V roku 2021 bol dominantný Masi…
Masi byl dominantní od roku, co nastoupil. Jak šel mercedesu na ruku…
Jasne som ti poukazal na podkopavanie jazdca McLarenu a to si Brown iste pamata a aj ine veci, ale tie si nazval whataboutizmus, pritom neviem ako inak, nez prikladom sa da na nieco take poukazat.
A ak si myslis, ze Brown reaguje len na zaklade 2 VC, tak to som uprimne sokovany, ale v poriadku
No a casto (spravne) kritizujes novinarov a clanky a teraz ti nadpis nevadil? Nakolko naozaj sedi titulka s tym, co Brown presne povedal?
V realite az na tu odveci F1-75 vsetko co hovori je pravda a dokonca hovori, ako by sa citil on (co nie je pravda?) a aj prejavuje respekt a uznanie, o tom uz samozrejme nic a nadpis len negativita a aj ta skreslena.
Zaver teda asi je, ze Horner s Markom mozu vsetko (ak sa na nich poukaze tak whataboutizmus), Brown uz svoje povedat v ramci beznych natahovaciek a politiky uz nie a dokonca to opravnuje ho volat tlste pra.sa, cur.ak atd. Lebo na to som ja reagoval, aj ked niekto sa to snazil prekrucat.
Ak ti to neprekaza, OK, u mna take nenajdes
Tohle uz se fakt neda…. Gaussova krivka. Fakt si me pobavil … ta je spis o pravdepodobnosti. Zkus si udelat domaci ukol tak 5. tridy ZS a najdi nejaky jiny graf funkce nahoru / dolu… co se periodicky opakuje.
Tady se neda s Brownem nez nesouhlasit… Na druhou stranu si polozme otazku, proc on byl v mclarenu tak dlouho, kdyz jezdili posledni mista a nebo mid field?
At si kazdy rika co chce, tak Horner byl top manager, ktery RB s podporou Mateschitz-e vyzvedl na mistrovsky team.
On to tam přišel dát dohromady. Vlétnul do toho Covid, nebylo to jednoduché a on to ( a nejen on) zvládnul.
Tohle rytí se mne nelíbí, nicmeně Horner si to asi zaslouží , má to nějáky důvod. Tolik lidí kvůli němu z RB odešlo…
Myslím, že mnohem více škody v RB napáchali Jos s Helmutem.
Hej videl som v AD.
Klasika, sezóna se jela na jeden zavod a ostatní roky Masi neexistoval
Horner je nepochybne top manazer a uspechy mu nikto neberie, ani Brown, naopak…
Len nechapem co ma porovnavanie minulych uspechov so sucasnostou a riesenim nejakej kritiky. Uspesni ludia sa nedaju kritizovat a kritizovat mozu len uspesni?
Myslim, ze nejaka ta vacsia kritika na Hornera zacala az po smrti Didiho a po tej kauze.
Mnozstvo z nej je aj opravnena a niektorym to vadi. Mne zas vadi zvelicovanie a vulgarny prejav, ale uvedomujem si, ze ludia su rozni a inak nevedia…
Mimochodom na dianie v RB nema rozdielny nazor len vonkajsi svet, ale aj samotny RB interne, tak na co sa tu hrame?
Brown prevzal tim v stave, aky Horner nikdy nezazil. Na pokraji krachu, zlou atmosferou, bez sponsorov a top personalu.
Ak by aj on nebol sikovny, tak aktualne nie je McLaren majstrovsky tim (24) a nevedie v oboch sampionatoch.
Cim ich absolutne nechcem zrovnavat, Brown je este v uspechoch od Hornera a spol. (bez Didiho a AN by to tiez vyzeralo inak) daleko a uvidime, co prinesie buducnost
Reagujem na tvoju poznámku, ako Masi išiel na ruku Mercedesu. OK? Končím.
Z iného súdka. V jednej TV debate o futbale sa Galis oboril na redaktora, že ako si dovoľuje kritizovať, že či vôbec niekedy hral futbal a čo v ňom dokázal. Tu mi hneď napadol José Mourinho…
To já nedokážu posoudit, ale i to je možné.
Tyhle vyjádření, co provokují, myšleno všeobecně ber hlavně jako boj o pozornost. Hlavně je to reklama…
Kolik lidi kvuli nemu odeslo?
To si spominam
Niekedy mi tak ta argumentacia pride…
Aktualne sa nieco nedari (odchody, interny boj, stav sampionatu, doslova katastrofa s druhou sedackou), super na to poukaze (aby este podkuril, co robili minulu sezonu aj oni) a obrana je uspech minulosti…
Ved ja som uprimne zvedavy na to, ako Horner zvladne tuto vyzvu. Nie len tento rok (prvy bez Neweyho a spol.).
Ak ju zvladne, Max urcite nema dovod nedodrzat kontrakt
Ja si to uvedomujem:
Len nie vsetci a potrebuju vasne a urazat.
Kebyze to nevidim, tak ani neriesim
Na zhodnocení nemáme dost informací, ale za úpadek určitě nemůže pouze jeden kopanec, ale celý sled událostí.
Po odchodu Didiho se asi dívají dědici na chod týmů jinak.
Dochází k mocenským bojům uvnitř týmu Wache-Adrian, Jos+Helmut-Horner, přitom Jos není členem Red Bullu.
A velký vliv na současný stav má určitě RBPT. Právě ten má v ruce nad celým RB Damoklův meč, který může RB pozvednout, ale taky setnout hlavu.
Clovece, usiel si riadny kus cesty odkedy si sa tu registroval. Chvilu to vyzeralo, ze budes nezaujaty diskuter, ale maska rychlo spadla. Ked niekto nieco povie na McLaren, logika ide von oknom a valis bomby. Jak keby ti ktosi stupil na otlak. Zato ked sa vali do RB, tam asistujes.
Co ja mam s tym, ze tu niekto nadava Brownovi do prasiat? Pisal som to ja? Lajkol som to? Schvaloval som to? Naco mi to pises?
Ked je clanok o tom, co povedal Brown a ty tu zacnes vytahovat co povedal Horner a Marko, tak je to whataboutizmus, ano. To je definicia whataboutizmu, ked do debaty o subjekte A prinesies ako ospravedlnenku ze nieco podobne spravil aj subjekt B.
Co potom Brown hodnoti za vysledky podla teba ak nie posledne dva preteky? Minuly rok vyhrali WDC, to je akoze zly vysledok?
A do finale, nie raz som skritizoval aj to co povedal Horner ci Marko, alebo co spravil RBR, ze ty to vidiet nechces, lebo to nesedi do mindsetu “RBR moze vsetko ostatni nie” nie je moja chyba ani problem.
Vidim, ze si od Honzika co to pochytil…