Horner: Ak Hamilton odíde z F1, Mercedes bude v keli | Magazín F1 - F1online.sk

“Ak Alonso odide, Aston Martin bude v keli”

“Ak Leclerc odide, Ferrari bude v keli”

“Ak Norris odide, McLaren bude v keli”

“Ak Verstappen odide, Redbull bude v keli”

… o com je tato diskusia? je viac nez evidentne ze Ham este nejake 2 roky pobudne a co bude potom aka bude situacia na roste, kto bude kde nespokojny, rozhadany, alebo ktory z mladikov ukaze top kvalitu …ktovie…

Tieto reci isli minuly rok ked sa Mercedesu nedarilo, realita vsak bola taka ze Hamilton ani raz nepovedal ze chce skoncit zavodit, riesili to len ostatni, ze ked sa mu nedari, mozno chce odist…

Hamilton nech si jazdii…mne to nevadi preetoze je fajn sledovat jeho frustráciu a vase naivne sny…uz nema na to byt na prvom mieste.

Veď nemôže sa porovnávať ! Ale mna fascinuje ako zrazu neplatia argumenty čo som ja počúvala 3!!! Roky !

Keď bol vo Williamse Russell tak

1. Mohol si za to sám nemusel podpísať
  2. Ako vieme čo by jazdil v top time
  3. Porazil len Lattifiho
  4. Čo ak to auto bez neho ma na viac
  5. Nič ešte neukazal
  6. Je ine bojovať na cele a niekde v strede poľa
  7. Chýbajú mu skúsenosti čo iný majú.
    8 neviem kto všetko Je lepší jazdec len preto že mal viac šťastia.
  8. Presral šancu na body, Lando už aj win BTW.

Lando dostal do dnešného dňa ovela lepšie podmienky čo sa týka autá v sumáre dokopy a vyťažil z toho nič.

A ja sa pýtam keď je o toľko lepší prečo už nie je v Mercedese ? Ma to asi dôvod že ?

Ja ich porovnávam na základe rýchlosti ktorú ukazovali v F2 a tam Lando nemal nárok. Tak ako je zrazu rýchlejší keď miestny experti mi tvrdia že GR už rýchlejší vďaka skúsenostiam nebude. Sakra slapal mu na päty Albon ( pri všetkej ucte). Ako je to potom možné. A reálne nebol ani lepší ako komplex.
Russell vyhral v každej kategórii > a to mal až do GP3 ovela horšie podmienky. Zväčša celkom jednoznačne.

Všetci sa tvárite ako Lando rozdrvil kolegu ! Sakra Ricciarda nie Hamiltona ! Čakal ozaj niekto že mu naloží ? Šibe vám ?

Ak porážka Lattifiho nebola smerodatná hoci sa to dialo každý víkend tak ako že zrazu toto je ?

Vieme my čo Lando v top time nie ? Vieme ako by sa reálne dnes pomeril s Russellom ?
Nie ! Tak na základe čoho to tvrdia že je lepší ?

Lebo posledné porovnanie vyšlo z celkom iným výsledkom.

V F2 bol Russell o triedu inde > dnes už možno nie je vďaka tomu že Lando mal väčšiu šancu napredovať. Ale za 2-3 roky vedľa LH kto opäť získa výhodu ?

Russell ma on offset rozdiel s Lh v Q 0,06 to bolo ? A to ešte prehral ! V pretekoch skôr slo o to že Lewis to dokáže dlhšie a lepšie zvladne gumy ale jeho rýchlosť často mal a rozhodne sa ukázal ako lepší pretekár než Q čo sa o ňom roky šírilo. A ten súboj interne vyhrá celkom jasne ! A ani to u mnohých nestačí aspoň na štipku uznania ! Pokial u Norrisa sa ideme Všetci zblázniť hoci neukazal o nič viac. Dokonca by som povedala zatiaľ menej !

Fasa že nemal podmienky a Russell sakra mal 3 roky nejaké keď som tu počúvala dristy ?

Či môže viest Mercedes sám dnes ? Asi ešte nie. Hoci ďaleko nemá a podľa mna v dobrom aute bude o titul bojovať od prvého dňa.

