napisal si mi, ze som to vyhral, tak diky za to je od teba pekne, ze ked si nonstop nakolenach kvoli Hogarovym tragickym excesom, tak aspon doprajes
Já si nedám odhlasovat svuj odchod.
To v každém případě, jsi vítěz
nemusis, hogar to zvladne, snad vytvorit anketu neni prenho nadludsky vykon
Kriplus a Hogar, diky za zabavu, kludne dajte vediet a pokracujeme
Co tím přesně myslíš?
To to trvalo než jsme ti zavřeli klapačku
160 nových příspěvků.
Je mi to jasný, co se děje.
Mně taky, je láskyplnej páteček…konečně!
Ježek se úspěšně rozhodl pozvednout ducha diskuze, a vyhrál
zase si si vsugeroval, ze na tom mas nejaku zasluhu? dedku dedku, ide to s tebou od 10 k 5
No konecne. . Vitej do klubu. Tam jim spolu bude dobre.
.
Tady už to s těmi dvěma pacienty překračuje všechny civilizované meze.
Ještě počkám pár týdnů, jestli nedají klid a potom sem dám k dispozici jejich soukromá data, pokud bude zájem.
Mám na ně telefonní čísla, adresy kde bydlí a dokonce i kdo má kolik exekucí.
Jsou to opravdu dárečkové.
Budete jim moci zavolat, napsat, nebo přijet na návštěvu.
To neni ze sa dostal do viru. Hedgehog mal vacsiu trpezlivost ako ja, Jos ci ini. Dlho veril, ze ked bude normalne komunikovat aj s antiBadBoy stranou aj s tym d3mentom, tak sa tu bude dat udrziavat normalna atmosfera. Velmi dlho, za to mu patri moj obdiv a fakt ma moj velky respekt. Lenze ta parodia na ludsku bytost si nevazila, ze jezek sa k nemu chova normalne aj ked ostatni nad nim zlomili palicu a zacal j3bat aj donho, postupne sa to zacalo lamat. Az ten d3ment zasiel tak daleko, ze kvoli nemu sem zacali normalni ludia chodit sporadickejsie a niektori sa nim nechali vystrnadit uplne. Teraz uz aj jezek snapol a otvorene to Hogarovi hovori, ze doj3bal cele forum. Tu proste nema ziadny vyznam sa k tej prisernosti chovat normalne.
Skupinka mentálně zaostalých agresorů, co si tu hrají na oběti a přitom dělají přesně to co kritizují
Ten primitiv nedostal perma ban len vdaka orodovaniu ďalších 2ch clenov a idu tu teraz struhat nechty
Klub lidské špíny? To máte dobrej klub, tak s ním tahněte a neotravujte tady
Hele dvojtej perma ban se ozval