Z časti súhlasím ale mohla si si odpustiť porovnania a svoje osobné preferencie v rámci tohto hodnotenia.
Mercedes ma jazdca schopného poraziť LH ! Ma RB takého čo to dokáže s Maxom ? Tak kto je v tom kely keby niečo.
Tu sa dá predsa veľmi lahko oponovať, že MB ostane po odchode LH tak isto jeden “schopný” jazdec tak isto ako RB má aktuálne. Totálne rovnaká situácia, akurát pre MB je fajn, že nemusia riešiť (tak ako RB) koho dosadia za Lewisa/Peréza.
Russell sa porovnáva s iným kalibrom Ako Norris.
Toto sú presne tie dojmy ktoré to celé kazia. Každý ti povie, že aktuálne máme v F1 mladú 4ku ktorá by dokázala vyjazdiť titul : Lando, Max, Charles a George. Vravieť, že Norris sa “nemože porovnávať s tým s čím sa porovnáva George” je zcestné. Lando logicky nemože v McLarene ukazovať nejaké extra výsledky, čo je Georgovi aktuálne umožnené aj keď teda minulý rok to bol riadny kořáb a teda je to veľmi porobná situácia ako má Lando v McLarene.
Bude už len lepší, nemal ďaleko uz minule, reálne jediny z mladých z koho ma Max strach väčší strach
Toto je taktiež nejaká domnienka ničím nepotvrdená. Tvrdiť, že Max ma strach z Russela je proste znova zcestné.
o ako s Maxom súperil
A tu znova pokračuješ a vravíš, že Lando nebojoval s Maxom ale Russel áno. Nuž, je to logické, kedže MB dokázal reálne bojovať v poli, zatiaľ čo McLaren je rád, že vôbec naštartujú. Ani Vettel, ani Nando a neviem kto všetko nebojoval s Maxom, toto je ukzateľ ničoho. Hodnotiť skills jazdca na základe toho, či s Maxom bojoval v poli alebo nie… To je potom Sainz top jazdec lebo bojoval aktívne s Maxom…
Russell možno ma o minimum menej ako Max v čistej rýchlosti ale ma veci ktoré nema Max a dosť.
A jasné, že si to musela zakončiť absolútnym fanúšikovským názorom ktorý je opätovne ničím nepodložený ale tak potrebujeme nasilu ukázať George ako toho najlepšieho jazdca na poli.
Tak ako som povedal na začiatku. Kým sa držíš faktov mám rád tvoje komentáre (viď začiatok ako spomínaš že zrovna George a Lando - a duplom dnes - nejaký veľký kamoši niesú).
K téme. Redbull pri odchode/vyhadzove Peréza, čo očakávam čoskoro, bude podľa mňa angažovať Albona/De Vriesa ale viem si predstaviť aj vzhľadom Norrisa, kedže tu už bol článok o tom, že sa ho pokúšali získať. Neviem si predstaviť Charlesa v jednom teame s Maxom, naopak si ho viem predstaviť v MB. Detto si neviem predstaviť Landa v Ferrari.
Doležité je, že jak MB,RB tak Ferrari, si bude vždy vedieť vyberať top jazdcov a nalejme si čistéhé vína - aktuálne je majorita tých dobrých v top3 teamoch. Angažovanie starého Nanda či nebodaj Seba je pre top3 tiež mimo mísu, kedže radšej tam posadia mladší perspektívny talent jak vyriešiť situáciu na rok dva…