Jedna z největších hromádek byla možná v Austrálii.
SPA
Tehdy dojelo do cíle myslím jen sedm vozů, ale možná si to pletu s jiným závodem.
Jedna z největších hromádek byla možná v Austrálii.
SPA
Tehdy dojelo do cíle myslím jen sedm vozů, ale možná si to pletu s jiným závodem.
Přesně, já fakt nechápu, jak tohle někdo může myslet vážně, vždyť je to naprosto směšný konstrukt, který může vymyslet opravdu až fanatik daného sportovce
Tak to je ťažké povedať, kde to bolo horšie. Ale chvála Bohu, nikomu sa nič nestalo. Dúfajme, že sa nič z toho nezopakuje
Taky se raději budu dívat na Kanadu 2011, než na flambovačku Grosjeana.
Jsem neskutečně rád, že to nakonec dopadlo pouhým oparem na zápěstí.
Neviem si teraz narýchlo vybaviť všetky hororové havárky, ale pamätam si Alonsa opretého o zvodidlá podlahou hore, ako sa pokúšal zamávať, aby jeho mama videla, že je O.K. Vyliezol odtiaľ bez škrabanca.
Máš dobrý archív. Skade to ťahaš?
Na You Tube je toho hromada.
Alonso měl ještě jednu velkou havárii někde ve svých začátcích, jen si nemůžu vzpomenout ve kterém závodě to bylo. Za zatáčkou narazil do trosek rozbitého vozu.
Nepamätáš, kde Nigel Mansel dotlačil auto do cieľa a odpadol vedľa neho?
Presne. To je to, čo som myslel.
Nigel byl neskutečný dříč. Podotýkám, že jsem fandil Sennovi a pokrytecky jsem měl radost, když v Maďarsku upadl Nigelovi šroub z kola, když jel na prvním místě.
Doslova:
Asked if he was worried about Hamilton’s remarks, Vasseur said: "Not at all. Have a look at the 50 laps that he did in Vegas.
“Starting P10, finishing on the gearbox of Russell, I’m not worried at all.”
Nosi to na prilbe Perez a bol o nom aj dokument “Checo Pérez: Never Give Up” (dostupny v Latinskej Amerike)
Škodoradosť je najväčšia radosť. Tiež sa udrbávam na tom ak super môjho fanúšika skončí po vlastnej chybe v štrku, alebo mu mechanici potentujú pitstop
Dnes se už na poruchy nikdo nespoléhá, ale dříve byly na denním pořádku. Teď mě více potěší pořádný souboj, než odstoupení nějakého jezdce. To vnímám jako ochuzení pole a menší možnost dalších zážitků.
Som mal na mysli Maxov prelet nad Lewisom v Maďarsku, a tak podobne.
Práve som čítal článok, kde šéf Ferrari rozháňa všetky temné mraky nad Lewisovou hlavou. Súhlasím s ním. Veľa krát ho (Lewisa) neúspech popohnal dopredu. To zlé, čo bolo zostane len ako nepríjemná záležitosť, na ktorú časom zabudne.