Hamiltonova úprimná spoveď: Prehovoril o rasistickom útoku z detstva a o strate ôsmeho titulu | Magazín F1 - F1online.sk

Pilot Mercedesu Lewis Hamilton otvorene porozprával o rasistických urážkach, ktorým musel v detstve čeliť, pričom konkrétne opísal šokujúci útok na jeho osobu v Newcastli v dobe, keď ešte nebol ani tínedžer. Okrem toho poskytol svoj pohľad na udalosti v Abú Zabí, kedy prišiel o možnosť získať ôsmy titul.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73674/hamiltonova-uprimna-spoved-prehovoril-o-rasistickom-utoku-z-detstva-a-o-strate-osmeho-titulu

vidim ze sa tu v komentaroch opat zacina zbiehat miestna intelektualna spodina ako blackdark a podobne.

2 Likes

mna sa to nijak netyka, zaroven ma ako decko ani nikto nedokopal za to ze som cierny cize ma tato agenda absolutne nezaujima a nemam dovod sa k nej vyjadrovat. Ale to je asi tazko pochopitelne.

Zablokuj si ich a máš pokoj, už ich neuvidíš, načo sa prehrabávať v sr.čkách😉

3 Likes

Veru podviedli ta…priamo vlasni…neprezul si a tak si dopadol :DDDDDDDDDD

1 Like

Sak to, a tuto zakladnu vec nikdy nespomenie, ani Lewis, ani Wolf.
Hrat to stale krivdu je omnoho jednoduchsie ako priznat si chybu.

1 Like

Nevychodil si zakladku ako si mohol mat spoluziaka zo strednej?

2 Likes

Jedna vec je dat si magora do ignorovanych, druha na nej nereagovat, ty reakce jsou stejne tak bez obsahu, jsou videt a je jich tady vic nez tech od magora :hear_no_evil:

Takze ignorovat a nereagovat, pak tu snad bude i cisto.

2 Likes

mas pravdu, chcel som reagovat na tohto pana, ale nebudem mu robit sluzbu. Smutny zivot toto…velmi smutny.

2 Likes

Ty kolko sleduješ F1?
Sranduješ keď hovoríš že mal isť prezuť?
Amatér

Vies co, od 1985 cca.
Pekne si sa podpisal.

2 Likes

Napriek tomu si zjavne ani ty neodolal napísať komentár pod tento článok a nie pod ten druhý takže si spravil to isté ako oni. Vtipné je ale že hentoho trolla považujes ako nejaký dôkaz že zase všetcia sú proti Hamiltonovi.

1 Like

Ešte že ty si odolal👍

Úprimnosť a lujzo to nejde dokopy. Už ma unavuje tento jednostranný rasizmus a robenie mučeníka z obyčajného feťáka a grázla a podporovanie rasistického blm.
A k tej krivde, mal 21 pretekov na to aby sa nemuselo rozhodovať v posledných pretekoch

Ked chce nejaky primitiv (skoro nikdy nejde o jednotne cislo) niekoho zmlatit pricinu si najde, raz je niekto cierny, hovori inou recou, alebo ma nespravny akcent, zly uces, ci nespravne oblecenie. primarny problem je malokedy rasizmus.

3 Likes

Je to dost unavujici no. :clown_face:

Tak asi tá moja vtedajšia úvaha sedela celkom dosť (časť k Lewisovi je nižšie, je to dlhý príspevok):

dokonca ešte keď tu to spája s týmto, naozaj odporným, incidentom z detstva.

Druhá vec je, že keď zvažoval koniec, osobne si myslím, že sa rozhodol zle. Teda ak - čo zase predpokladám - je pre neho jeho “legacy” viac ako prostá radosť z jazdenia. Veľmi pochybujem, že ešte niečo zásadné vyhrá. Ako jazdí výborne, čo o to. Ale ak nebude 8my titul, čo myslím už nebude, tak sa obávam, že retrospektívne bude ľutovať.

Ale zase môžem sa aj mýliť a naozaj by mu samotná F1 chýbala. To sa nikdy možno naisto nedozvieme.

1 Like

Bol som na zabave a biely rozkopali bieleho… vo vlaku jedneho nechtiac zavalilo do chalana ktory ho nasledne nasledne vyhodil a vonku dokopal… kolega siel z prace domov ktoreho napadli a okradli biely. ■■■■■ sa vlamal do domu a znasilnil babku…rasisti jedny

Ham mal na to dost rokov aby ziskal 8 titulov. Keby bol rosberg Botasom mal by aj 9 titulov. A teraz v zavetri nevie jazdit a drzat sa prveho. Max to minuly rok dokazal a to nemal ziadny ttitul. So 7 titulmi som si predstavoval inu jazdu v tomto rocniku. Neviem kde sa stratila ta skusenost ta sikovnost. Ale tak mu treba…karma

2 Likes

■■■■■■■■■■■■■■■

Chlapci tmavsej pleti sa nedaju napisat? CD-ROM cig-ani