Hamilton povedal Bradovi Pittovi, že je príliš starý: Nepotešilo ho to, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Film F1 sa podľa očakávania stal kasovým trhákom. Rozpočet, obsadenie, réžia, podpora Formuly 1 i Lewis Hamilton ako producent dávali veľkú nádej, že tržby i hodnotenia budú svedčiť o úspechu. Samotné dielo sa však nerodilo ľahko a ako odhalil šéf Mercedesu Toto Wolff, sedemnásobný majster sveta mal na jeho konečnú podobu nemalý vplyv.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216218/hamilton-povedal-bradovi-pittovi-ze-je-prilis-stary-nepotesilo-ho-to-hovori-wolff

Z toho co jsem viděl v tv, to mohl dokázat :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

chceli nieco velkolepe a nakoniec skoncili s plagiatom staloneho formule :slight_smile: len to spravili inkluzivnejsie :slight_smile:

1 Like

tiez mam taky nazor :smiley: mi to presne ten film pripomenulo

Strasna bieda ten film.

Videl jsem to z povinnosti. Bida, karikatura F1. Bred (nebyl nahodou spoluproducent?) to spis pojal jako sve osobni PR. A verim, ze Lewis je alespon trochu usmernil. Zlate DtS…

zo zisku by mohli teraz natocit f1 film pre true fans, kedze tento bol skor pre pozvolnych fanusikov, alebo uplnych novacikov.

a namiesto starsej hviezdy a mladsieho novacika ho radsej zalozit na velkej rivalite dvoch velkych hviezd. v holywoode sa o to mladasi pobiju. (a sony moze byt kludne na muriku, aspon ako cameo).

v rivaloch to fungovalo, aj ford vs ferrari fungoval na tom istom, neviem preco nepajcli to, ale radsej staloneho.

Stale sa tu opakujem, ale podla mna najlepsia tema na fakt dobry film je Frank Williams, ale to zrejme caka na niekoho ineho ako Brada Pitta a Kosinskim.
Ford vs Ferrari som narozdiel od tohto videl a vidiet odporucam. Na tomto F1 filme ma nejako nic nelaka. Dej je fikcia, navyse nerealna, cele to na mna posobi ako 2 hodinova reklama.

2 Likes

…a zatiaľ možno na inom fóre fanúšikovia horolezectva kritizujú film o horolezcoch. Ten film je po všetkých stránkach výborný a hotovo. Všimol si niekto napríklad hudbu?

Realitu si pozrieme najbližšie tento víkend. :slight_smile:

3 Likes

Brad Pitt zlomil Helmutkovi srdce, takže se nepřesnese přes to, že tam hraje…
No a Stev nemá rád Hamiltona, kterej s nima spolupracoval.

3 Likes

To ano, je to vyborny herec a skoda talentu na filmy kategorie Mr and Mrs Smith, World war Z alebo aj F1.

Nejlepší film je Podivuhodný případ Benjamina Buttona viď?

2 Likes

Helmutkovi se s Bradem nejvíc líbí film Osm!

2 Likes

Dwight Ingalls bol nezabudnutelny.

1 Like

aha, ani nevím že něco takového existuje. :smiley:

2 Likes

Btw, keby som mal povedať film, v ktorom ma Pitt zaujal najviac, ako prvé mi napadne Dvanásť opíc. :slight_smile: A potom Fight Club.

1. Haas
  2. Aston
  3. RBB

2 Likes

Visa precackana, haas pekny, williams najkrajsi

Zbytok paskvil

Za mě Aston a ostatní nevím, přijde mi strašný všechno, hrozně přeplácaný.
Líbila se mi Japonská verze RB.

2 Likes

Mám len jednú otázku. Je na tom svete niečo, čo sa ti páči, s čím si spokojný? Myslím, okrem toho, čo vidíš v zrkadle, keď sa pred neho postavíš, teda sam som sebou.

1 Like