A pýtam sa

1. Vyhral Vettel nad Alonsom lebo bol rýchlejší ? Asi nie čo!
  2. Hamilton už odchádza ?

Ok dnes by k nemu možno iného jazdca jeho urovne postavili > ale LH ešte nikam nejde. A dovtedy to podľa mna budú dobre vedieť, že to nie je nutne.

Čo je domienka že k LH nemal ďaleko ? To je fakt jasný a overiteľny! Je to 7x MS a on bol nováčik.

Ze sa ho Max boji viac ako GR jeho ? Alebo robnako ? Takisto zjavne.

1. Max a RB majú stále paranoju z Mercedesu
  2. Charles ma pred Maxom prílišný rešpekt a často sa do súbojov na hranu proste nepusti. U Georga nemam pocit že by tam bola takáto zaklapka. On do Maxa proste ide absolútne nekompromisne a to Max rad nema vieme to všetci. Charles sa Maxa boji občas až moc. Presne preto ma George najbližie k tomu že sa Max skôr boji jeho ako naopak > lebo GR pred ním ma menší rešpekt preto je ten rozdiel menší. George nema v hlave čo ak sa zrazíme a je to Max čo ak niečo spraví. On proste ide. Španielsko aj Brazilia boli krásny príklad. A myslím si že sám Max ten rešpekt ma aj pred ním ( do mieri do akej mu to jeho povaha dovolí). Viac ako pred Charlesom ? Zo strany Maxa isto nie, len GR ho ma menej ako Charles ! Čo ma inak na Charlesovi ■■■■■ fundamentálne už dlho.

Duo Leclerc-Russell si dokážem predstaviť to prosím. Norris -Russell ? Rozhodne nie.

To by Lando musel mať niečo čo George nemá a to za mna nemá! Hoci si nemyslím ani to že tam bude Charles. Kým Lewis odíde proste nebude treba.

Čo ■■■■■ mna je to neustále pchanie Norrisa všade. Áno smola že je kde je ale vybral si to sám a aj tu dĺžku zmluvy. Z Norrisa sa neustále robí niekto kto už niečo dokazal a preukázal ! Najmä v porovnaní s Russellom. Ale na pódia už ho dal na PP vyrovnal a na wins je tiež lepšie. Prepytujem za rok. A to ten Mercedes nemal bližšie k celu ako v 2020 McLaren.

Stále sa tu tlači nejaký narativ ako Russell nemal šancu na Hamiltona čo je s prepáčením ■■■■■■■■ ak porovnávame 17 rokov a 17 pretekov na cele. Stále sa tu tvaria že lepší už nebude to je sakra čistá sprostosť.
A už fundamentálne ma uráža to porovnávanie s Norrisom ktorý s prepáčením je dnes on v pozícii že ■■■■■ ukázal !

Ja nehodnotim koľko krát GR bojoval s Maxom a Lando nie ! Len to čo v tých súbojoch ukázal. Malo to nebolo.

Lenže tu je každý nadaný, výnimočný. Russell je vždy priemerný ■■■■■ Keby bol nesedi kde sedí. Výnimočného je na ňom dosť. Že to odmietajú vidieť a všade trepú Norrisa nie je môj problém.

A áno ja som presvedčená že Russell ma lepšiu hlavu a vo vyrovnanom aute s Maxom bude s troskou skúsenosti robiť menej chyb a tak ho dokáže vyzvať o titul aj keby bol o čosi malo pomalsi. Každý ma svoje kvality. Russellove sú niekde inde kde ho prevyšuje ale to bolo vždy v každej dvojici v histórii.

A ja dodnes tvrdím že najlepsi titulovy súboj by bol Leclerc Russell nie jeden z nich a Max. Lebo to by bola komplexná rezacka kde by nerozhodla len rýchlost a o tom F1 je.

inak ma ten horner v hlave aj nieco ine ako mercedes a wolffa?

