take su preteky. keby nebola vyvesena RF a prejdes po ulomkoch tak mas po pretekoch. pocas restartu mas 10-20min cas na kontrolu gum.
no nech nezerem, oprava auta - start z boxov, vymena pneu + 10 miest na starte.
inak da sa to aj otocit. dvojica pred tebou sa vyseka, pretoze na to tlaci na starych pneu a ty si bol na vymenu, pride RF a vinnikov postavia znova na start pred teba, na novych gumach. z prveho miesta mas zase len tretie…
Paradoxne keby nebola RF moze casto stacit extra pit a stale ziskat body a nie ze nestastnik co nema sancu sa vyhnut ulomkom pride o naskok kedze RF, ale ako bonus este sup ho na uplny koniec…
Tak potom teda nedovolit akekolvek opravy a vymeny, ved inak by aj tak vypadli, take je zavodenie, nech ich tam kruzi aj iba 7. Uz vidim tu kritiku…
ako som vravel, nepresvedcis ma. opravy a vymeny gum pod RF su povolene snad iba v F1 a nefunguje to. RF je proste cas na upravu trate po nehode. Zasah do vyvoja pretekov by mal byt minimalny a to sa da dosiahnut len tak, ze bez penalizacie nebudu povolene vymeny ani opravy. pod RF by mali byt rovnake podmienky ako pod SC. RF sa vyvesi preto, ze 1.) trat je neprejazdna, 2.) oprava trate by trvala prilis dlho, 3.) velky dazd. RF znamena, ze su preteky prerusene, takze akakolvek praca na autach by mala byt tiez prerusena.
Ja ta nikde nepresviedcam a s mnohym aj suhlasim, niekedy mozu mat obe strany pravdu, nakolko ziadne pravidlo nevyriesi dokonale vsetky situacie “fer”…
Ty mas svoj nazor ktory obhajujes, ja svoj co tiez odovodnujem, FIA ma svoj atd.
Samozrejme ze pocas RF su ine pravidla ako SC, kedze jeden zavod prerusuje, druhy nie…
To, že je to tradícia, chápem, ale či by ju nechceli zmeniť aj ov Winmledone, ak by to bol taky prúser ako GP Monaka, to je celkom iná téma…
Tezko rict, auta se zmenila zvetsila, trat zustala stejna.
Aké široké boli podla teba auta v 50-60 rokoch? Lebo teda v 60-tych rokoch už boli cez 180cm (až na výnimku par sezón)
To ze sa v 50-60 rokoch trochu predbiehalo je skôr dôsledkom oveľa väčších rozdielov medzi kvalitou aut aj jazdeckými schopnosťami pilotov… Ani užšie autá by dnes nepomohli, robiť nezmyselné manévre a la Ocon/Magnussen si tými nemôžu dovoliť, urobí to veľký zárez do rozpočtového stropu. RIskantné manávre sú teda mimo. Dnes už každý priemerný pilot dokáže umnou jazdou s dôrazom na bezchybné výjazdy zo zákrut zabrániť predbiehaciemu manévru, a zúčiť autá o 50cm, je nereálne…
Pozrel som si highlighty predbiehacích manévrov v Monaku. Všetky sú o tom, že pilot vpredu urobil obrovskú chybu alebo sa predbiehaniu vôbec nebránil.
AK je trať priliš úzka pre autá, nemajú tam jazdiť, ale ja som presvedčený, že dnešná jazdecká kvalita a štýl bránenia jazdcov v F1 už predbiehanie vôbec neumožňujú. Bez DRS sa nedá predbiehať prakticky vôbec, a v Monaku je DRS zóna príliš krátka…
Rekl bych kdyz nechces tak te v Monaku nikdo nema sanci predjet.
A ja se ptam, kam zmizela modra vlajka, kdyz je nekdo pomalej a brzdi provoz z jakehokoliv duvodu mel by ji dostat.
za ten obrázok s vývojom rozmerov monopostov v priebehu rokov.
Aj okolo 1.4m to byvalo a samozzrejme dolezita je aj dlzka.
K tym riskantnym manevrom: mne sa zda, ze ich je az moc, prave kvoli rozmerom
uff a bola niekedy modra vlaja za to, ze pretekar v rovnakom kole nechce pred seba pustit rychlejsieho? Podla mna nie, len ak bol rpetekar o kolo vzad…
Rok 1979 Monako, 21. kolo a souboj Lauda vs Pironi ktery skoncil crashem, v zavesu jezdil Jones, ten nebo Lauda, ale vypada ze Lauda dostal modrou vlajku a nebyl o kolo zpet.
Zle som sa vyjadril. nespravne vyvesenu modru vlajku som uz videl. Tusim, ze tiez v Monaku, ale tie nepocitam…
Teraz som si spomenul, bernoldimu v 2001 tiez ukazovali modru, ked brzdil Coultharda… Ale nic sa nestalo…
Letos ji nevytahli, kdo by si dovolil dat modrou monackemu pilotovi ale byla by prdel kdyby mu ji dali hehe, to by bylo skrytych infarktu.
Tak zase brzdicov tam bolo mnoho…
bobe bobe, Gilles Villeneuve v Spanielsku tiez brzdil provoz ale zaroven sa snazil ist najrychlejsie ako sa dalo. Snad by si mu nedal modru vlajku.