Neviem – nie som v tíme F1. Ale Horner môže ísť na školenie kamkoľvek, aj do vlastného B-čka alebo do Haasu, pretože tam Bearman podáva také výkony, o ktorých sa dvojkám v Red Bulle ani nesnívalo. Dnes Albon žiari vo Williamse – evidentne “vsetka podpora sveta” je furt menej, než podpora donedávna posledného tímu na rošte.
Tak nejde ale o podvedenie ženy, ale o tie iné obvinenia čo je v normálnej spoločnosti zo strany vedenia neakceptovateľné
Mňa by ešte zaujímalo akú podporu sveta podľa neho dostal Albon a Gasly a ci oni dvaja vedia, že ju dostali, alebo si nevšimli
V normalni spolecnosti je spravny nekoho odsoudit bez dukazu? Tak ty ses dobra…
Preco si predstavovat nieco, co sa aj dialo?
Btw. nemylit si protitlak s hulvatstvom
Odsúdiť možno nie ale minimálne suspendovanť kým sa to nevyrieši je dnes absolútne bežné až normálne
A harasment je dosť vážne obvinenie
To ale neznamena, ze to je dobre proboha. Citim dalsiho komouse tady.
Predlzenie zrusili pod tlakom Perezovych vykonov, ktore sa v 2024 extremne prepadli. A neslo len o vykon auta, ale aj jeho osobne amaterske chyby. A za tie 2 roky dostali od Slima viac milionov ako Perezovi vyplatili na odstupnom, takze az taky zly deal to nebol, ci?
Lenze uz predtym nestihal Gasly ani Albon, ktory sa nasledne ukazali ako fajn piloti inde.
Doplnim otazku - kym by si Pereza nahradil, aby ten konstruktersky titul v 2024 ziskali? Lawson zjavne nebol spravna volba, Tsunoda nam da odpoved uz o tyzden.
Tak tomuto snad ani sam neveris. Ziskal si oba tituly, zlomil si snad vsetky sezonne rekordy a ziskal si prvykrat v historii timu sezonne double. To akoze by si vymenil v tejto situacii dvojku?
Malo Ferrari menit Barrichella po sezone 2002?
Mal Mercedes menit Bottasa po sezone 2017/2018? Ved mozno by v 2021 iny pilot pomohol Lewisovi k titulu. Kritizoval si za to vtedy Mercedes?
Ja skôr cítim ďalšieho co zaspal pred 50 rokmi
A správne to je
Neviem si predstaviť,že by z tohto obvinili Tota a on ostal vo funkcii a dokonca ešte aj ďalej riadil tím kým nedokáže opak
Bolo to dosť vážne obvinenie
Ake ine? Vymyslene obvinenie zo sexualneho obtazovania?
Tebe pride spravne vyhodit zamestnanca, len na zaklade nicim nepodlozeneho tvrdenia ineho zamestnanca?
Ak by to spravili, ukazalo by sa to ako chyba, ziadne obtazovanie dokazane nebolo.
Reakcie u niektorých diskutujúcich by som nazval Redbullplaxmóza. Odôvodňujem to z toxoplazmózy, choroby mačiek prenášanej na človeka postihujúcej mozog. Ten po nakazení môže mať znížené vnímanie rizika a prehnanú dôveru v seba a svoj názor vyvyšuje ho nad iné. Je možno ich stretnúť aute v neprehľadnej zátačke v protismere, alebo taktiež na diaľnici. Ale aj slintačka a krívačka sú aktálne…
Stejná reakce jako na Puffa, chce to držet stejné standardy na všechny
Mal ! Nie v 17/18 ale po Sakhire 2020 mal!
Lewisa by v takom aute ako mali ešte neohrozil, ale ten titul mohli mať, ak by na to mali gule
A ja som ich za to kritizovala presne s týmto argumentom, že to bola Karma,že ho nemajú
Neprekvapivy nazor od nekoho, kdo fandi tymu, kterej podporuje teroristickou organizaci. Preju ti, at jednou nekdo bez dukazu obvini tebe a vyhodi te za to z prace.
