Hamilton povedal Bradovi Pittovi, že je príliš starý: Nepotešilo ho to, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Nevidel som ten film, ale páčili sa mi Rivali, Ford vs Ferrari, Le Mans s Mc Queenom a aj Formula so Stallonom. Dávnejšie som videl aj film s názvom Formula, tuším zo 68. Bol tam Graham Hill a pár ďalších. Nemali žiadnu rolu, skôr mi pripadalo, že sú tam len “krovie”…

1 Like

Si to vystihol :slight_smile:
Udivuje ma, kolko pravdepodobne rozumnych ludi ma pocit, ze hollywoodsky FILM je tu primarne pre fanusikov F1.
Mimo biopicov (aj tie su casto nepresne az klamlive) je v podstate skoro vsetko nerealne, kedze ide o entertainment a nie dokument…

No a najviac zaujimave je, ked ma niekto silne vyhlasenia k niecomu, co ani nevidel.
Hoci je pravda, ze to uz ani nema zmysel s takym nastavenim pozerat, kedze vysledok je dopredu jasny :sweat_smile:

2 Likes

Přidávám Bobby Deerfield.

Bing Videa

1 Like

… a speváčka Francois Hardy :wink:

Ak sa ti pacil aj ten so Stallonom, tak je vysoka sanca, ze novy F1 sa ti bude pacit :slight_smile:

1 Like

Tvá srdeční láska?

:grin: tak by som to nenazval. Mám pár jej pesničiek a to je asi tak všetko.

1 Like

Já jsem v její době spíše poslouchal Zeppeliny, ale jednu chvíli jsem chodil s holkou, která ji byla hodně podobná včetně vlasů i postavy. Dokonce si dodnes pamatuji její tel. číslo, takže to nebyla láska na jeden večer. Když jsem ji později potkal s kočárkem, tak vážila 2-3x tolik. Na vzpomínky to ale nemělo žádný vliv. :innocent:

1 Like

Mě asi taky, jestli myslíš Sedm, skvělej film. Ale obecně má Brad Pitt dobré filmy.

… teď jsem si uvědomil že je to už starý 30 let :open_mouth:

4 Likes

1 Like

Jo, ale Helmutkovi se sedm nelíbí právě. :confused:

2 Likes

Jednoznacne skveli umelci, producenti a Hans Zimmer - so zenou sme si vychutnali hudbu - sme pocuvali aj cez titulky a zostali sme posledni v kine :grinning:

1 Like

Seven (1995) je jedným z najlepších filmov v histórii.
Helmutko niekde spomínal, že sa mu nepáči? :slightly_smiling_face:

1 Like

Ano, proto jsem napsal raději Osm. :smiley:

Pripojím sa k Mattimu. Ak sa Ti páčil film Driven (2001) so Stallonem, ktorý bol objektívne slabší, tak F1 - The Movie s Pittom sa Ti bude páčiť určite.

1 Like

Uvidíme, jak film prověří čas, to jsem docela zvědavá. Za sebe jsem ráda, že jsem ho viděla, a zatím si říkám, že špatný nebyl, ale jednou stačilo :slight_smile: .

1 Like

To je pěkný nemysl. “Teď vám jdeme změřit motor.” … tak co se asi v F1 stane? :smiley:

Ja som bol na tom sám v kine a celkom som si to užil, aj hudba super. Druhýkrát som si to pozrel s manželkou doma, aby to videla aj ona.

1 Like

Ok, když nelíbí tak nelíbí, jen jestli to nepsal zrovna v momentě kdy byl v nějaký válce a chtěl být oponentem za každou cenu :smiley:

1 Like

A za pár let Tě to čeká ještě potřetí se synem :smile: . Já jsem třeba Rivaly viděla víckrát, Formule! se Stallonem jednou a asi stačilo, no a moje srdcovka je Formule 1 z r. 1978 - ale je jasné, že s tím už moc neoslním :smile: .

1 Like