Nevidel som ten film, ale páčili sa mi Rivali, Ford vs Ferrari, Le Mans s Mc Queenom a aj Formula so Stallonom. Dávnejšie som videl aj film s názvom Formula, tuším zo 68. Bol tam Graham Hill a pár ďalších. Nemali žiadnu rolu, skôr mi pripadalo, že sú tam len “krovie”…
Si to vystihol
Udivuje ma, kolko pravdepodobne rozumnych ludi ma pocit, ze hollywoodsky FILM je tu primarne pre fanusikov F1.
Mimo biopicov (aj tie su casto nepresne az klamlive) je v podstate skoro vsetko nerealne, kedze ide o entertainment a nie dokument…
No a najviac zaujimave je, ked ma niekto silne vyhlasenia k niecomu, co ani nevidel.
Hoci je pravda, ze to uz ani nema zmysel s takym nastavenim pozerat, kedze vysledok je dopredu jasny
… a speváčka Francois Hardy
Ak sa ti pacil aj ten so Stallonom, tak je vysoka sanca, ze novy F1 sa ti bude pacit
Tvá srdeční láska?
tak by som to nenazval. Mám pár jej pesničiek a to je asi tak všetko.
Já jsem v její době spíše poslouchal Zeppeliny, ale jednu chvíli jsem chodil s holkou, která ji byla hodně podobná včetně vlasů i postavy. Dokonce si dodnes pamatuji její tel. číslo, takže to nebyla láska na jeden večer. Když jsem ji později potkal s kočárkem, tak vážila 2-3x tolik. Na vzpomínky to ale nemělo žádný vliv.
Mě asi taky, jestli myslíš Sedm, skvělej film. Ale obecně má Brad Pitt dobré filmy.
… teď jsem si uvědomil že je to už starý 30 let
Jo, ale Helmutkovi se sedm nelíbí právě.
Jednoznacne skveli umelci, producenti a Hans Zimmer - so zenou sme si vychutnali hudbu - sme pocuvali aj cez titulky a zostali sme posledni v kine
Seven (1995) je jedným z najlepších filmov v histórii.
Helmutko niekde spomínal, že sa mu nepáči?
Ano, proto jsem napsal raději Osm.
Pripojím sa k Mattimu. Ak sa Ti páčil film Driven (2001) so Stallonem, ktorý bol objektívne slabší, tak F1 - The Movie s Pittom sa Ti bude páčiť určite.
Uvidíme, jak film prověří čas, to jsem docela zvědavá. Za sebe jsem ráda, že jsem ho viděla, a zatím si říkám, že špatný nebyl, ale jednou stačilo .
To je pěkný nemysl. “Teď vám jdeme změřit motor.” … tak co se asi v F1 stane?
Ja som bol na tom sám v kine a celkom som si to užil, aj hudba super. Druhýkrát som si to pozrel s manželkou doma, aby to videla aj ona.
Ok, když nelíbí tak nelíbí, jen jestli to nepsal zrovna v momentě kdy byl v nějaký válce a chtěl být oponentem za každou cenu
A za pár let Tě to čeká ještě potřetí se synem . Já jsem třeba Rivaly viděla víckrát, Formule! se Stallonem jednou a asi stačilo, no a moje srdcovka je Formule 1 z r. 1978 - ale je jasné, že s tím už moc neoslním
.