Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej | Magazín F1 - F1online.sk

Na to, že jsi to lajkoval a psal :roll_eyes:

Nebud zase hysterickej. Ses snad chlap ne? Jasne ti @raptor22 pise ze :

Tak F1-75 je Brownuv ustredni motiv. Pak k tomu doda tri jmena co odesli a vic toho konkretne moc nema. Zmini ze RBR uz nema vykonnost jako mel a tim konci. No jo vsechno co rekl je pravda. Ale vycitat sefovi staje ze na nej bucej v zemi kde je jeho pilot a jeho team nepritel cislo jedna, je jako zadat vyhozeni trenera Barcelony, ze na nej piskaj na Santiago Bernabeu.

Mas problemy se ctenim?

Brown: Predstavte si, že na stretnutí by ste mali výkonného riaditeľa Red Bull GnbH Olivera Mintzlaffa, potom Verstappenovcov, ktorí pri vonkajšom pohľade nemajú s Christianom najlepší vzťah. Adrian Newey, Rob Marshall a Jonathan Wheatley odišli a keby som bol v jeho pozícii, cítil by som sa ohrozený,“

Nadpis: Horner by sa podľa Browna mal obávať o prácu: Nepodávajú výkony na trati ani mimo nej

Co ti na tom neni jasne? Klidne se zeptej, ja se ti to pokusim vysvetlit. To neni ostuda kdyz necemu nerozumis.

3 Likes

Tak promin, ale tohle uz jsi mohl videt minuly rok ne? I ten jeho teatralni odchod. Ted predvadi totez.

No a to jeste dostanes bidu za to, ze lzes a prekrucujes. :grin:

3 Likes

Tu by som sa zastal Wolffa. On je politik v F1, rovnako ako Horner. Ale Brown je oproti nim zakerny podrazak, ktory sa nestiti nicoho vratane najpodlejsich osobnych utokov. K tomu by sa neznizil ani Horner, ani Wolff.

A na zaklade coho? Ved minuly rocnik vyhral pilot Red Bullu WDC. To by sa skor mal obavat Brown, ze s najrychlejsim autom zahodil ten titul a do velkej miery to sposobil on, je to jeho osobne zlyhanie, lebo nevie prijat rozhodnutie o TR vtedy ked je to nutne.

A na zaklade F1 75 je argument na smiech. Keby bolo F1 75 v Holandsku alebo Rakusku, tak vybucia Browna. Nic viac, nic menej. Brown by chcel byt velky politik ako Wolff s Hornerom, ale je na smiech. Snazi sa, ale nevie to a jedine co dokaze je zakerne osobne utocit.

A ked chce riesit jazdcov, tak nebol to prave on, co zo vsetkych sefov timov najviac zlyhal, ked podpisal velku hviezdu Ricciarda za obrovske prachy, ten jazdil ako Lawson v RB, a nakoniec ho este musel vyplatit zo zmluvy za obrovske miliony? Ved na Ricciardovi prerobil tak 50M ak nie aj viac. :sweat_smile:

Smutna reakcia, ja tak na teba nepojdem, vyslovene prehanas az utocis.

Ak su slova o odchodoch z RB posledne 2 VC, tak ta v tom necham, pekny den.

1 Like

Mattiho nebudeme resit, ten patri k jinemu kmeni.

Ale je fakt, ze personalni politika RBR neni uplne nej. A i kdyz se Brown spalil, tak nejakou logiku to melo. Jen tak mimochodem i ty dost kritizujes Landa a mozna ten nedostatek zabijackeho instiktu vidite se Zakem shodne.

Takze mozna ze zrovna ty, by jsi tak jako Zak, toho Riciho angazoval taky. :grin:

Co tam pleties odchody? Zas len odbacas, rec bola o tom, ze Brown hodnoti ich vykony na trati.

Niekde ti nadavam? Cim utocim? Ze poviem, ze co sa teba tyka, McLaren sa nemoze kritizovat? Okej teda

2 Likes

No, tady má někdo praktiky komoušů :face_vomiting:

2 Likes

Tu sa zhodneme, v RBR sa minuly rok nieco kolosalne pokazilo. Odstartovala to Dietrichova smrt a problemy zacali. Ale nevieme nic o tom, kde presne nastal problem, Horner urcite ma svoje maslo na hlave, ale obvinovat ho z rozpadu teamu bez informacii mi pride scestne. Ak vyplava na povrch, ze napriklad chcel od Neweyho, aby sa postavil na jeho stranu a dajme tomu vystrnadit Marka a preto Newey odisiel, fajn, moze za to on. Ale kludne to mohlo byt aj naopak. Ze po nom chceli, aby sa zapojil do komplotu proti Hornerovi. Skratka vieme prd, tak je predcasne niekoho obvinovat

2 Likes

Timur, ak by si chcel naozaj diskutovat vecne, tak budem. Ale ty nechces. Tvoje prehanania su legendarne a ideologia vitazi nad faktami…

Fakt je, ze nie ja som ten, co utoci na RB (ani len kauza Horner), nie ja pisem McFIA, o pokrytcoch, prasatach a cur.akoch, babrakoch atd. este ani na Maxa dokonca (okrem zatmeni) a aj tak tu citam od teba, uz aj Raptora shitstormy, lebo si dovolim nesuhlasit ak je niekto vulgarny a mala, bezna vec sa prehana.

