na to ste tu experti vy, jak sa doprosujete adminovi v spravach, neboj sa viem o tom
Těžko říct, ani nevím co tě fascinuje na tom lidským odpadu se ho zastávat
Adminovi se dá napsat? Ty toho ale víš
teba sa nikto nezastava okrem tvojho de-mentora, pisem, ze zavist
Jo s tím tu taky vyhrožuje
na vyhrazky fyzickym nasilim ste tu vy, Hogar, to je vasa parketa
ved si mu pisal nech zabanuju temneho, fakt doporucujem to Ginko, zjavne ho ani ty neuzivas
Si psal leda za mě
to malo smerovat Hogarovi tento tvoj koment, ne ja nenavidim bonzactvo takze odomna taketo komousske praktiky necakaj to je tvoje zameranie
A psal jsem, abych dostal ban na měsíc i já?
to sa este len udeje, nic sa neboj, Hogar
To víš, už jsi se vysmál že jsme chybně od tebe čekali morální a spravedlivý přístup a teď že nemáme čekat že jsi bonzák Na to ti neskočíme
Bojim se, ze pohonem jejich zivota neni Alonso. Kdyby aspon byl. Byla tu diskuze o Alonsove pristupu k zavodum, par postu, nekdo souhlasil nekdo ne, ale neprislo mi ze by je to nejak zajimalo. @Situs tam ma 14 komentu. Ok dejme tomu. @HellHogr zadnej. Kde je jake zaujeti Alonsem?
Kdepak. Pravdu mas v tom ze jde jen ciste o to se hadat a ublizovat. Nic jineho v tom nevidim. Bohuzel.
Hele ty fandíš Ferrari? Kde?!
Ježek v akci no
situsko, ja naozaj nemozem za to aky pohlad na konkretnych ludi volis, to ze ste si vsugerovali, ze som moralny etalon, je totalne vasa vec, potom z mnou nechod aj s Hogarom jak ublizena 15ka, ze som vam dal kosom
proste daval som vela energie do toho sa premahat sa s vami normalne bavit, a nikdy sa mi to nevratilo, Hogar alebo ty ste pri najblizsej prilezitosti nevahali do mna kopat, a vam teraz PRIDE DIVNE, ze volim rerotiku aku volim a narativ aky volim? ale notak nedaj sa vysmiat, v tvojom veku by som cakal zas ze budes viac nad vecou, a ze ta atrapa cloveka Hogar ta takto dole tahat nebude (mozno si upracte vo vlastnom tabore, kudly do zad bolia najviac od najblizsich, ci ako to je :D)
jaaaaj nova meta uz zase, miesto spinelessa teraz ty ides diktovat kto komu a jak fandi podla mna ste spineless a ty jeden clovek, a je to zvratene taketo multinicky
Vždyť je všechno jak má být, tohle chceš Nemorální krysařík snažíc se urážet svoji nenáviděnou skupinku
ja si prajem aby ste sem neprispievali, viem ze to toto forum zdvihne z toho dna, na ktore si ho ty a tvoj kamarat Hogar poslali
pekne, takze si konecne pochopil, co je Hogar zac, a ze ked som ti pisal jak ta taha dolu, tak ti to konecne docvaklo
Já tě prokouknul dávno a taky jsem ti to psal