Hamilton povedal Bradovi Pittovi, že je príliš starý: Nepotešilo ho to, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

ale ja vas neplanujem presvedcit aby sa vam Seven znepacil, ani Situsa aby si to nepozrel piaty krat, aj ked to nie je zrovna moje odporucanie.

Nech uz zostaneme pri rovnakom zanri - thriller - nedavno som videl The American (George Clooney). Pomalsie tempo, ale ma to atmosferu, pripomina to europsku filmografiu zo 70’ rokov. Hotova meditacia.

Nie som zas az tak narocny divak, len nemam rad pateticke veci. Seven sa tomu bohuzial nevyhol.

No ber to tak, že Mercedes si bude moct užít případnou výhodu prvních 8 závodů, potom utáhnou kohoutky a dají vyhodu konkurenci :face_with_hand_over_mouth:

Pitt bol skvely v 12 Opi.c

1 Like

A hele ho… BOP dorazil do f1. :smiley:

1 Like

Jj, ale je zbytečný si myslet, že by s ním FIA dokázala fungovat :grinning:

Spíš jak to budou měřit. V závodech?
Nebo v továrně? Když v továrně, tak všichni budou mít 100 koní. :joy:

1 Like

V továrně i během celýho závodního víkendu

Pri tomto by ale mal začať s 1883 a 1923 a až potom Yellowstone, nie?

A keď už sme pri tejto téme tak aj miniséria American Primeval je super, za jeden upršaný večer sa to dá zvládnuť celé. :smiley:

Skus si pozriet ten film a potom mudruj :+1::joy:

Možno niekedy si ho pozriem a dám ti vedieť …

Dohodnute ale aby si nebol sklamany

Pozrel som si ten Prisoner Of War (2025) a dal by som tomu 6,4/10. Nebolo to vyslovene zlé, ale s Adkinsom som už videl viacero lepších filmov.

Jo, 6,4 je v poho :slightly_smiling_face: Jako znova bych se na to určitě nepodíval, ale zabavilo to :+1:

2 Likes

Ako si dospel k tomu cislu 6,4?

Zdalo sa ti to lepsie ako 6,3 ale na 6,5 to nemalo? :grin:

Poraď mi něco dobrýho.

Keby som to videl na 6,5, tak by som hodnotenie na IMDb musel zaokrúhliť nahor na 7 hviezdičiek z 10, čo by bolo v tomto prípade z môjho pohľadu nezaslúžene veľa, takže finálne som tomu dal 6 hviezdičiek z 10. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ty jsi spíše na ty dramata, zkus “Táta mě k ní nepustí”.

1 Like

Však neboj, věčně doma nebudeš.

Přece by jsi nepodváděl, jsi povídal :smile:

1 Like

Ty si mi dal myslím v minulosti tipy na seriály The Fall (2013-2016) s Gillian Anderson a Mare Of Easttown (2021) s Kate Winslet. Oba seriály sme pozreli a boli dobré, takže díky za tipy.

1 Like