Ty si ako prvy reagoval na mna a samozrejme hned na uvod arogantne. Ja som slova Browna o F1-75 nechvaloval, zvysok ma pravdu, doteraz som nezachytil fakty, ze nema. Ze sa to niekomu nepaci OK, ale bolo by fajn slusnejsie, o tom to cele bolo…

2 Likes

Proč se namáháš? @tiMur je arogantní a nechce diskutovat. On si jede svojí pravdu a jen má potřebu shazovat ty, co to nevidí stejně.

4 Likes

Jasne nehovori len o 2 VC.
Minuly rok sam inde pises ze nieco pokazili, ale Brown urcite mysli len a len 2VC.
To je trend na ktory naraza a pribuda aj problem s druhou sedackou.
S cim je nespokojny Marko?
Ak si myslis, ze nie je co takto kritizovat, tak to co pises o mne, plati o tebe.

Tady neni mezi nami spor. Verim ze odchod Newey kauza Horner bud iniciovala, nebo akcelerovala. Ten odchod standartni nebyl. To se asi shodneme. Dalsi veci s tim spojene jsou irelevantni. Jezdecka jednicka mu zustala. Titul maji a neverim, ze ma Horner takovy vliv, aby dal do late vyvojove oddeleni a lodi proste odchazi a prichazi.

A urcite co se tyce celeho vyjadreni Browna, jevi se mi daleko za hranou. Mnohokrat jsem kritizoval jak Marka (toho i po letosni prvni cene), tak Hornera. Ale Brown je v tuto chvili podle me vyrazne horsi.

A zacinam mit pocit, ze Horner zacina tu lodku smerovat spravnym smerem (teda za predpokladu ze nevyhodi Liama po dvou zavodech). Max pusobi pozitivne, byt kriticky a i ten atak Browna mi nejde moc na rozum. Bud se fakt zblaznil, nebo neco tusi a chce oslabit RBR. Jinak nevim.

Dal by me zajimalo jak to letos bude s Pirelli. Protoze ztraty v kvalse jsou minimalni, ale opotrebeni hraje ultimatni roli. Pokud by Pirelli trosku upravilo pneu a zlepsilo jejich zivotnost v zavode. Inu pak by mohlo dojit na @Jos_Is_Back slova a jeho (podle me prehnanou :wink:) kritiku Landa a Oscara. Mimo jine by to urcite nakoplo Lewise s Charlesem a i Georgovi by to mohlo svedcit (jeho rychlost je zatim vynikajici).

A tehdy uz by se mohli zacit projevovat nedostatky Brownova rizeni staje. Predevsim jeho rules. Ktere teda mimochodem dostavaji pekne na zada. :grin:

Red Bull má za posledných 11 rokov len dva konštruktérske tituly.

Tento “kašpar” vytiahol McLaren z predposledného miesta na rošte až k titulu.

1 Like

pravidla sa menili aj pre rok 2021 a to vyrazne poskodilo mercedes
bez rozmyslu sa pocas roku 2020 rozhodlo, ze sa pre obavy z priliz silneho pritlaku ktory bude davat zabrat gumam zuzi podlaha a uz vtedy sa vedelo, ze to konceptu mercedesu ublizi viac ako konceptu redbullu

ak by ostali pravidla rovnake ako v 2020 tak maxo by nemal najmensiu sancu

1 Like

Brown ale nechce vyhadzovať Verstappena :wink:

Posledné eso. Uvidíme ako dlho si ho v rukáve udrží.

ta aferka prebehla o tom niet pochyb, to len hornerovi fans stale cakaju na to kedy im to sam horner oficialne povie, ze ano neudrzal som ho v nohaviciach a ked to ona ukoncila tak som to nedokazal ustat, ze co si to dovolila mna velkeho sefa poslat do piiip :slight_smile:

a ono najvacsi problem nevznikol ani tak s tym, ze by ho neudrzal v nohaviciach ale v tom co nasledovalo potom ako to ta zenska ukoncila, co horner nedokazal pochopit, ze ona uz dalej nestoji o suloz so sefom

jasne, ze sa to deje v mnohych firmach, ale ak to dospeje do stadia ako v hornerovom pripade tak to vacsinou konci odchodom toho cloveka, lebo proste to negativne vplyva na chod firmy a potvrdilo sa to aj v pripade rb

ved newey snad len v 2022 podpisal dlhodobu zmluvu, takze nechystal sa odist a zrazu z nicoho nic bez toho aby mal dohodnute uz nove posobisko skoncil
a to, ze mu rb vysiel dost v ustrety, ze ho pustil o rok skor ako by mohol tak to tiez znaci, ze si uvedomovali, ze ten jeho odchod suvisi s tym co sa deje v time. rb neweyho kludne mohol drzat podla zmluvy az do zaciatku buduceho roka