Loni meli v ramci RB18 k dispozici lehci verzi chassis, ale nepouzili je protoze nemuseli. Pouzili je letos, RB19 je vicemene lonske auto s lehkym chassis a potrebnymi updaty, proto ta pohoda Verstappena za volantem…proto vtipky s jeho nadvahou, proto pri launch pouzili RB18, pokud to nebylo RB19 ktere jen nikdo nerozpoznal…

V konečnom dôsledku na tuto diskusiu je priskoro, môže sa stat že Lewis zostane v kolotoči f1 aj tri roky, viac napovie rozloženie síl počas tohto roka a či bude mat MB bojovať v šampionáte jednotlivcov, potom bude aj zrejmejsia situácia ohľadom Hamiltona, či bude mat pre neho zmysel zostat … on chce titul, nevyzeralo, že by bol daky frustrovaný že ho George porazil, ako povedal Buxton: zatiaľ čo Lewis vyvíjal auto a viedol tím vývojovým smerom, George zbieral ovocie … počkajme si pár mesiacov ako sa bude dariť Ferrari a MB, potom môžme rozoberať kto kam pôjde …

1 Like

Reálne zo zlým autom je umenie jazdiť či s ideálnym ? S ideálnym dokázal aj Bottas dôjsť 2!

Mimo to Russell mal predovšetkým veľmi veľa smoly ! Inak by to ten Lewis take jasne nemal ani v 2 polovici. Singapur, Japonsko napríklad idu úplne mimo jeho vrub ! Mexiko takisto strategicky.

Brazilia to jasne ukázala kde asi je ich rýchlosť voči sebe. V tomto nie ideálnom aute ? V tom kto kde sekne aký sektor lebo mu viac sadne.

Tak ako ma Lewis veľa výhod lebo ma skúsenosti aj Russell ich ma dosť v tomto boji.

Ako vieš že určite ? Veď spolu nesuperia ! To ste tu dristali 3 roky !

Relne fakty sú že ju nemal roky dozadu tu rýchlosť GR!

A skúsenosti na cele bude mať Russell dnes už prirodzene viac ako Lando aj keby ten teraz začal. Teda zlepší sa zase aj on.

Lenže vo vašej hlave každý napreduje len Russell si skrabe gule v pitlane !

Ak mohol Lando ho dorovnať za 3 roky ! Tak Russell ho zase nepredci za 3 ďalšie kde ma výhodu on ?

Russell nemôže byt rýchlejší ? Ako to že Lando mohol len skusenostami jeho rýchlosť podľa vás dorovat ?

A zase sme pri tom ! Russell svoju preukazuje teraz v Mercedese a aj vo Williamse to robil.

Lando zatiaľ len v tom Mclarene ! Russelove výkony vo W nestačili ani nato aby ste prestali tliachat ■■■■■■■■ ako ostane navždy vo Williamse a na Mercedes nemá ! Landove stačia na viac ako potenciálnu sedačku v top aute a stačia na to že je “ lepší” ako víťaz VC čo porazil LH v priebehu sezóny ? Na základe čoho ?

Russel nepreukazuje výkony ? Ozaj ???

Max si je vedomí že ma probelm nech to bude ktorýkoľvek Mercedes a každý kto to pozeral to vie. Z LH ma väčší rešpekt len preto čo ten už dokázal !

Fasa že Max je rýchlejší ale v top time ma odjazdené viac ako GR a CL dokopy môj pekný. Oni ešte majú stále kde napredovať a vyvíjať sa ! Max mal Skoršiu štartovaciu čiaru. Nič viac ! Presne take skreslene ako bolo roky Norris - Russell a cely ten narativ.

Ak ma rýchlosť MV LH a Russell nemá ďaleko k LH už v 1 roku prečo by nemohol bojovať vyrovnane s Maxom ? Navyše Lewis ešte neodchádza> George ma ešte stále šancu napredovať alebo aj urvat titul bez toho aby bol prvý favorit ! A ma to logiku jemu ich skúsenosti zatiaľ chýbajú ale to nebude pravda navždy ! V istej faze je skúsenosti dosť na to aby progress spomalil a postupne sa to začne zrovnávať.

A o tom že ma veľa veci čo max nie som ja presvedčená. Russellov manažment gum ma od zlého ďaleko > na tom X krát prestal aj LH !

