Priamo z výstavy od autora Kde už sa inšpiroval on, neviem.
Nadpis je “Zrodenie p1čusa”
Priamo z výstavy od autora Kde už sa inšpiroval on, neviem.
Nadpis je “Zrodenie p1čusa”
To si musim vyhladat. Tu na fore je pokracovanie vystavy, “Internetovy zivot p1cusa”
To je v poho, oni si furt musej něco dokazovat
Chlapci dokazují, že čím nižší je IQ, tím vyšší je komplex
Všichni jsme na tom hůř než ty, to je jasný Na zdraví
uz si si pobalil? cas tika, cim skor vyhladaj pomoc, lebo potom uz neni navratu, uz ani lobotomia nepomoze, resp mozno keby ti uvolnili mozgovy tlak tak by ti tam mozno cosi natieklo
Ale prej je ještě volná ta přední fanynka z Mikaela Shiffrin Fan Club.
Nahovaraj si to dalej padre. Vies ako sa to hovori: debilita je strasna choroba. Netrpi nou chory, ale cely svet okolo neho.
Chod si dat radsej nieco na prostatu, lebo ked si nevyspaty, si nevrly.
Tuto si dam taky separe odstavec bez osobnych urazok, s tebou sa na vela tem dalo kedysi bavit normalne a mal som ta za hodnotneho clena fora. To myslim vazne. Tym, ze tu Honzika takto do posledneho dychu obhajujes si tu strasne klesol a podla mna som neni jediny, co si to mysli. To ta vobec netaham na nasu stranu, nemysli si, ty uz si v pecku, ale aspon skusit zamysliet by si sa mohol. Ci ti Honzik za to stal
Takze mi neodpovies?
Preco si stale tu?
Je to forum o F1, tak zkus hádat, proč tady někdo je. I když rozumím, vy sem nechodíte skrze F1
Ja to chapu, proto jsem ti to napsal. Nekdy jsme tak frustrovani z toho zla co je clovek schopen, ze uvazujeme nad tim udelat neco, co by nas potom mrzelo. Neni to snadne.
traged ty sem chodis provokovat a to pol percento, ktore u teba pokryva F1 je zalostne malo aby ta tu vobec niekto okrem Situsa a napol puffa, bral vazne
ale zi dalej v klame, ze mas prehlad a vies najviac klaunik Hogar
hogar, prave som narazil na nejake tvoje hejterske komenty na adresu Vettela, to uz nemoze byt viac okate, ze si to ty, zase budes klamat a prekrucat NEEE TO JA NEEE
Ano, vždyť to říkám, tak to přesně máš
Jestli si myslíš, že jsem jediný člověk na světě, který se k Vettelovi vyjadřoval kriticky, tak by si se měl jít opravdu léčit.
No jenže zrychlili? Podle Strolla se nedá soudit, ale rád bych kdyby ráno oslnil, jenže naopak propadl.
To je des tahle diskuze.
Pritom. RBR, nevypada tak perfektne ako driv. Vypada to na problemy s chlazenim. Koukal jsem na F1.tv a meli tam rozhovor s inzenyrem z RBR.
Cely se to tocilo ohledne chlazeni. A to jak motoru, tak brzd. Pritom tam rekl, ze chlazeni brzd je tak komplexni, ze ho nelze jednoduse vyresit. Takze tam maximalne povolili nejakej sroubek.
Mimochodem pekne tam natrel myho Maxe. . Komentator se ho ptal co rika na tvrzeni Maxe, ze se problemy s brzdami dali indikovat uz pred zavodem v Australii. Fakticky prohlasil ze po bitve je kazdej general.
. Chudak Max.
Takze abych pokracoval. Ferrari vypada skvele, McLaren asi zatim neni v top forme, ale spatny nebudou a Mercedes hlasi nejlepsi nastaveni auta za posledni 3 roky.
Samozrejme, nemusi to vyjit, ale mohla by to bejt perfektni Velka cena. A to vse se deje na Suzuce, cez je podle znalejsich nez jsem ja, primo nejklasictejsi z klasickych tratich.
A tady se resi takovy blbosti. Uz na to kaslete. Ja jejich komenty nevidim a ani nerozklikavam a musim rict, je to tak nejak lepsi.
Schyluje se k vybornemu zavoda, jen kdyby ty Japonci nevstavali tak brzo.