No to je fakt vidět
Vidím, že nedáš, ale chápu, celé odpoledne tu ze sebe dělat osla a druhého takového opečovávat, to musí být nápor.
Sám to víš nejlépe
Jenže Lole a ježek jsou urážkou pro osly
To neni robotko, ved to je triper, you silly
Tak zacnem zlahka. Co konkretne si ty so Situsom riesil s Triperom ohladne F1, ked to tu zabalil? A ako suvisel s F1 infarkt temneho_syra?
Nebudem menovat dalsich, staci ked mi odpovies na toto. Mas aj nieco ine okrem toho, ze “ved to zacali oni”?
hele, tento krok mi pride takisto zvlastne, preco mu vlastne nedaju 22 auto?
Zažije preťaženia, to pomôže. Ale ak ho trénujú na simulátore, tipujem že už napríklad s elektronickými systémami bude iná práca ako s aktuálnymi autami. Čo je vlastne tiež fajn. Chce zarábať pár mega, musí zvládnuť viacero skúšok
Test bude zrejme slouzit k seznameni se s ovladanim vozu a jeho provozem, k tomu neni potreba auto s extra pritlakem.
A ved koncom sezony to auto Mercedesu az tak neposkakovalo, ci? A Russell s tym autom dokonca dokazal aj vyhrat.
Mozno sa mylim, ale podla mna by mal lepsiu skolu, keby si zajazdi s autom s ground efektom ktore sice nebolo najlepsie, ale bolo odladene kolko sa dalo ako dat mu auto, ktore moc nema spolocne s tymi dnesnymi(ground efekt, kolesa 18 palcove atd.)
ma napadlo, ze ho Toto chce mozno az naozaj na ten 2026, tak proste je extremne opatrny, lebo sa ani nema kam ponahlat … par jazd s ´21 autom, potom na ´22ku atd
Súhlasím a na tie kolesá som zabudol, to je tiež slušná zmena. Tak hádam mu Toto požičia aj novšie.
Urcite by to bylo lepsi. Ale zase co pise @bob dava taky smysl. Ono taky mu to neco da. Stejne ty auta se tak meni a mam pocit, ze on asi sedacku na pristi sezonu nema ne?
Asi to nepotřebuji vysvětlovat.
Žijeme v svobodné zemi, takže si dělejte, co uznáte za vhodné.
Těším se…
Šampion.
No Puffe, tak co jsem koukal, tak vážně nemusíš brečet, ještě jedna Shiffrinová je k dispozici. Ta holka si na ní hraje - je to její ‘role model’ a je jí naprosto posedlá.
To máme tady s klukama co dohánět ve fandovství…
To se nedivím. Já taky.
Mikaila je dokonalá žena.