Ale práve to je aspekt kde on ma extrémny priestor na to ešte zrýchliť > respektíve dorovnať ich rýchlosť. Max už sa nezlepší moc od toho aký je dnes. Russell ? Ešte určite.

V živote nejazdil pod tlakom ? Toto mi povie človek čo zadre že Norris podáva konzistentne výkony ? Ten pod nejakým jazdil ? Hej 2x raz skončil nasraty v boxoch a raz v stene v Spa.

Russell mal šancu na PP 1x ma 1 ! Na sprint 1x a vyhral ho a vyhrat preteky 1x a vyhral ich. A tlaku si tam užil az az v ten deň. A na rozdiel od Norisa nezlyhal! Stacilo mu ako take auto a Russell svoje šance zakaždým premenil! Tak sa rozhodnu co chceš > odporujes si sám!
Mimo to Max bol majster sveta v tom ako niečo posrat svojou hlavou keď začínal v RB ….Russell ten priestor robiť chyby nemá akože prečo v rovnakej sitiacii ?

Mimo ine co sa týka konzistencie tak v tom minulý rok lepší pilot ako Russell snáď nebol. A platilo to odkedy ho ja sledujem! Mimo poruchy či zlej stratégie dokázal doručiť víkend co víkend bez ohľadu na auto! Tu aj vo Williamse výsledky kde sme často to auto nečakali.

Btw minulý rok vďaka tomu tak nejak porazil LH!

A keď sa aspoň naučíš, že sa vola Russell tak sa vyjadruj o jeho výkonoch. Keď za 5 rokov ani meno nevieš trafiť ale inak ho máš nakukaneho :woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

Však to nevadí, že nevyhraje.
Je mu 38 let, nastavil laťku, takže je na čase, aby to vzali do rukou mladší a začali překonávat jeho rekordy.
Ale je fajn, že je stále měřítko.

Je to autom nie vekom…su tam starsi a daju mladších

Keď prichádzal do MB mal vybudované čo že je? Veď ten tam išiel ako najviac podceňovaný jazdec na rošte !

Co čakali že urobí s LH ? Kto ? Lebo odborna verejnosť mu dala kredit už len za to že ho porazil.

Veď tu padalo ako ho Lewis zničí.

Potrebuje on LH naložiť ! Opakujem bavíme sa o Hamiltonovi ! Pochybujem ! To nedokáže btw ani Max a nedal to ani v lepšom aute !

Výborných od najlepších delí veľmi veľa veci nie len raw speed! Russell už veľa z nich ukázal.

Nesúhlasím že ju nemá ale to už je na inú debatu. Rýchlosť a či chcete to uznať alebo nie je aj otázka skúsenosti. Svoju maximálnu nevygenerujes kým napríklad ju nezajazdis v každom stinte > lebo podvedome riešiš gumy a ine veci, kým nemáš skúsenosti s istými situáciami na cele ktorými si musíš prejsť a nedajú sa oklamať. Sledovať pri nich LH aké určite pomáha to urýchliť.

Max a ani LH tiež neboli v 1 roku na cele tak rýchly ako teraz.

Jeho povahu ? V čom je iná práve od tých najlepších a výnimočných v ničom ! A aj ona je súčasťou toho prečo je vynimocnejsi ako iný !

A už dupľom v debate o LN vs GR! To že Lando si buduje svoje PR a oklamal ním veľa ľudí. A že väčšina z vás ma pocit že Russell sa zmenil lebo doteraz nemali žiadne poňatie to už niw je môj problém.

A už absolútne ma to zaráža od fanúšika LH ! To je herec a politik pár excelnance !

A Russellova povaha vadí fans LH presne preto že je nie ďaleko od toho čo dokáže LH. Každým dobrým výkonom krásne narastá aj strach z Russellovej politickej či mediálnej zručnosti, a sily. Nie len v radoch fans Lh ale najmä tam. Lebo ono to zrazu nemusi byt ani interne politicky take ľahké !

A Lewis sa niekde chystá ? Neviem o tom!

A kým sa to miesto uvoľní tak pri sucastnom progrese GR bude Mercedes veľmi dobre vedieť že je lepšie jedného z nich tam neposadit ako posadiť.

