Přijde Andretti, Hitech. Možná nějakej číňan.
Babiš a Fico
Sakra, misnul jsem 1000. komentář
Ježek to mentálně nedává, o nic jsi nepřišel
Co?
1000 jsem já Davide.
Tak by si sa tu na to mal vysr4t a ist nicit ine forum. Naco si tu, ked ti tu len nadavaju? Naco si tu, ked je to tu take hrozne?
Este skor, ako sa ma opytas to iste, tak ti odpoviem. Podla nas ste tu d3menti len vy dvaja. Ty a tvoj stary otec Shitner. Podla teba a toho postarsieho pana, ktoreho predcasne uspesne stiha starecka demencia je nas tu vadnych viac. Tak preco prosim ta nenechate to forum nam a nejdete niekam, kde je lepsie? Vysvetli mi to prosim ta, preco si tu? 1000+ prispevkova diskusia, kde ta ludia maju za totalneho uboziaka a ty si stale tu?
Jedine vysvetlenie je, ze uz nemas kam ist.
Ty mi řekni, kde seženu Kildeho.
Přijde jaderný fyzik do hospody a začne vysvětlovat zaklady jaderné fyziky. Z davu zařve rapotr " ježíš to je kkt" a ostatní blbci se mu začnou smát.
Máš v tomhle případě pocit, že ty blbci jsou chytřejší, než jaderný fyzik? No asi ne, že a tebe tam zmiňuju, protože takhle reaguješ úplně běžně
Kildeho? Jako fakt?
doprdele nova meta, z Hogara je jadrovy fyzik, depersonal shit strikes again vypadni odtial sa liecit nez bude neskoro a odvezu ta
O toho se už kluci postarali a já se zasnoubil
Nějak mu to uklouzlo.
MS + MS.
Proto to už v hospodě nevysvětluju
Zasa sa chytas inych veci aby si nemusel odpovedat na otazku, tak nic ine pisat nejdem a len sa opytam.
Preco si este stale tu?
Ked ako jadrovy fyzik stale chodis do krcmy kde ta maju za k0k0ta, tak by sa jeden hadal, kto je na tom horsie. Ci ten fyzik alebo zvysok krcmy.
Best regards
Vieš dobre, že jeho nick je pôvodom zo slova p1čus Paradoxne mal aj svoju výstavu.
P1čus sa ťažko prekladá, ale ide o človeka na hranici medzi smiešnym chytrákom a zároveň zákerným hajzlíkom, zakomplexovaným, ale aj namysleným arogantným bastardom, akí vás v živote tak často veľmi hnevajú. Jedným z najvýstižnejších výrazov je Niemand.
To je z necyklopedie, ci?
Lepší příměr jsem neměl, ani tak to chlapci nepochopili, lidská hloupost je nekonečná