Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

na to ste tu experti vy, jak sa doprosujete adminovi v spravach, neboj sa viem o tom :smiley:

Těžko říct, ani nevím co tě fascinuje na tom lidským odpadu se ho zastávat

Adminovi se dá napsat? :open_mouth: Ty toho ale víš :grin:

teba sa nikto nezastava okrem tvojho de-mentora, pisem, ze zavist :frowning:

Jo s tím tu taky vyhrožuje :smile:

na vyhrazky fyzickym nasilim ste tu vy, Hogar, to je vasa parketa

2 Likes

ved si mu pisal nech zabanuju temneho, fakt doporucujem to Ginko, zjavne ho ani ty neuzivas

Si psal leda za mě :grin:

to malo smerovat Hogarovi tento tvoj koment, ne :smiley: ja nenavidim bonzactvo takze odomna taketo komousske praktiky necakaj :slight_smile: to je tvoje zameranie

A psal jsem, abych dostal ban na měsíc i já? :open_mouth:

to sa este len udeje, nic sa neboj, Hogar :smiley:

To víš, už jsi se vysmál že jsme chybně od tebe čekali morální a spravedlivý přístup a teď že nemáme čekat že jsi bonzák :grin: Na to ti neskočíme :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Bojim se, ze pohonem jejich zivota neni Alonso. Kdyby aspon byl. Byla tu diskuze o Alonsove pristupu k zavodum, par postu, nekdo souhlasil nekdo ne, ale neprislo mi ze by je to nejak zajimalo. @Situs tam ma 14 komentu. Ok dejme tomu. @HellHogr zadnej. Kde je jake zaujeti Alonsem?

Kdepak. Pravdu mas v tom ze jde jen ciste o to se hadat a ublizovat. Nic jineho v tom nevidim. Bohuzel.

4 Likes

Hele ty fandíš Ferrari? Kde?! :grin:

1 Like

Ježek v akci no :grin:

1 Like

situsko, ja naozaj nemozem za to aky pohlad na konkretnych ludi volis, to ze ste si vsugerovali, ze som moralny etalon, je totalne vasa vec, potom z mnou nechod aj s Hogarom jak ublizena 15ka, ze som vam dal kosom :smiley:

proste daval som vela energie do toho sa premahat sa s vami normalne bavit, a nikdy sa mi to nevratilo, Hogar alebo ty ste pri najblizsej prilezitosti nevahali do mna kopat, a vam teraz PRIDE DIVNE, ze volim rerotiku aku volim a narativ aky volim? ale notak nedaj sa vysmiat, v tvojom veku by som cakal zas ze budes viac nad vecou, a ze ta atrapa cloveka Hogar ta takto dole tahat nebude (mozno si upracte vo vlastnom tabore, kudly do zad bolia najviac od najblizsich, ci ako to je :D)

1 Like

jaaaaj nova meta uz zase, miesto spinelessa teraz ty ides diktovat kto komu a jak fandi :smiley: podla mna ste spineless a ty jeden clovek, a je to zvratene taketo multinicky

Vždyť je všechno jak má být, tohle chceš :grin: Nemorální krysařík snažíc se urážet svoji nenáviděnou skupinku :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

ja si prajem aby ste sem neprispievali, viem ze to toto forum zdvihne z toho dna, na ktore si ho ty a tvoj kamarat Hogar poslali :smiley:

pekne, takze si konecne pochopil, co je Hogar zac, a ze ked som ti pisal jak ta taha dolu, tak ti to konecne docvaklo :+1:

3 Likes

Já tě prokouknul dávno a taky jsem ti to psal :slightly_smiling_face:

1 Like