Presne preto ho tam dali teraz > aby veci dohnal, získal skúsenosti, čo to sa priucil jazddcky aj politicky a bol pripravený na tu rolu! Tak ako ho na tu sucastnu skvele pripravil James a Toto skrz Williams.

Charles možno Ok a to je dvojica ktorú by Som si ja aj rada pozrela !! Ale Landa by George v súčastnosti politicky vnútri Mercedesu v pohode ustal. A na trati takisto. A ak by Lando nebol fundamentálne lepší ( nemá dôvod byt) tak George je stále ich ! A práve tá nahla nenávisť “voči jeho povahe” ukazuje ako dokonalý produkt pre Mercedes on je…… Lando je on back foot už len preto že ním nie je !

Pokial bude pokračovať takto vnutri a aj napredovať na trati tak jeho pozícia v Mercedese bude prisilná na kohokolvek ! Ak do vtedy nezíska Leclerc alebo Norris titul. Nevidím nádejne ani jedno ( bohužiaľ)! A Max tam nepôjde…….

Russell je Totov projekt, Toto v neho uveril inak by ho tam neposadil, a nepracoval s ním ďalej, nedal by mu take šance ! Toto vie prečo je George tam kde je a prečo ho pustil do politickej pozície kde ho pustá a prečo mu umožnil budovať si svoju barikadu a svoj lojálny tim ľudí> Bottas sa toho nikdy nedočkal. A ak by bol lepší bez váhania by tam posadil Norrisa, Leclerc mal tiež záujem a dostal odpal … Toto stavil na svojho koňa a vie prečo a ak to Toto vie tak Toto svojich chráni.

Ak by v ňom potenciál nebol tak To nikdy neurobí= spravil a dobre vie prečo.

Lebo ľudsky a mediálne on ma dokonalý balíček ešte zaviazaný krásnou stuhou tréningu od Mercedesu.

Jazdecky povedzme že diamant co už vybral z kameňa ale ešte neobrusii na jeho skutočnú hodnotu ……ale robí všetko preto aby tie hrany kým LH odíde obrúsene boli.

Toto bol aj test ako si s LH poradí = nemylsim že neobstál. Práve naopak…… a nezmenil by sa výsledok testu ani keby tento rok či minulý prehral ak bude pokračovať takto. Toto ma long term project a pomaly na ňom na rozdiel od autora originálnej myšlienky pracuje !

Presne preto aby raz nebol v riti!

“I think last year also, gave evidence to the lie that has been propagated for so long, that Lewis is only a world champion because of the cars he’s had at his disposal and have given Lewis absolutely zero credit for the work that he’s done in helping to create not just the team that he races at but the cars that he races.”

“You look at the bulk of the development work that was given to Lewis in the early stages of last year, and how he was given a car that wasn’t at its optimum and it was Lewis that took the brunt of that. It was Lewis that took the lead in determining the direction the team needed to take to iron out those evident difficulties in that car. That was all him, he took that, and he turned it around for them.”

“Whilst George was pumping in the 5th place results over and over again, Lewis was grinding out that hard graft to really figure out why that car wasn’t working.”

Will Buxton

Tak asi toľko k tvojmu komentu

1 Like

How he is aleays faster guys jasne ukazovalo že Lewisovi je to vlastne jedno čo robí kolega.

To že sa ho “ boji” výrazne viac ako Bottasa bolo zjavne od 1 dňa. A do kľudu ho rozhodne George neuviedol.
Lewis už to berie inak lebo áno ciele sú ine > a už je v inej faze kariéry ako George.

Ale absolutne presvedčenie o svojej vlastnej nedotknuteľnosti v time uz nemá! A nemá ho ani jazdecky a nie len vďaka Maxovi.

A Daimler mu uz dal povedzme pár dôvodov na to pochopiť že uz nie je nedotnutelny a ak prehra znova dostane nepriamo na tanier aj to že nie je nenahraditeľný !

Mercedes uz len tim ako pracuje na image GR a buduje jeho off track potenciál ukazuje akým smerom sa chce vydať.

