Moja predposledná veta v príspevku hovorí, že zase súd rozhodne. Myslené samozrejme ďalší súd o náhradu vzniknutej škody. Ale k dôvere k inštitúciám. Samozrejme sú bohužiaľ aj príklady také, kde sa spravodlivosti akú očakávaš nedomôžeš. Napríklad za vlády Smeru na SK sa rozsudky u sudcov ovplyvňovali v prospech rôznych ľudí a veľa ľudí prišlo o svoje živnosti, podniky, živobytie apod. Je to dostatočne známe. Ale opýtaj sa väzňov v nápravnom ústave, či sa cítia vinní. 90% odpovie, že nevinní, prípadne nespravodlivo prísne odsúdení. Určitú vinu na tom majú aj orgány, ktoré v tomto pracujú - často na objednávku. Ale ak prestaneme dôverovať inštitúciám, je to živnou pôdou pre rôznych konšpirátorov, habšudníkov, či odxrbáváčov.
ČO? Ja som len reagoval na tvoje príklady, ktoré s Hornerom si predstav nesúviseli. Prečo mi vyčítaš niečo, čo sám robíš a ja len na teba reagujem? Lebo na reakciu ma sám vyzývaš. A keď to urobím, tak je to mimo misu… Trocha si to zamotal. U Hornera je to u mňa jasné. Už tam dávno nemal byť. A ak zase začneš o prezumpcii neviny budem tu kopírovať moje, alebo ostatných predošlé odpovede.
Ja usmevne je cist dany clanek a komentare na nej po VC Japonska
Zamestnanci krici hura a zamestnavatele si skubou vlasy.
Hlavně aby si za chvíli neškubali vlasy všichni, jen ti první to ještě nevědí…
Ale nono!!! Takovy pristup a negativni mysleni zde na forum nechceme!
To sis prave mel najit ty… sleduju te tu uz leta. Je dobry, ze ja jsem “novacek” a ty “inzenyr”
Vubec nevim o cem mluvis.
Zkusim to trochu jednoduseji… kdyz pouzijes neco o cem nic nevis, nejdriv si to nastuduj sam. Mas tady “hodnost inzenyr”, ale to bys nemel nenapsal ani s maturitou. Proste robertek no…
Porad nevim o cem mluvis.