Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

Kluci chvíli jsem se zalekl zda tu ironii poznáte, děkuji že to vidíte stejně :smiley: :pray:

1 Like

pisem znova, mas depersonal problemy, vyhladaj pomoc alebo odtialto vypadni a nezasi3raj priestor

2 Likes

Každý normální jedinec to pozná :grinning:

parada Situs, na stare kolena este vies prekvapit :smiley:

Ale ty už bohužel nepřekvapíš

Po čem opravdu toužíš, tady, teď :slightly_smiling_face:

1 Like

Zkus jít makat rukama.
Pokud víš za kterou stranu se drží lopata, tak vyděláš dost peněz.

I když takový kopyto jak ty… :grin:
To by byly výtvory. :joy:

1 Like

Tak jako asi hezký, ale smutný zároveň. :sweat_smile:

aby Hogar vypadol a zavrel za sebou dvere? :smiley: tuzim po tom rovnakou mierou ako ty tuzis po rozpade Redbullu tak si odpovedz sam

hele minuly rok tiez eisele ospevoval myslim lawsonov manever na leclerka, kde leclerc mal pokazene auto

tomu sa clovek musi uz len smiat :smiley:

ty stale mozes, ked vypadnes, bude to tvoj prvy a posledny zivotny dobry krok :+1:

Takže téměř vůbec, protože proč bych si asi tak měl přát jejich rozpad? :man_facepalming: Přeji si aby nedominovali, to asi jo, ale to je asi tak vše. Rozpad by mohl být trága pro F1, vždyť žádný přetlak týmů opět není, Andretti a nikdo.

Ale jako, tvoje přání je blbost, zamysli se.

1 Like

vidim, ze si odvcera nelenil a pozrel si si aj spravne aplikovanie ironie :d

Hele, až zase najdeš trochu rozumu třeba pokecáme, tohle je v tvém podání crazy a abych tě zlobil mě baví jen chvíli. Tak třeba jindy.

Já bych si to teda přál.

A co potom? Ještě se rozhodnou stáhnout s oběma týmy a to budeme čumět. To spíš ať se tam ještě chvíli rafaj a ono se to projeví.

takze priznavas ze rad zlobis a provokujes uzivatelov, super takto mi to staci situs :slight_smile:

1 Like

s k0kotizmom si poradim vzdy, to nemaj strach :smiley:

Tak já nedělám manuální práci, to je fakt. Jinak doma samozřejmě, že makám. Kdo jinej by to měl dělat?