Jako že Masi je měl pustit dříve než byla trať bezpečná? No to nemohl, k tomu jsou zas jiný odstavce Zbytečný, ty prostě netušíš.
Ty neznam. Bohuzel.
Hmm pust si to znova a soustred se na hlas sveho oblibence. A koukni se v jakem kole hlasi cistou trat a vyzaduje restart zavodu.
Nejake necistoty se na trati povaluji celkem bezne, napriklad ted v Australii. Trat je po nehode malokdy absolutne cista.
Trat byla v ramci moznosti bezpecna, havarovana formule byla pryc, jezdci o kolo zpet mohli predjet a zaradit se. O kolo pozdeji, mohl byt odvolany SC.
No, rekl jsem vse co jsem chtel a uprime tvoje argumentace mi prijde pramalo interesantni na to, abych tim dale ztracel cas.
No on nemůže ignorovat žlutou vlajku na okruhu. Na tebe složité. I když Masi vlastně mohl, z těch předpisů a nařízení si stejně moc nedělal Vzpomínám si že Evap tu zde takové foto z okruhu postovala, já ho nemám, ale zkusím to u ní najít jestli budeš chtít a jsi otevřený to připustit. Dej eventuálně vědět.
Tak nebo tak, cely svet videl a vi ze se stala nefer vec, jednoduse na to mame smysl a ten nikdo neosali, nejake vypisovani sociopatu o opaku, koho to zajima
To už je fuk.
Od té doby je trend v F1 jasný.
Do záhuby.
Ehm
No, zrovna byl viděn myslím v té Austrálii, ale je to tak. Jeho jméno už bude navždy spojeno jen s tímhle nechvalným skandálem
ludia su zrkadla
No, ten Mercedes před Masim tam nějak ale vypadl
Jako že Masi místo toho aby tam dělal svou práci tak zrcadlil Wolffa? Nebo mi to zkus lépe nadhodit.
ze Wolff pouzil slova, ktore sedia na neho
Slovami nemenovaného populistu: “Za Masiho bylo líp”
Co bagatelizuju?
A nemůžu? tady nevládne svoboda, ale diktatura toxic bandy?
presne toto tu panuje, ano, ostatni sme v mensine a utlacani
Masi tam stale bol, len nie v roli riaditela pretekov.
Nebuď směšnej, slítne se tu Josík, Ježeček, Didi, Raptor a Lole a kopou, občas se přidá Timur. Takže za A) co ti vadí na tom, že tu lidi píšou dle sebe a ne dle vašich přání? a za B) co bagatelizuju?