Za prvé, ja som tu 3 roky nevypisoval nič na Russela, tak si tu na mne nevybíjaj hormón a duplom svoje !!!
Lando dostal do dnešného dňa ovela lepšie podmienky čo sa týka autá v sumáre dokopy a vyťažil z toho nič.
Čo mal z toho vytažiť? akože titul alebo čo? každého porazil. Či chceš porovnávať McLaren a pôsobenie Russela vo Williamse? Lebo potom dostal George na body pekný náklad. Alebo chceš vyťahovať porovnávanie jazdcov ktorý boli popri Landovi a Georgovi? nuž áno, Latifi je povinná jazda.
Lando mal jazdca ktorý skoro porazil Verstappena, potom mal jazdca ktorý sa dnes dostal do Ferrari, neviem čo viac chceš?
A ja sa pýtam keď je o toľko lepší prečo už nie je v Mercedese ? Ma to asi dôvod že ?
Nuž, bude to asi tým, že “osobný projekt Total Wolffa” bol X rokov vo Williamse. Ale keď sa tu ako “obhajobu” pýtaš stupidné otázky tak prečo keď je George taký talent tak už nie je MS? Alebo prečo musel jazdiť X rokov vo Williamse a nie je v Mercedese pomaly od prvej sezóny ako Max v RB?
Všetci sa tvárite ako Lando rozdrvil kolegu ! Sakra Ricciarda nie Hamiltona ! Čakal ozaj niekto že mu naloží ? Šibe vám ?
George “rozdrvil” kolegu snáď?
Vieme my čo Lando v top time nie ? Vieme ako by sa reálne dnes pomeril s Russellom ?
Nie ! Tak na základe čoho to tvrdia že je lepší ?
Back to you again. Na základe čoho tvrdíš, že George je lepší než Lando? Alebo inak, na základe čoho tvrdíš že George je lepší nez Max ? Lebo F2? Koho to zaujíma, čo bolo v F2, dnes je situácia úplne iná.
Russell ma on offset rozdiel s Lh v Q 0,06 to bolo ?
Gratulácia a? Choď si pozrieť koľkokrát to natrel v 2022 Charles Maxovi v Q a na čo mu to bolo dobré.
Ze sa ho Max boji viac ako GR jeho ? Alebo robnako ? Takisto zjavne.
D-O-M-N-I-E-N-K-Y. To že má Max konflikt s MB resp. Lewisom neznamená, že teraz sa po* z Georga.
Max a RB majú stále paranoju z Mercedesu
A vice versa
George nema v hlave čo ak sa zrazíme a je to Max čo ak niečo spraví. On proste ide.
Videli sme ako George “proste ide”. Jeden tu už taký bol.
To by Lando musel mať niečo čo George nemá a to za mna nemá!
To, že podľa TEBA to nemá, neznamená že ho Mercedes neangažuje.
Ale na pódia už ho dal na PP vyrovnal a na wins je tiež lepšie.
Gratulujeme, že George dokázal poraziť Landa v teame ktorý dokázal 7 rokov dominovať a je top3 monopost na gride. V skutku “adekvátne” porovnanie. Zatiaľ čo McLaren dokázal zatiaľ tak predať továreň, odpáliť dvoch jazdcov a dostať sa do dlhov.
Ja nehodnotim koľko krát GR bojoval s Maxom a Lando nie ! Len to čo v tých súbojoch ukázal. Malo to nebolo.
Taktiež Gratulujeme. Dokázal udržať dvojnásobného majstra sveta za sebou koľko 3-4 kolá, kým jemu nefungovalo DRS. Znova, objektívne porovnanie 
Lenže tu je každý nadaný, výnimočný. Russell je vždy priemerný ■■■■■ Keby bol nesedi kde sedí. Výnimočného je na ňom dosť. Že to odmietajú vidieť a všade trepú Norrisa nie je môj problém.
Čítanie s porozumením. Nikto netvrdí že George je “priemerný”. Bohužiaľ znova a zase si dokázala, že podľa teba je “nadpriemerný”, “božský” a “dokonalý”.
A áno ja som presvedčená že Russell ma lepšiu hlavu
Videli sme minulý rok vo FR.
a ešte nejaké tie reakcie na tie ďalšie wall-posty aj keď facka mne, že to vôbec čítam a reagujem.
Brazilia to jasne ukázala kde asi je ich rýchlosť voči sebe. V tomto nie ideálnom aute ? V tom kto kde sekne aký sektor lebo mu viac sadne.
O dve vety vyššie ideš rozprávať o “veľa smoly” ale že LH mal poškodený monopost v BRA. Zrazu už neni treba spomenúť a možeme porovnávať rýchlosť.
Ale práve to je aspekt kde on ma extrémny priestor na to ešte zrýchliť > respektíve dorovnať ich rýchlosť. Max už sa nezlepší moc od toho aký je dnes. Russell ? Ešte určite.
D-O-M-N-I-E-N-K-Y. Prestať prezentovať svoje domnienky ako fakty. Russell nemusí zrýchliť ani o prd makový a Max može kľudne zrýchliť tak jak nikto iný. Prestaň tu konečne prezentovať ako fakt to, že Max je na nejakom “výkonnostnom” vrchole, zatiaľ čo Russell pomaly nevie jak jazdiť a bude sa raketovo zlepšovať.
Mimo to Max bol majster sveta v tom ako niečo posrat svojou hlavou keď začínal v RB
Max začínal v RB, pomaly ešte mal teplý vodičák na auto. Russell má 25 rokov, niekoľko sezón za sebou. Logicky, má priestor na chyby, ale netvárme sa, že sa može 5r voziť v MB a robiť chyby. Na chyby bol vo Williamse.