dal si si vela redbullu?
nepresvedcis ma. beztrestna vymena cohokolvek pocas RF je zlo.
To souhlas … , obavam se vsak, ze to je to nejkomplikovanejsi ( rozumej casove nejdelsi a nejnepravdepodobnejsi reseni ) ze vsech tri co jsem napsal
jasne, to je len moja utopia
Podla mna ma byt primarne trestany vinnik nehody, nie jeho obet…
A posledne roky je v F1 bezpecnost vzdy uprednostnovana,
Ale chapem aj tvoj nazor
to ani tak nie je o tom, ze vinnik a obet. su to predsa preteky. Je to zbytocny zasah do priebehu, ochudobnuje to samotne preteky. Uplne to zneutralizuje akykolvek strategicky suboj na trati. V extremnom pripade sme to videli v Monaku. Nechapem co niekomu vadi na tom, zeby opravene auta na novych gumach startovali z boxov. Do troch kol sa dotiahnu na zvysok pola a zabava moze zacat.
Ne, ptám se normálně.
Já si pamatuji, když jezdily 4,5m formule.
Podíval ses na start, protože se tam vysypalo 5 lidí v první zatáčce, pak sis dal budík na 1,5h, abys viděl, kdo utrpěl vítězství. Ani moc zábavný to nebylo.
V nynější době s 5,5m mi teda přijdou závody daleko zábavnější.
nuda bola koli velkym rozdielom medzi autami a tankovaniu. Takisto predbiehaci manever bez DRS sa planoval 5 kol. Mensie auta by pomohli, ale nemyslim si, ze je mozne to skresat o meter.
Teď se to má zkrátit o 20cm… nebo teda rozvor, tak uvidíme.
Jo těch 20cm co prezentuješ holkám, takže reálně 4,5cm
No to uz je ina vec, start z chvosta alebo boxov pre vymenu suciastok je zmysluplny.
Problemom by bol jedine uplny zakaz opravy, co by malo za dosledok restart s poskodenym autom.
Inak si myslim, ze by sa moznost opravy mala limitovat na suciastky, ktore sa daju vymenit v boxoch ( cize v podstate len pneumatiky a predne kridlo).
Pri vzajomnej kolizii je vzdy potrestana aj „obet”. Za normalnych okolnosti si moze akurat tak trhnut nohou, nevidim dovod, preco by to v dosledku vyvesenia cervenej vlajky malo byt inak.
Akekolvek RF neutralizuju, mnohi prichadzaju o naskok ktory si vybudovali a meni vacsine strategie - bez ohladu na povolene/nepovolene vymeny ci start z boxov.
Nepriamo nutit timy riskovat nemenit niektore veci/pneu, aby ziskali pozicie na ukor tych co pojdu z boxov by prinieslo riziko dalsej havarie a som si takmer isty, ze aj tak by bola kritika kto z toho profitoval, mal statie/nestatie atd.
Katastrofa z Monaka sa da lahko vyriesit aj inak (a bezpecnejsie).
Uz jsem to tady dneska psal, myslis ze nekdo zrusi Wimbledon? Oba podniky jsou tradicni, neresil bych to, ale pokud by se nekde trat uzpusobila, nabidla moznost k predjeti jsem pro.
Tvrdit, ze restart na povodnych pneumatikach prinasa bezpecnostne riziko, je znacne prestrelene. Ale na vymenu pneumatik by som sa este vedel zlomit. Znacny problem mam s beztrestnou moznostou opravy a s navratenim pozicii.
Pre tych co presli po ulomkoch bez pochyb je…
A neraz take situacie aj nastali.
Vsak by ani nemali zakaz menit, len holt nie zadarmo.
ved o tom je kazda strategicka volba. bud vymenis pneu a stratis poziciu, alebo nie a zmanazujes. Co sa tyka vymeny poskodenych casti - ked vedia koli poskodeniu vyvesit bielo-ciernu vlajku a prinut pilota zastavit v boxoch a opravit, alebo odstupit, nevidim dovod preco by nevedeli zamedzit restartu s poskodenym autom ked na to budu mat neporovnatelne viac casu a priestoru.
Jazdim na tretom mieste, je 10-20 kol do konca, necaka ma uz box a v tom sa dvojica predo mnou krasne rozbije, pride RF a ja ako najblizsi mam smolu na mnozstvo ulomkov, mozny defekt…
A teraz sa rozhoduje ci pre “ferove” pravidlo brutalne risknem restart z 3 miesta s poskodeniami, alebo pojdem kdesi na koniec na 17 a nie len podium, ale aj body, su fuc…
To uz radsej ani nenastupim a budem setrtit techniku a naklady.
Kazde pravidlo niekoho niekedy zvyhodni ci znevyhodni, aj SC nie je “fer” atd.
S tymi vacsimi opravami je to fakt zlozitejsie, tam si to viem predstavit, ale pneu nie (bezpecnost - pre nu to tak dlhodobo je).
Pre poskodenia, ktore ohrozuju bezpecnost, mozes nariadit vymenu prostrednictvom ciernej vlajky s oranzovym kruhom.
Edit: Aha, uz to za mna napisal helmutko. Plne sa stotoznujem so vsetkym, co pise, cize to nebudem dalej zbytocne opakovat.