Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej | Magazín F1 - F1online.sk

A síce ?

Nezachytila som dôvod

Tak hlavně aby McLaren potvrdil roli jasných favoritů a né jako vloni, kdy zvorali co mohli :stuck_out_tongue:

Nelibila se mu atmosfera ktera po tom pruseru Hornera vznikla. A mam pocit ze zminil i svou manzelku, nebo to nejak komentovala i ona.

A uprime neni se co divit. Ma asi spokojene manzelstvi a nedivil bych se kdyby mu bylo proti srsti, ze jeho sef ma nejake pletky s podrizenou, byt asi oboustrane chtene a je z toho takovyhle kikyriky.

1 Like

Red bull 20 rokov 8 jazdeckych titulov = 40%, 6 konstrukterskych = 30% uspesnost. Je niekto uspesnejsi za obdobie od vzniku Red bull racing?

Jasně. Mercedes za 15 let 8 konstruktérských a 7 jezdeckých.

1 Like

To si myslím aj ja že Horner mal v tomto prsty a celá kauza

Jako musim rict ze ty me fakt bavis. OK chlapci niesu v sulade s kostolnym poriadkom, ale tepat je za to ze jsou ostry na nejakem marginalnim foru pidistatecku ala Cesko, nebo Slovensko a napsat:

Jakoze my se venujeme blbostem a Zak se venuje v tomhle rozhovoru necemu dulezitemu jo? :laughing: Ten jeho koment tou pozitivitou k Christianovi primo srsel. :laughing:

A tvuj post ten je plny diplomacie a venuje se tomu dulezitemu a k ostatnim je taky plny pochopeni . Jen tak mimochodem, vsiml jsi si, ze Zak kritizuje chlapa, kterej sefuje teamu kterej ma obhajce titulu mistra sveta? Kdyz uz teda pripominas zasluhy Zaka?

Koukam ze jak se ti nekdo otre o McLaren, je u tebe vse pri starem.

Pana Boha Jesus Maria. To je material tady.

Pekny den ti preji.

5 Likes

Mi to připadá, že se pro choboty rozhodl Waché, ale narazil. Proto bylo lepší se vrátit k osvědčenému Adrianovému konceptu.

Alespoň mi to takhle dává smysl. Jestli uvažuji správně sám nedokážu odhadnout. Myslím, že si tenhle problém vyřešil RB za zavřenými dveřmi, ale stejně to dopadlo tak, že Adrian zamával šátečkem a výsledky se už dostavují.

1 Like

Tak urcite to v tom hralo roli. Nahoda to nebude. Ale at tak nebo tak, titul meli a na draze byl jeho team vetsinou vic nez solidni. Takze jako sef teamu za me OK.

A urcite nema takovou moc jako Toto v Mercedesu a tomu zas utekla nejvetsi hvezda. A od 21 si muze o nejakych uspesich jen zdat. A nejak jsem nezaznamenal, ze by Zak volal po Totove konci.

Takze vsechno spis takova osobni vendeta.

Jenze tohle uz predvadel minuly rok. A mezitim mu kolabovala jednicka. Udelal vy lepe kdyby si vzal priklad treba z Tota. Ten nejdriv vzdy vyresil problemy svych pilotu a pak se vrhnul na ostatni.

No at dela Zak co uzna za vhodne. Pro me za me. Treba to zvysi Maxovi sance na titul. :smile:

Brawn nemá úroveň. V slovenštině na to máte slovo chrapúň.

3 Likes

Nemusis hned klamat, ked nesuhlasis.
To, ze mas taky charakter, ze nechas do niekoho (mna) kopat len preto, lebo si proti nemu, hoci si pisal to iste, to uz viem z minulej sezony, ale ze budes pokracovat v bajkach s klamstvami prekvapuje.

Nie, vobec mi nevadi kritika.
Vadia mi urazky a vulgarizmi, navyse popri jasnom zvelicovani.
Ked tebe nie, fajn, ale neprekrucaj.

