Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton zažil v Abú Zabí 2021 najťažší moment svojej kariéry. Bolesť odvtedy nepominula, no sedemnásobný šampión tvrdí, že sa s celou situáciou stihol zmieriť.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148728/hamilton-o-roku-2021-bol-som-okradnuty-samozrejme-no-uz-som-s-tym-zmiereny

Myslím že to je cesta jak se s tím smířit, prostě krádež :slightly_smiling_face:

3 Likes

Podle me je vetsi tragedie to, ze jsou na svete lidi kteri si mysli, ze tituly uz do konce sveta bude brat jen Suchar na Red Bullu. :sweat_smile:

1 Like

aj Massa bol okradnuty v 2008, a uz sa s tym zmieril :laughing:

Ne sire Lewis Carl David Larbalastier Hamiltone, nebyl jste okraden.

Jen jste proste nebyl dost dobry. Pan Masi delal co mohl, aby jste vyhral, no ale nestacilo to.

Byl jste zmeren, zvazen a shledan nedostatecnym.

Ale zase je pravda, ze nikdo nedokaze obycejnou lidskou slusnost prodat tak dobre jako vy sire.

2 Likes

Dost dobri boli ako team ale ako jednotlivec kopil drtivu vacsinu sezony chybu za chybou

2 Likes

Mali mu polozit aj otazku o Baku alebo Monaku, ci si za to aj tak trosku nemoze svojimi chybami, ktore proste Max za celu sezonu neurobil. :smiley:

3 Likes

@tiMur
Já teda nevím, ale za mě jasná krádež. Hamilton vedl v jeden moment snad o 15-20 vteřin a pak si Massi vytřel s pravidly ……
Potopit Hama snad nešlo víc v posledním kole.

6 Likes

Mercedes podal protest. Byl zamitnut. Kazdy ma pravo na nazor. V te sezone bylo vice kontroverznich okamziku. Vsechno ostatni tu uz bylo receno.

Tak jako ostatni prede mnou i ja mam pravo na koment. A jsem presvedcen ze ja mam v tomto pravdu. A komisari tehdejsiho okamziku jsou se mnou za jedno.

4 Likes

No jasně měj si na to tenhle názor, za mě krádež, jak říká Ham. Určitě to není tak, že Massi dělal vše pro titul Hama, to by si nesměl s pravidly vytřít …

2 Likes

LH prisiel o titul rozhodnutim veduceho zavodu. Massa prisiel o titul chybami v teame. A nebola to iba ta jedna velka chyba s hadicou, ale napr. odideny motor v madarsku alebo jeho zla jazda v Spa. Posledne 3 kola v SPA, keby RAI stale neisiel na titul (jeho sance zanikli, ked tam vypadol) tak mohol kludne jemne tuknut LH (teda on ho v otocke po cielovej tukol, ale mohol silnejise) a nikto by ani nepipol, lebo tie posledne 3 kola boli mega :slight_smile: Kto za to moze, ze Massa nevedel minimalne ten rok zavodit v dazdi? tusim aj v silverstone prsalo a aj tam siel naprd.

1 Like

Pro někoho jen lidská chyba, on nechtěl :smile:

2 Likes

Max si ten titul zasluzil viac ale podla pravidiel ho mal vyhrat Lewis. Nic komplikovane.

1 Like

Já si myslím, že je dobře, že to Ham řekl takhle otevřeně na plnou hubu.

1 Like

On to takhle pojmenoval Ogier, hned jak se to tehdy stalo :wink:

Tak to bylo dobry :sneezing_face::rofl::drooling_face:

2 Likes

To tvrdi nekdo jinej ne ja, bez za @tiMur

Massa prišiel o titul chybami v tíme a Hamilton vďaka svojim chybám (Baku, Imola…). A to ešte bol všemožne protežovaný napr. v Bahraine kde ignorácia traťových limitov mu bola prehliadaná dovtedy kým to neskúsil Vestappen. Takže keby nebolo tých zbytočných chýb, tak nad kontroverzným AD21 by sa dnes nikto ani len nepozastavoval.

2 Likes

Podali dva protesty. Oba byly zamitnuty.

Cela situace byla posouzena. Tady neni o cem. Vsichni se toci na Masim, a musi ignorovat rozhodnuti komisaru a pozdejsi zmenu pravidel. Jo kdyby to vzali v potaz, tak by jim to hralo uz moc falesne.

2 Likes

Nakonec, dopadlo to jak to dopadlo :man_shrugging: Chyby byly přiznány samotnou FIA, konání mimo pravidla bylo uznáno samotnou FIA, Masi dostal padáka. Ten den spoustu lidí přestalo věřit sportu, no jede se dál a nalákali spustu dalších fanoušků dle show DTS.

3 Likes