To je to, ze nikto nevie, ani v RB nevedia.
A nie je to nahodou o tom, ze Haas aj Williams maju lahsie ovladatelne auto, ked ho dokaze zvladnut aj novacik Bearman alebo Albon, ktory zvladol vsetky auta okrem RB?
RB ma evidentny problem v aute, nie v nejakej podpore. Albon tam bol rok a pol a zastavali si ho ako vedeli. To iste Perez prve 2-3 sezony.
Co s nimi mali robit, ked im to neslo?
Presne tak, odsudzovat prehananie a vulgarne prejavy na vsetkych frontoch
Stále je to jej slovo proti Hornerovmu !
A suspendovať ho aspoň na pár VC Mali na Tom trvám
A akú teroristickú organizáciu preboha ?
Ozaj si mimo
Ved prave o tom to je. Ze pravidla sa nemenili, takze rozdiely medzi jednotlivymi autami sa zmensili. RBR niekde zavahal a McLaren sa prvy dotiahol, potom aj Mercedes s Ferrari. Ale RBR to doklepal do uspesneho konca s WDC. Kedze boli najrychlejsi, mali najmenej priestoru sa zlepsit. McLaren zato prisiel na nieco, co im drasticky zlepsilo pracu s pneumatikami a vystrelilo ich to dopredu, tento rok to este viac vypiplali.
Samozrejme, ze strata WCC nepotesi, ale to uz je bohuzial dan za to, ze idu na Verstappena. Ktovie co sa dialo vnutri teamu a ak hrozilo, ze by Verstappen odisiel ku konkurencii, bolo by trosku nelogicke mu dat dalsi dovod tym, ze sa zameraju na WCC s neistym vysledkom namiesto toho ze sa sustredia len na zachranu WDC. Nikde nepopieram, ze mali turbulentny rok, ale za mna zachranili co sa dalo a v teame to tiez potrebovali ukludnit, upratat a preskupit sa.
Ten prepad nebol blesk z jasneho neba. O zacinajucich problemoch s autom vedeli uz v predchadzajucej sezone(2023), potom prisli trable s Hornerovou aferkou, ktore nicomu nepomohli nech to bolo ako chcelo. Sef co sa musi venovat takymto pizdovinam uz zakonite nemoze odovzdat 100 percent riadeniu teamu. A co mali spravit, mali ho vyhodit a riskovat, ze na jeho miesto zasadne nejaka Kaltenbornova, Whitmarsh alebo nieco podobne? Ja si myslim, ze to by sa ten team uz rozsypal uplne. Maju WDC, aferka pomaly odznela, treba znova zastabilizovat team a zapracovat na aute. Ale minuly rok v ich danej situacii podla mna vytazili z toho co sa dalo. Akurat to vyplatenie Pereza bola ocividne uplna zbytocnost
Chory nazor. Vymyslim si na teba, ze ma obtazujes, teba suspenduju, budeme sa 3 roky sudit, lebo furt sa to bude natahovat a budem sa odvolavat a po 3 rokoch to zamietnu, ze ziadne obtazovanie nebolo. Sice sa dokaze, ze si nic neurobila, no si 3 roky ociernovana a bez roboty.
Je to takto spravne?
Tusim Kevin Spacey by vedel rozpravat, ked ho na zaklade obycajneho obvinenia zabanoval cely Hollywood na vrchole jeho kariery, jeden z top serialov (House of Cards) bol kvoli tomu zruseny, a nakoniec bol Spacey zbaveny obvineni. Toto je v poriadku?
Chore zmyslanie. Dokazovat nevinu. To kde zijes? Pri takto vaznych obvineniach sa ma dokazovat vina.
Už jsi zapomněl jak celkem nedávno moralizoval Helmut nováčky jiných týmů?
A přitom má na svém vlastním prahu pořádně nasjáno.