Horner: Ak Hamilton odíde z F1, Mercedes bude v keli | Magazín F1 - F1online.sk

Pripominam, ze Mick je jazdec, ktoreho prednedavnom vyhodili pre neuspokojive vykony z Haasu, tvrdit, ze sa niekedy ocitne v Mercedese inak ako zaloznik, je uplne popieranie reality.

Ahojky. Chcem len povedať, že F1 je o celom týme nie o jednom jazdcovi. George je dobrý pilot. Viem to ja, ty a ďalší normálni ľudia. Furt je to o tom, čo chce tým. A ja si myslím, že chcú, aby Lewis získal 8. titul práve v Mercedese. Potom dostane George voľnú ruku a on bude King. Ale zatiaľ …
Ja to takto vidím a nebolo by to prvý krát, čo to tak funguje. Nie len v F1. Vieš, mám 59 rokov a o motoršport som sa zaujímal už ako chlapec. Možno to nič neznamená, len nechcem, aby si bola sklamaná. Prachy a politika boli, sú a budú špinavé :disappointed_relieved:

Hass je auto čo dáva výkon?

Najsilnejsie auto v poli to nie je, aku presne to ma relevanciu?

No, ja si myslím, že Mick pohorel práve preto, že sa snažil dostať výkon z ničoho. A druhá vec, odoláva obrovskému tlaku, lebo je syn slávneho otca. Každý si myslí, že sadne do kokpitu a hneď bude vyhrávať, ale takýto scenár je len v amerických filmoch.

Čas 4:25… Tohle bude dělat Mick… na trati mu to šlo velice dobře.

Už je veľa hodín a nepáli mi na všetky válce.:joy: Podaš mi to na lopate?

Analyzovat priciny Mickovho zlyhania uz povazujem za bezpredmetne, podla mna za tym netreba hladat viac nez nedostatocne schopnosti. Ja som od neho vitazstva urcite necakal, naopak, moje ocakavania splnil do bodky- dve biedne sezony a la Bruno Senna a koniec. V kazdom pripade plati, ze pre nedostatocne vykony ho vyhodili uz z Haasu, taky jazdec sa do Mercedesu ci akehokolvek top timu na plny uvazok nema sancu dostat.

Nespominam si, ze by Ferrari, McLaren ci Renault dali v rokoch 2006, 2007 ci 2008 sancu Albersovi, Monteirovi, Friesacherovi, Satovi, Davidsonovi ci Karthikeyanovi.

1 Like

@Kiks vytrhavas veci z kontextu, tu nikto nespochybňuje Georga ako jazdca, len si nemyslím, že patrí úplne medzi to zrnko najlepších … a ak sa teda pozrieme v čom bol teda, taký lepší v minulom roku oproti Lewisovi? Ako si sama napísala hra politické hry … a ja ti poviem prečo ich hra ako jediný na celom startovom rošte … lebo si uvedomuje, čo som vyššie napísal … ta desatinka mu jednoducho chyba … tak sa to snaží niečím kompenzovať … ak by bol rýchlejší ako Lewis nemal by to zapotrebie … Georga je v poslednej dobe už priveľa, vyjadrenia ma ako majster sveta a ľudí už začína akurat tak iritovať

2 Likes

Hmm, ešte sa nechystám do truhly, počkám a uvidím. Možno …

Má namiesto hlavy hotel a v ňom ubytovaný celý Mercedes. Preňho to nie je konkurenčný tým, ale diagnóza.

1 Like

Ľudia, už sa toľko nehádajte s Kiks :smiley: , treba oslavovať :slight_smile: včera bola zverejnená správa, že sa na okruhu v Katalánsku ruší konečne to “eSíčko” na konci a prejde sa na pôvodný “layout”, aký bol pred rokom 2007, na tom sa myslím zhodneme všetci, že je to niečo, čo môžme oslavovať všetci. :slight_smile:

4 Likes

Že by Džordžo nebol v kruhoch f1 vnímaný ako talent keď má byť mrdcedes v keli po lujzovom konci? Alebo každoročné brnkanie na nervy medzi totom a Hornerom tu máme v predstihu?
Mrdcedes, Ferrari a aj RedBull v keli nebudú ak skončia ich top jazdci. Džordžo hoc začína byť nesympatický podľa mňa v pohode zastúpi lujza, Ferrari je klasika takže si bude môcť vyberať ak Charles odíde a RedBull v podstate tiež bude môcť robiť výberko na jednotku. A stále je k dispozícií Lando. To skôr McLaren bide v keli ak to Landa s nimi prestane baviť

1 Like

Ozaj ???

■■■■■ Lewis bol roky najrychlejsi na rošte a hral hry kade chodil ved takú povesť herca ako on nemá nikto a politika snáď len Alonso ! ( a ideály ako to nerobí teraz ma len bavia)

Max nehrá ? Nie on ma na to otca ! Charles ? Ten ťahal za politické Lanka od dňa 1!

V čom bol lepší ? V konzistenciu, v adaptabilita a rozhodne aj v manažmente pretekov a pretekovom rozhodovaní > mnohí fans LH to považujú za stasie ! Nič v čom by ale bol tak výrazne lepší LH nie je.

