Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej | Magazín F1 - F1online.sk

Jakože by Marko do někoho rýpal? To je naprosto nepředstavitelné Dejve. :grin:

2 Likes

Tebe príde rozumné ho predĺžiť a potom za ťažké odstupné predĺženie zrušiť? :smiley:

A áno – Pérez dlhodobo nestíhal. Kto iný, než Red Bull to mal odhaliť ako prvý a vykonať rozhodnutie? Tým, že minulý rok mali Péreza, tak prišli o konštruktérsky titul – úplne jednoznačne. Pérez dostal v Red Bulle 4 sezóny, Lawson 2 preteky.

Po roku 2022 neviem, menili sa pravidlá, ale po roku 2023 jednoznačne. To už ľudia mimo Red Bull hlasne (!) hovorili o tom, že nestíha. Čo asi tak na dátach museli vidieť v Red Bulle?

Podpísať mohli napr. Sainza alebo Alonsa. Hlavne si mali ale dať dvoch nováčikov do RB, aby o rok-dva mali pripraveného pilota. Oni tam posadia Ricciho k Cunodovi, ktorého tam ale aj tak len trpia kvôli Honde.

Ten problém mali aj pred zmenou pravidiel (Gasly, Albon) – na koncept to nehádž.

Dobry postreh. :+1:

Esteze ma RB rozum a cti prezumpciu neviny.

V chorej politike zapadnych korporatov by bol vyhodeny za hocijaky vymysel, aj keby Marko povedal, ze ho Horner znasilnil.

Tym, ze ho nevyhodili, su mi ako znacka, este sympatickejsi.

(to, ze podviedol alebo chcel podviest zenu, je jeho osobny problem, nema to so znackou nic spolocne)

1 Like

No za prvé, právě pro svoje vyjadřování má Helmut takovou pověst jakou má. Vážně chce jít Brown stejnou cestou?
Za druhé, až takhle ostře o druhých se Helmut vyjadřuje spíše vyjímečně.

8 Likes

Neviem – nie som v tíme F1. Ale Horner môže ísť na školenie kamkoľvek, aj do vlastného B-čka alebo do Haasu, pretože tam Bearman podáva také výkony, o ktorých sa dvojkám v Red Bulle ani nesnívalo. Dnes Albon žiari vo Williamse – evidentne “vsetka podpora sveta” je furt menej, než podpora donedávna posledného tímu na rošte.

2 Likes

Tak nejde ale o podvedenie ženy, ale o tie iné obvinenia čo je v normálnej spoločnosti zo strany vedenia neakceptovateľné

Mňa by ešte zaujímalo akú podporu sveta podľa neho dostal Albon a Gasly :rofl: a ci oni dvaja vedia, že ju dostali, alebo si nevšimli

V normalni spolecnosti je spravny nekoho odsoudit bez dukazu? Tak ty ses dobra…

Preco si predstavovat nieco, co sa aj dialo? :smiley:

Btw. nemylit si protitlak s hulvatstvom :wink:

Odsúdiť možno nie ale minimálne suspendovanť kým sa to nevyrieši je dnes absolútne bežné až normálne

A harasment je dosť vážne obvinenie

To ale neznamena, ze to je dobre proboha. Citim dalsiho komouse tady.

Predlzenie zrusili pod tlakom Perezovych vykonov, ktore sa v 2024 extremne prepadli. A neslo len o vykon auta, ale aj jeho osobne amaterske chyby. A za tie 2 roky dostali od Slima viac milionov ako Perezovi vyplatili na odstupnom, takze az taky zly deal to nebol, ci?

Lenze uz predtym nestihal Gasly ani Albon, ktory sa nasledne ukazali ako fajn piloti inde.

Doplnim otazku - kym by si Pereza nahradil, aby ten konstruktersky titul v 2024 ziskali? Lawson zjavne nebol spravna volba, Tsunoda nam da odpoved uz o tyzden.

Tak tomuto snad ani sam neveris. Ziskal si oba tituly, zlomil si snad vsetky sezonne rekordy a ziskal si prvykrat v historii timu sezonne double. To akoze by si vymenil v tejto situacii dvojku?

Malo Ferrari menit Barrichella po sezone 2002?

Mal Mercedes menit Bottasa po sezone 2017/2018? Ved mozno by v 2021 iny pilot pomohol Lewisovi k titulu. Kritizoval si za to vtedy Mercedes?

Ja skôr cítim ďalšieho co zaspal pred 50 rokmi

A správne to je

Neviem si predstaviť,že by z tohto obvinili Tota a on ostal vo funkcii a dokonca ešte aj ďalej riadil tím kým nedokáže opak

Bolo to dosť vážne obvinenie

Ake ine? Vymyslene obvinenie zo sexualneho obtazovania?

Tebe pride spravne vyhodit zamestnanca, len na zaklade nicim nepodlozeneho tvrdenia ineho zamestnanca?

Ak by to spravili, ukazalo by sa to ako chyba, ziadne obtazovanie dokazane nebolo.

Reakcie u niektorých diskutujúcich by som nazval Redbullplaxmóza. Odôvodňujem to z toxoplazmózy, choroby mačiek prenášanej na človeka postihujúcej mozog. Ten po nakazení môže mať znížené vnímanie rizika a prehnanú dôveru v seba a svoj názor vyvyšuje ho nad iné. Je možno ich stretnúť aute v neprehľadnej zátačke v protismere, alebo taktiež na diaľnici. Ale aj slintačka a krívačka sú aktálne…

Stejná reakce jako na Puffa, chce to držet stejné standardy na všechny :stuck_out_tongue:

3 Likes

Mal ! Nie v 17/18 ale po Sakhire 2020 mal!

Lewisa by v takom aute ako mali ešte neohrozil, ale ten titul mohli mať, ak by na to mali gule

A ja som ich za to kritizovala presne s týmto argumentom, že to bola Karma,že ho nemajú

Neprekvapivy nazor od nekoho, kdo fandi tymu, kterej podporuje teroristickou organizaci. Preju ti, at jednou nekdo bez dukazu obvini tebe a vyhodi te za to z prace.

To je to, ze nikto nevie, ani v RB nevedia.

A nie je to nahodou o tom, ze Haas aj Williams maju lahsie ovladatelne auto, ked ho dokaze zvladnut aj novacik Bearman alebo Albon, ktory zvladol vsetky auta okrem RB?

RB ma evidentny problem v aute, nie v nejakej podpore. Albon tam bol rok a pol a zastavali si ho ako vedeli. To iste Perez prve 2-3 sezony.

Co s nimi mali robit, ked im to neslo?

Presne tak, odsudzovat prehananie a vulgarne prejavy na vsetkych frontoch :slight_smile: