Ferrari nesmí vyhrát Vlasto. To nejde. Přes to vlak nejede.
Tak som to dala tesne vedľa aspoň šport som trafila, keď nič iné.
Takže takto sa lúči s tímom a v podstate zamestnávateľom, ktorý mu do značne veľkej miery pomohol k jeho siedmym titulom, celú svoju doterajšiu pretekársku kariéru mal za sebou motory od Mercu a on od nich odchádza týmto štýlom, pretože mu zjavne nechceli vyhovieť s tým ambasádorstvom alebo niečím iným štiplavo zákulisným… no jdu blejt velebnosti.
Som veľmi zvedavý, ako si bude počínať vo Ferrari, lebo s týmto prístupom sa budú mať Tiffosi na čo tešiť .
Osobne sa veľmi nečudujem, takéto maniere mal Hamilton už aj predtým, resp. vykazoval znaky toho, obzvlášť mi utkvela v pamäti jedna veľká cena na Hockenheimringu, keď chcel tiež takto odovzdane ísť do boxu a nechcelo sa mu pretekať, vtedy som si povedal, že “toto má byť ten veľký šampión? keď sa nedarí, tak hneď hádže uterák a zdupká niekam inam?” čo už .
Nevim co by musel v pristupu k tymu Lewis udelat aby stalo zato to komentovat, mozna nekomu prejet pres hlavu
Poslat supera do nemocnice… oh wait to uz sa stalo
Tak dlouho se chodi se dzbanem…
Ak narážaš na kolíziu s Maxom na Silverstone, tak Maxa do nemocnice poslala jeho zbesilosť.
Odísť s gráciou, o ľuďoch sa veľa dozvieš aj podľa toho, ako prijímajú odmietnutie alebo krivdu, keď reagujú podobne, ako Ham, tak vieš, že je to celkom toxická osoba.
Neumím si představit přijmout křivdu s větší noblesou, než jak to udělali Hamilton otec a syn v AD 2021.
Tvuj problem je v tom ze nevis o cem mluvis.
To je dobrý príklad, prečo sa potom nechová v podobnom tóne aj teraz?
Nevím, možná proto, že zatím se ještě jezdí a on je asi náladový. Konec konců, takový Max taky není zrovna typ, který by mlčky trpěl, když se nedaří . Myslím, že loučení nakonec bude velkolepé a v dobrém.
Ham by se měl akorát trochu sebrat, nic hrozného se neděje. Končí v týmu a tým se už pochopitelně netočí kolem něho, moc mu to nejde, no končit tam s takovým nechutenstvím mi přijde velmi přehnané.
No však Max nie je, on je Holanďan, tí ti aj do tváre povedia presne, čo si myslia a nezaobalujú to, ako falošní Američania, ktorí sú schopní ti vraziť dýku do chrbta .
A je to tam! Ham je náladová primadonna, a o to mi ide, preto by som ho tak neadoroval a skôr sa obával, čo sa bude diať vo Ferrari, ak by som bol Tifosi.
Lúčenie bude, aké bude, ale to čo stvára teraz si určite ľudia zapamätajú, ak sa to bude zase opakovať, čo sa veľmi pravdepodobne aj bude, najmä, keď ide do tímu, kde je už “protegé” jazdec daného tímu celkom “zabetónovaný”.
Raz sa vie zachovať v pohode, a prehltnúť horkú pilulku porážky ale inokedy, a to sme toho boli svedkami aj predtým (môj spomínaný príklad s VC Hockenheimu), je taký náladový, akoby mu blbli hormóny pri menzese .
Lidi si pamatují co si pamatovat chtějí, oblíbencům odpouští skoro cokoli a neoblíbence za totéž kritizují, to bych tak neprožívala. Jak to bude s Hamiltonem ve Ferrari je velká otázka, na kterou si teď asi málokdo troufne odpovědět. Mně ta rošáda nedávala z hlediska Ferrari smysl od začátku, z hlediska Lewise samozřejmě ano. On už nemá moc co dokazovat, tam by měl mít novou motivaci. Aspoň se bude na co dívat.
nejdem sa pustat do rozboru historie, rozne uhly pohladu
Ferrari Lewisovi velmi rychlo ukaze, kde je jeho miesto, o to strach nemam
Tak to dúfam, hlavne ja držím palce Charlesovi aby nebol taký dobráčisko, lebo ho Ham zožerie. Musí hneď v prvý deň po ňom hodiť šiltovku jak Nico, aby mu ukázal, že sme sa neprišli bratríčkovať .