Takze nie to nie je o tom, že mu niečo chyba zjavne skôr prebýva ! Akosi presne preto majú fans LH ( náhodou to spomínajú stále oni) taký strach že možno dostane ochutnať zo svojej medicinky aj politicky a aj Lewis a nemusi nevyhnutne vyhrat tento boj. Po rokoch z Bottasom je to sok to uznávam.

Každý jeden z vás vie že ten komfort odpadol tak zrazu začalo toto :joy::joy::joy::joy:

Sranda že vy ste zároveň najväčší kompliment :kissing_heart:

Áno povedal to Horner ktorého citat ako Mercedes ničí obrovský talent a ak mu šancu nedajú on o tom možno pouvazuje je verejne zdokumentovaný :kissing_heart:

Takze si len ■■■■■ do ust a strápňuje sa Horner a zase ma schyzo chvíľku ako bývali minister financií SR

P.s nejdes sa Zrovná ty tváriť že ti niekedy bol sympaticky :joy: btw sranda je že zmeniť sa nijak nezmenil za 7 rokov….

Džordžo mi bol sympatický hneď ako prišiel do f1, ale v minulej sezóne u mňa tie sympatie dopadli, určite v tom zobral rolu tím, za ktorý jazdí a tiež jeden moestny fanatik🙂
Ale či mi je sympatický alebo nie podľa mňa toto bol strašne trápny pokus od britského ičiho

2 Likes

Horner a Marko jsou chudaci, to jak schvaluji vse od Verstappena, medialne schazuji, pomlouvaji, zatracuji Pereze. Je jasne, ze o angazma Pereze rozhodoval Mateschitz, ne oni dva.

S časti súhlasím, ale pretekove tempo sa naučiť nedá … ak budú bojovať o titul, čo nateraz asi nie, tak by mu Lewis ušiel do pár kôl a je po probléme :wink: a George sam mimochodom priznal nedávno v jednom s rozhovorov, ze to pretekove tempo nie je úplne podľa predstáv … ale jasne budes mi oponovať ze je ešte mladý bude sa učiť, začal piatu sezónu a Hamilton Alonso, či Verstappen uz mali za sebou tituly, takze v jeho veku sa neučí, to uz dávno ma mat a nemá … ale uvidíme na trati, ja myslim, ze George tento rok dostane nálož :sweat_smile:

Čítal si ho cely ten rozhovor v originale ?

Lebo v ňom povedal že on dobre vie kde ma rezervy a že určite ma v sebe viac.

To znamená odstrániť sa to asi da…a on asi vie kde sú. Takze áno tempo sa da naučiť > respektíve udržať ho stabilne sa da naučiť.

Okrem toho 5 rok v top time v boji o titul a 3 vo Williamse ti asi dajú ine skúsenosti nie ?

Hráš sa na odborníka a potom tresnes takú blbost :woman_facepalming:

A Max mal za sebou taký čas nejaké tituly ?

P.s videli sme ako mu ušiel nie ? Tak to malo byt aj minulý rok a ups

Tak tento raz s tebou nesúhlasím ani v jednom bode a neviem či sa mi chce pú■■■■ s tebou do diskusie, keďže v žiadnom prípade neuznás, že sa môžeš mýliť a na všetko máš protiargument ako naši politici, ale vieš čo skúsim to

• George uznáva, že sa musí zlepšiť v pretekovom tempe, nie som odborník, ale nikde som sa ešte nedočítal alebo nepostrehol názor, že sa to da naučiť a teda dalo by sa povedať, že to vlastne oddeľuje tých dobrých od tých najlepsich, takze ak si to uvedomuje široká verejnosť, že v tomto aspekte je o čosi pozadu, co iného mu zostava hovoriť do médií a samozrejme, co povie to je pre teba automatická pravda

• Lewis uz v novacikovskom roku nebol ďaleko od titulu, mohol oslavovať už v Cine v predposlednom závode, nezvládol tlak a nakoniec titul stratil v Brazílii kvôli technickým problémom, pripomínam že mal len 22, avšak v druhom roku to uz zvládol oslavoval svoj prvý triumf, tak asi toľko k tým skúsenostiam po 5 rokoch a k 25 ročnému jazdcovi čo sa podľa teba a jeho samého ešte musi učiť

• ale práve naopak George vo Wiliamse získal perfektne skúsenosti, ktoré praveze v minulorom roku zúročil v prvej polovici sezóny, ked si vedel dať lepšie rady s nie veľmi ovládateľným autom btw v druhej polovici, keď už auto bolo ako tak na tom dobre Lewis zobral opraty do vlastných rúk

• to ako sme videli ako mu “usiel” myslíš Brazíliu predpokladám? Ale jasne povieš A a B nezmienis, tomu sa povie objektivita, aspoň vieme ako zahmlievas a vytváraš polopravdy :sweat_smile: B znamená poškodený monopost Lewisa po kontakte s Maxom, na to uz si zabudla

Ak tak veríš že George tento rok porazí Lewisa verím, že máš podané, ja by som si ale na to nevsadil :wink:

2 Likes