ten sa cely zivot bali do ferrari a vzdy sa vybali takze ktovie co ho vskutocnosti znovu presvedcilo vybalit kufre
ved ani teraz na uplnom sklonku kariery z najakeho dovodu nesiel do toho ferrari aj ked to ho chcelo a zas si vybral niekoho ineho. jeho na tom ferrari musi nieco podvedome odpudzovat lebo keby naozaj chcel tam ist tak tam uz davno je
a tie jeho schopnosti sa prejavili ako v minulom roku ked mu odisli naraz 3 uplne top inzinieri? a odisli kvoli nemu, mozu to jeho fans sa snazit spochybnovat, ale proste tie minulorocne odchody top ludi boli kvoli tomu ako sa spraval horner
a ci by bol niekto lepsi v padocku? urcite, ale kto tak to uz nieje na mne, ja ich az tak nepoznam a tiez to nemusi byt nutne niekto z padocku, kludne to moze byt aj niekto z ineho odvetvia. ved aj taky brown nebol z “padocku” a dokazal postavit na nohy dlhodobo sa trapiaci mclaren
o tej prvej casti ja teda velmi presvedceny niesom prave preto, ze on vsade(f1) prisiel na hotove a hned dostal vitazne auto. prisiel do williamsu potom ako bol nutene odideny adam parr a dostal na williams velmi slusne auto az vitazne, pricom on nemal ziadne zasluhy na tom aute, ale na com mal “zasluhy” bolo to, ze z jeho jazdca si komisari spravili boxovacie vrece a trestali ho za to co vsetkym inym prechadzalo bez trestu. pastro vtedy dostal trest aj za to, ze sa na niekoho zle pozrel
taka bola uzasna politicka sila wolffa a nedokazal s tym nic urobit az ked prisiel do mercedesu na hotove tak zrazu to bol velky a vplyvny politik v f1
wolff bol dobry udrzbar a psycholog pre lujza, to ano, dokazal najst system ako to klbko nervov cim bol lujzo v mclarene dokazat udrzat ako tak stabilne
ak by vyhodenie hornera znamenalo zostanie neweyho tak by si polepsil
ak si to dobre pamatam tak ona mu pisala, ze ma prestat a on neprestal, co uz samo osebe je problem ak on je sefom a ona podriadenou