Horner po Rakusku vyslovene klamal o Landovych umysloch vyvolat koliziu, Marko riesil jeho psychiku a kopa inych prikladov.
Nikdy som nespochybnoval ich vysledky, dokonca som ani neriesil Hornerovu kauzu a napriek roznym hram a krizam, neoznacim ho za cu.aka ci pra.sa a pod.

Ja Browna v tychto slovach nepodporujem, ale aspon vychadza z nejakej sucasnej reality, nie komplet vymysel a osobne som si isty, ze si tito dvaja v sukromi rozumeju viac (rozne zabery to potvdzuju), ako miestne konflikty ich fans. Podobne ako to bolo medzi Landom a Maxom po Rakusku.
Jednoducho je to bezna sucast F1, ale clankami sa robia vasne a niektore hned hovoria o naj svi.ni za 20 rokov. Odkedy je McLaren uspesny, neustale sa do Browna kope, to nevidi len slepy.
A neuveris, aj on odpoveda na otazky a ma pravo kritizovat a komentovat. Ak je za to hned cu.rak, tak ti gratulujem a necham ta vo svete kde Max vyhra aj s Haasom a RB nie je za co kritizovat a viac nemam co riesit, lebo ty mna nebavis :slight_smile:

3 Likes

Neviem prečo sa tu niektorí zavzdušňujú. Brown to popísal pomerne presne. Horner sa zbavil najlepšieho konštruktéra v F1, odišli aj mnohí schopní ľudia ale on si ten flek bude zubami nechtami držať, kým ho majitelia nepošlú k vode. Je zázrak, že Verstappen je priebežne po dvoch VC druhý. Ale dlho to tak nebude.

2 Likes

Nemôžme mať na všetko rovnaký názor, to by sme sa prezradili, že sme multinick. :grin:

2 Likes

Tak nejak medzi riadkami sa dalo citat, ze Newey bol vmanevrovany do pozicie konzultanta na pol uvazku. Hornerove reci o tom, ze vyvoj nepada na jednom cloveku, nato online komentare Neweyho manzelky…

Sam Newey sa vyjadril " I wouldn’t be true to myself if I stayed."

Rokoval aj s Ferrari, ale tam mu vraj nechceli ponuknut autonomiu a pravomoci ako si zelal.
Stroll mu to ponukol + ponukol mu podiel.

Myslim, ze pre Neweyho je dolezita vyzva nieco nove budovat takze zvolil vyzvu a nie pohodlnost.

Osobne by som za tym nehladal nic ine a urcite nie Hornerovu aferku s asistentkou.

1 Like

Mne zrovna tieto veci prisli ako ze si Wache vyhranuje priestor ked tomu v tom obdobi zacal alebo mal zacat sefovat

Len aby sa nakoniec nepakoval Brown ak druhý rok po sebe nepretavia obrovskú výkonnostnú výhodu do zisku WDC

10 Likes

Jj tvoje moudra by se mohli dávat na plakát SPD, je tam velice podobná logika.

1 Like

Originalni popis toho co se stalo. To tu jeste nebylo.

@Kiks tady mas alternativni popis toho proc skoncil Newey u RBR. Neodesel. Horner se ho zbavil.

2 Likes

Zbavil se ho svým chováním. Ale chápu, že toschválně pecházíš, když máš sklon k tomuhle chování

3 Likes

Tak na to ze te nebavim tam mas nejak moc pismenek. :grin:.

Ale ja myslim ze vas bavim vic nez dost. Protoze u me se muzete naucit jak se vedou diskuze. A nelzete, urcite si u me delate zalozky.

A kdyz budete hodni, tak vasemu kmeni vysvetlim co znamena slovo “lež”, nebo po vasem “klamstvo”. Ale nerucim za to, ze to pochopite. :wink:

3 Likes