Súhlasím, že so Stallonem jednou stačilo. 
Díky za tip na dokument Formula 1 (Speed Fever) (1978), poznačil som si to a snáď niekedy pozriem.
To vidět je skoro povinnost. Celkově to dobře vykresluje tehdejší drsnou dobu včetně reálných záběrů, které už by dnes nikdo nepustil. Mmch, díky za tip na Fastshare, osvědčil se, takže jsem Spy Game už taky viděla
.
A manzelka co na to?
Moja skusenost (hodnotenia to celkom potvrdzuju) az na jednu vynimku je, ze bezny divak nefanusik film hodnoti pozitivne az vyborny a fanusikovia F1 su ti kriticki 
Soundtrack naozaj vysiel (pravidelne si pustam) 
Myslím, že sa jej to celkom páčilo. V minulosti za čias Vettela vo Ferrari a súbojov Rosberga s Hamíkom so mnou zvykla pozerať aj celé preteky. Teraz si pozrie maximálne štart a ide kočíkovať. 
Mne cely ten motiv pride dost trapny.
Proč?
Naopak promyšlené a zajímavé.
nemít rád 7 je osmý smrtelný hřích. 
Možná ale bylo helmutkovi líto Gwynhet.
co je na tom premyslene a zaujimave? za mna skor predpovedatelne a prvoplanove.
Z pohľadu človeka, ktorému absentuje schopnosť oceniť dobrý film asi nič.
Já to sledoval s velkým zájmem a poprvé jsem rozhodně nepředpovídal to veškeré dění co se tam odehrálo. A rád jsem to viděl už tak 4x
Však nemusíme mít stejný vkus. I ten alternativní konec který tam chtěl rejža mít mě oslovil.
… správně to mělo skončit že Brad na něj míří tou pistolí a pak tma, ende.
aj teba sa normalne spytam, co konkretne ocenujes na tom filme? za mna je to prvoplanove predvydatelne, bez poriadneho pribehu ci zapletky. reziser zobral 1000x prezuty pseudoreligiozny motiv 7 hriechov, vela kecupu, dazda, najdrahsi lajnup co v hollywoode nasiel a vsetci sa tam tvaria strasne pateticky. za mna fail.
O tých alternatívnych koncoch som netušil.
Jestli chcete alternativní konce tak doporučuji 1000xResist, ale je to hra nicméně jen taková příběhová skutečný gameplay tam vlastně neni…jen rozhodování a drobnosti nějaké.
Jojo, rejža chtěl být tvrdší a nechat více na divákovi.
Podľa mňa v tomto zohráva rolu skôr Tvoje ego a určitá povýšenosť, ktorá Ti bráni sa úprimne nadchnúť pre niektoré veci, ktoré Ti potom pripadajú byť trápne, predpovedateľné a pod.
Na spomínanom filme oceňujem napríklad celkovú ponurú atmosféru a napätie, herecké výkony, kameru, strih, hudbu si už nepamätám (myslím, že tam sadla), určitú nepredvídateľnosť mentality vraha a pod.
Proste na rok 1995 to bolo kurva dobre natočené a zaujímavé, na čom sa zhodne drvivá väčšina ľudí.
Helmutko raději asi Troju, a ta uplně nesedla asi zase mě. Jako slušný film, ale srovnávání s Gladiátorem bylo na mě příliš silné kafe
Ten mám o level výše.
vsak sa uprimne nadchynaj kolko chces, to ti neberiem. atmosfera, herecke vykony, strih, hudba, vsetko ok, ale plochy prvoplanovy scenar a chybal tomu pribeh co povazujem pri filme za problem.
Helmutko má rád alternativní scénu podle mě.