Hamilton povedal Bradovi Pittovi, že je príliš starý: Nepotešilo ho to, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

haha, hosani nevedia zniest iny nazor :slight_smile:
tak dobru noc…

Filmy jsou nuda. Máš pravdu.
Seriály ftw.

Áno, Gladiátor bol lepší ako Trója.

2 Likes

Dnes jsem viděl akčňák Prisoner of War (2025) | ČSFD.cz a na celkem slabší hodnocení to nebylo špatný :+1:

1 Like

Scotta Adkinsa mám v bojových filmoch celkom v obľube.

1 Like

To je ten Tvoj pohľad zvrchu, ktorý som spomínal.

Black Mirror
Better Call Saul
Sillicon Valley
Umbrella Academy
Yellowstone

Pak se ozvi.

1 Like

Až na Yellowstone, ten jsem nechal jen ženě :slightly_smiling_face:

Ale dovedeme, jen bys musel na druhou stranu házet nějaký povedený filmy proti a ne filmy pro teenegery.

3 Likes

Shodou okolnosti teda jedu zrovna Buffy, ale to s tím nemá nic společnýho. :sweat_smile: To mám od kamoše jako doporučení.

Beverly Hills 90210 nebude? :smiley:

Nevěřím, že jsi to viděl.

:grinning: to ne to bych nedal. Ale sarah jako přemožitelka mě přemohla, navíc sw mi libí ten narativ teenage serialu plný hlášek, které jsou udajně ale zabité dabingem a další věc je přenest se přes první serii, pak se to prý jen a jen zlepšuje a prohlubuje a je to vic a víc temný. Ostatně podívej se na rozdíl hodnoceni csfd a imdb a pochopíš. :grinning:

Já teda načínám druhou serii.

Svého studijního času jsem to sledoval, a taky Dallas :smile:

Sillicon Valley mě též minulo.

Dallas jo?:laughing: To asi neznám ani.

1 Like

mam tu hadzat podarene filmy proti teenegerom? to je co prosimta? asi si ma stratil v preklade.

Že bys měl hazet proti sedm atd nějaké
Povedené filmy. Vždy co si poslal tak vypadalo za mě dost alternativně, ale to ti nevyčítam. Třeba prostě nemáš jen rád velké filmy

1 Like

Jdu spát, neb dnes musím ještě vstávat :smile: :raising_hand_man:

1 Like

Já také. :sleeping::sleeping::sleeping:  

1 Like