Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

ne, su tam stejne gramaticke chyby a pravopis v p1ci jak aj na tomto tvojom ucte ty traged, to uz neschovas, tak sa radsej rovno priznaj ze tu obvinujes z multinickov a sam ich tu mas :smiley:

1 Like

Myslíš ty chyby, který jsou i u tebe? Tvoje posedlost je opravdu strašná, nemám žádný druhý účet a nikdy jsem neměl i na F1news jsem vystupoval pod nickem HellHogr

Taknje to Stroll a jel hlavně ověřovací jízdy

2 Likes

Alonso se potka s Neweyem? :grinning:

No prej Adriana nechtěj a jsou spokojeni jak to teď je :smiley: Říkal Krack.

1 Like

Tak Krack ma občas takovy divný vyjádření :grinning:

Zapírat, zapírat, zapírat.

1 Like

Schovávat se za anonymitu fóra a chovat se na něm jako howado (ano, mám na mysli ty dva klauny) si nic jiného nezaslouží. Nakonec to byl jeden z nich, který začal s fyzickými výhrůžkami. Bude pořád takový hrdina, až to @airobot udělá? :man_shrugging::slightly_smiling_face:

2 Likes

To od tebe nepřekvapuje, že schvaluješ takove praktiky, ale už vidím ty tvoje hysterický záchvaty, když by šlo o tebe

Vlez mi na záda, ty blábolo. Aspoň si to po sobě přečti a nevnucuj se mi. Já z toho strach mít nemusím, nechovám se jako vy dva. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

hlavne ty a ani nikto okrem neho sa do takejto situacie nikdy nedostane, aby to vyeskalovalo az do toho, co sem pisal robotko :smiley:

1 Like

Do čeho? Aby někdo stalkoval? To dělají narušení jedinci, takže se nedivím, že to schvalujete

To říkáš ty jemu? Vždyť ty se mu tu vnucuješ celou dobu, nic jiného tu neděláš :smile:

2 Likes

Co to je za pokroucené myšlení, přát někomu, aby byl stalkovanej? Strašný dno tady tihle kašpaři

2 Likes

Ale papi, to vážně nedáš dohromady nic původního? :smiley:

Oni už to jinak nezvládaj, argumenty nula. Zbyla u nich jen ta žluč, sesypali se no.

2 Likes

Se nevtírej pořád ne?! Synku :smile:

ne, len ste ma vy dvaja primitivni podludia prestali pre dnesok zaujimat :grin:

1 Like