Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

napisal si mi, ze som to vyhral, tak diky za to :smiley: je od teba pekne, ze ked si nonstop nakolenach kvoli Hogarovym tragickym excesom, tak aspon doprajes :slight_smile:

:face_with_hand_over_mouth: Já si nedám odhlasovat svuj odchod. :sweat_smile:

1 Like

To v každém případě, jsi vítěz :grin:

nemusis, hogar to zvladne, snad vytvorit anketu neni prenho nadludsky vykon :smiley:

napises toto a hlavne ze nejde o osobnostnu rovinu, ze Hogarko @HellHogr

Kriplus a Hogar, diky za zabavu, kludne dajte vediet a pokracujeme :smiley:

Co tím přesně myslíš? :smiley:

image

1 Like

To to trvalo než jsme ti zavřeli klapačku :smile:

2 Likes

160 nových příspěvků.

Je mi to jasný, co se děje. :joy::joy:

3 Likes

Mně taky, je láskyplnej páteček…konečně! :hugs:

1 Like

Ježek se úspěšně rozhodl pozvednout ducha diskuze, a vyhrál :muscle: :smiley: :clap:

1 Like

zase si si vsugeroval, ze na tom mas nejaku zasluhu? :smiley: dedku dedku, ide to s tebou od 10 k 5

No konecne. :grinning:. Vitej do klubu. Tam jim spolu bude dobre. :wink:.

1 Like

Tady už to s těmi dvěma pacienty překračuje všechny civilizované meze.

Ještě počkám pár týdnů, jestli nedají klid a potom sem dám k dispozici jejich soukromá data, pokud bude zájem.
Mám na ně telefonní čísla, adresy kde bydlí a dokonce i kdo má kolik exekucí.
Jsou to opravdu dárečkové.
Budete jim moci zavolat, napsat, nebo přijet na návštěvu.

5 Likes

To neni ze sa dostal do viru. Hedgehog mal vacsiu trpezlivost ako ja, Jos ci ini. Dlho veril, ze ked bude normalne komunikovat aj s antiBadBoy stranou aj s tym d3mentom, tak sa tu bude dat udrziavat normalna atmosfera. Velmi dlho, za to mu patri moj obdiv a fakt ma moj velky respekt. Lenze ta parodia na ludsku bytost si nevazila, ze jezek sa k nemu chova normalne aj ked ostatni nad nim zlomili palicu a zacal j3bat aj donho, postupne sa to zacalo lamat. Az ten d3ment zasiel tak daleko, ze kvoli nemu sem zacali normalni ludia chodit sporadickejsie a niektori sa nim nechali vystrnadit uplne. Teraz uz aj jezek snapol a otvorene to Hogarovi hovori, ze doj3bal cele forum. Tu proste nema ziadny vyznam sa k tej prisernosti chovat normalne.

5 Likes

Skupinka mentálně zaostalých agresorů, co si tu hrají na oběti a přitom dělají přesně to co kritizují :joy:

2 Likes

Ten primitiv nedostal perma ban len vdaka orodovaniu ďalších 2ch clenov a idu tu teraz struhat nechty :joy:

2 Likes

Klub lidské špíny? To máte dobrej klub, tak s ním tahněte a neotravujte tady :slightly_smiling_face:

1 Like

Hele dvojtej perma ban se ozval

1 Like