Nevraviac o tom ako si ho hyckaju obaja veľký šéfovia ( Daimler, Ineos) veľa ukazuje. Veď offseason strávil defacto usmievajúc sa vedľa vplyvných…….čo je niečo v čom vždy vynikal aj LH.

Nie všetko sa deje na trati ……

Za prvé, ja som tu 3 roky nevypisoval nič na Russela, tak si tu na mne nevybíjaj hormón a duplom svoje !!!

Lando dostal do dnešného dňa ovela lepšie podmienky čo sa týka autá v sumáre dokopy a vyťažil z toho nič.

Čo mal z toho vytažiť? akože titul alebo čo? každého porazil. Či chceš porovnávať McLaren a pôsobenie Russela vo Williamse? Lebo potom dostal George na body pekný náklad. Alebo chceš vyťahovať porovnávanie jazdcov ktorý boli popri Landovi a Georgovi? nuž áno, Latifi je povinná jazda.

Lando mal jazdca ktorý skoro porazil Verstappena, potom mal jazdca ktorý sa dnes dostal do Ferrari, neviem čo viac chceš?

A ja sa pýtam keď je o toľko lepší prečo už nie je v Mercedese ? Ma to asi dôvod že ?

Nuž, bude to asi tým, že “osobný projekt Total Wolffa” bol X rokov vo Williamse. Ale keď sa tu ako “obhajobu” pýtaš stupidné otázky tak prečo keď je George taký talent tak už nie je MS? Alebo prečo musel jazdiť X rokov vo Williamse a nie je v Mercedese pomaly od prvej sezóny ako Max v RB?

Všetci sa tvárite ako Lando rozdrvil kolegu ! Sakra Ricciarda nie Hamiltona ! Čakal ozaj niekto že mu naloží ? Šibe vám ?

George “rozdrvil” kolegu snáď?

Vieme my čo Lando v top time nie ? Vieme ako by sa reálne dnes pomeril s Russellom ?
Nie ! Tak na základe čoho to tvrdia že je lepší ?

Back to you again. Na základe čoho tvrdíš, že George je lepší než Lando? Alebo inak, na základe čoho tvrdíš že George je lepší nez Max ? Lebo F2? Koho to zaujíma, čo bolo v F2, dnes je situácia úplne iná.

Russell ma on offset rozdiel s Lh v Q 0,06 to bolo ?

Gratulácia a? Choď si pozrieť koľkokrát to natrel v 2022 Charles Maxovi v Q a na čo mu to bolo dobré.

Ze sa ho Max boji viac ako GR jeho ? Alebo robnako ? Takisto zjavne.

D-O-M-N-I-E-N-K-Y. To že má Max konflikt s MB resp. Lewisom neznamená, že teraz sa po* z Georga.

Max a RB majú stále paranoju z Mercedesu

A vice versa

George nema v hlave čo ak sa zrazíme a je to Max čo ak niečo spraví. On proste ide.

Videli sme ako George “proste ide”. Jeden tu už taký bol.

To by Lando musel mať niečo čo George nemá a to za mna nemá!

To, že podľa TEBA to nemá, neznamená že ho Mercedes neangažuje.

Ale na pódia už ho dal na PP vyrovnal a na wins je tiež lepšie.

Gratulujeme, že George dokázal poraziť Landa v teame ktorý dokázal 7 rokov dominovať a je top3 monopost na gride. V skutku “adekvátne” porovnanie. Zatiaľ čo McLaren dokázal zatiaľ tak predať továreň, odpáliť dvoch jazdcov a dostať sa do dlhov.

Ja nehodnotim koľko krát GR bojoval s Maxom a Lando nie ! Len to čo v tých súbojoch ukázal. Malo to nebolo.

Taktiež Gratulujeme. Dokázal udržať dvojnásobného majstra sveta za sebou koľko 3-4 kolá, kým jemu nefungovalo DRS. Znova, objektívne porovnanie :slight_smile:

Lenže tu je každý nadaný, výnimočný. Russell je vždy priemerný ■■■■■ Keby bol nesedi kde sedí. Výnimočného je na ňom dosť. Že to odmietajú vidieť a všade trepú Norrisa nie je môj problém.

