Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

No to je fakt vidět :grin:

1 Like

Vidím, že nedáš, ale chápu, celé odpoledne tu ze sebe dělat osla a druhého takového opečovávat, to musí být nápor. :smiley:

1 Like

Sám to víš nejlépe :smile:

1 Like

Jenže Lole a ježek jsou urážkou pro osly :smiley:

o5 sa mylis, je to harmonicky vztah

@PUFF tesis sa alebo sa obavas?

To neni robotko, ved to je triper, you silly :smirk:

1 Like

Tak zacnem zlahka. Co konkretne si ty so Situsom riesil s Triperom ohladne F1, ked to tu zabalil? A ako suvisel s F1 infarkt temneho_syra?

Nebudem menovat dalsich, staci ked mi odpovies na toto. Mas aj nieco ine okrem toho, ze “ved to zacali oni”?

3 Likes

Mohli mu dať radšej auto s ground efektom. Je mladý, trošku poskakovania by zvládol :slight_smile:

hele, tento krok mi pride takisto zvlastne, preco mu vlastne nedaju 22 auto?

Zažije preťaženia, to pomôže. Ale ak ho trénujú na simulátore, tipujem že už napríklad s elektronickými systémami bude iná práca ako s aktuálnymi autami. Čo je vlastne tiež fajn. Chce zarábať pár mega, musí zvládnuť viacero skúšok :slight_smile:

1 Like

Test bude zrejme slouzit k seznameni se s ovladanim vozu a jeho provozem, k tomu neni potreba auto s extra pritlakem.

A ved koncom sezony to auto Mercedesu az tak neposkakovalo, ci? A Russell s tym autom dokonca dokazal aj vyhrat.

Mozno sa mylim, ale podla mna by mal lepsiu skolu, keby si zajazdi s autom s ground efektom ktore sice nebolo najlepsie, ale bolo odladene kolko sa dalo ako dat mu auto, ktore moc nema spolocne s tymi dnesnymi(ground efekt, kolesa 18 palcove atd.)

5 Likes

ma napadlo, ze ho Toto chce mozno az naozaj na ten 2026, tak proste je extremne opatrny, lebo sa ani nema kam ponahlat … par jazd s ´21 autom, potom na ´22ku atd

2 Likes

Súhlasím a na tie kolesá som zabudol, to je tiež slušná zmena. Tak hádam mu Toto požičia aj novšie.

Urcite by to bylo lepsi. Ale zase co pise @bob dava taky smysl. Ono taky mu to neco da. Stejne ty auta se tak meni a mam pocit, ze on asi sedacku na pristi sezonu nema ne?

Asi to nepotřebuji vysvětlovat.

Žijeme v svobodné zemi, takže si dělejte, co uznáte za vhodné. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Těším se… :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:
Šampion.

No Puffe, tak co jsem koukal, tak vážně nemusíš brečet, ještě jedna Shiffrinová je k dispozici. Ta holka si na ní hraje - je to její ‘role model’ a je jí naprosto posedlá. :grin:
To máme tady s klukama co dohánět ve fandovství… :face_with_hand_over_mouth: :sweat_smile:

G1

2 Likes

To se nedivím. Já taky.
Mikaila je dokonalá žena. :slight_smile:

1 Like