. Tam se dlouhodobe neshodujeme.