Čítanie s porozumením. Nikto netvrdí že George je “priemerný”. Bohužiaľ znova a zase si dokázala, že podľa teba je “nadpriemerný”, “božský” a “dokonalý”.

A áno ja som presvedčená že Russell ma lepšiu hlavu

Videli sme minulý rok vo FR.

a ešte nejaké tie reakcie na tie ďalšie wall-posty aj keď facka mne, že to vôbec čítam a reagujem.

Brazilia to jasne ukázala kde asi je ich rýchlosť voči sebe. V tomto nie ideálnom aute ? V tom kto kde sekne aký sektor lebo mu viac sadne.

O dve vety vyššie ideš rozprávať o “veľa smoly” ale že LH mal poškodený monopost v BRA. Zrazu už neni treba spomenúť a možeme porovnávať rýchlosť.

Ale práve to je aspekt kde on ma extrémny priestor na to ešte zrýchliť > respektíve dorovnať ich rýchlosť. Max už sa nezlepší moc od toho aký je dnes. Russell ? Ešte určite.

D-O-M-N-I-E-N-K-Y. Prestať prezentovať svoje domnienky ako fakty. Russell nemusí zrýchliť ani o prd makový a Max može kľudne zrýchliť tak jak nikto iný. Prestaň tu konečne prezentovať ako fakt to, že Max je na nejakom “výkonnostnom” vrchole, zatiaľ čo Russell pomaly nevie jak jazdiť a bude sa raketovo zlepšovať.

Mimo to Max bol majster sveta v tom ako niečo posrat svojou hlavou keď začínal v RB

Max začínal v RB, pomaly ešte mal teplý vodičák na auto. Russell má 25 rokov, niekoľko sezón za sebou. Logicky, má priestor na chyby, ale netvárme sa, že sa može 5r voziť v MB a robiť chyby. Na chyby bol vo Williamse.

7 Likes

Will Buxton to povedal to je síce pekne ale zase Taký dvaja pani čo sa volajú Shovlin a Volwes už stihli nie tak dávno nie tak celkom súhlasiť !

Prvý odsek úplne Ok! O to viac sú Russellove výkony vedľa neho !

Ten zvyšok je dokázateľne trosku klamstvo !

Minimálne preto že potom Lewis nebol lepší on merit v druhej časti roka!

Sám Mercedes priznal že Lewis viac experimentoval aj Preto !! Že George tie výsledky mal aj bez experimentálneho set upu a to auto proste skrotil aj tak > vďaka skúsenostiam čo mal!

Počet testov re diely mali vyrovnaný ! To povedal Mercedes !

A sakra prečo ten Mercedes daval von len storky ako Russell je na simulátore ? Keď cely vývoj urobil Lewis ?
Prečo lietal medzi pretekmi do Brackley ?

To že môže podat lepší feedback je snáď aj z časti logické ! Neznamená to že pracoval viac.

A hlavne George ak problém s niečím nemal a auto skrotil tak to ešte stále snáď jeho kvalita ktorá dala aj spätnú väzbu tímu a ver aj LH kam sa vybrať !

Či myslíš že jeho dáta Lewis nepozeral ?

Slusny naklad :smiley: priklanam sa na tvoju stranu v tom absolutne v kazdom jednom bode. Vecné a pravdive, s nadhladom a triezvostou a nie zbytocnou zaslepenostou

2 Likes

respect-hats-off

3 Likes

Mercedes má v zálohe Micka a Toto si ho vycvičí. Keď Lewis odíde, tak je možné, že Micka povedie Bono. Lewis bol tiež divoch, a skrotol, bude to
dobré. Hlavné, nech vyladia káru a lov sa môže začať.

Je na tom veľa pravdy, pretože Lewis jazdil aj v pretekoch s autom, na ktorom boli navešané senzory (Catalunya) a zbieral dáta, kým George jazdil s hladkým vozom. Samozrejme nechcem povedať, že jeden je lepší ako druhý. Ja by som tiež nechal testovať “starého psa” ( nemyslím vek, ale roky v týme) a nováčika nechám, nech sa zžije s autom.

1 Like

Daj sa vyšetriť.