Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

@tiMur tak už to dopiš, ať můžu jít vytáhnout motorku. :grinning:

1 Like

co mas za stroj?

Nespamujte tady furt

pisal som ti vyssie nech si, pekne povedane, ustnu dutinu neotvaras uz, lebo majster spamu a tlacenia alonsa do topicov, kde nema co hladat, to si tu jedine ty Hogar aka vseved co vsetko vie vsade bol a kde nebol tam uz ide

3 Likes

KTM 990 adventure.

1 Like

tvl, to mas na dakar, ne :smiley:

Kdepak, hosove jsou neznicitelni.

Ale reknete mi nekdo co to je za ckoveka, kterej se tesi z tohoze druhymu ublizuje.

Tohle vazne nekdo napise? Me to teda zabavny neprijde. A ja bych urcite chtel, aby nekdo kdo mi vadi odesel.

Co takovy lidi musi mit v hlavach. Co je pohonem jejich zivota. Tihle dva se evidentne (podle jejich vlastnich komentu) tesi z toho, ze provokuji a snazi se znicit nekoho jineho.

Ja vim ze to @Hedgehog , pravdepodobne zvladne, ale stejne.

To uz asi hloubeji nelze klesnout. Myslel jsem si ze ty nenavistny projevy Hamilton fans, ktere tu byli, byli maximum. Ale ty meli aspon nejaky duvod.

Jak zacina @Situs a @HellHogr den? To si jako po ranu reknou? Jdeme prudit, ublizovat, nicit diskuzi, vsechno rozslapem. Oni nejdou jenom po @Hedgehog , oni to tu zkousi na kde koho.

Clovek se muze zachovat spatne, to se stane, kazdemu to nekdy ujede.

Ale radovat se z toho, ze nekoho dostavam na dno (tim netvrdim ze je @Hedgehog na dne, ale ti dva si to evidentne mysli a to je merito veci), ze si ho jeste podrzime, aby jsme na nem mohli jeste trosku zapracovat. Co to je? A jeste to verejne rozhlasuju.

Co je tohle za lidskou spinu? Ale treba jsem mimo, treba je to dneska bezna vec. Ale doufam ze ne.

3 Likes

Už je od ježka klid?! :smiley:

No, skoro. :grinning: To bych nedal, ale mám kamaráda, co tam byl úspěšný na čtyřkolce.

1 Like

zabudni dedku, budem ta strasit v snoch a zit vo tvojich stenach :smiley:

Mas to tam, to vis ja a moje slohovky. Nez se vymacknu. Promin, nechtel jsem zdrzovat. Na motorky nejsem, bojim se, ale jsou krasne.

1 Like

Tak straš, zatím je to z tvé strany trapas :smile: Vždyť tu tvou snahu tady popisujou jako cirkus :grin: :man_facepalming:

1 Like

co cakas ked si tu robili prdel z Temnehosyra infarktu

Alonso

to je presne moj point, im ide o provokacie, nie o diskusie, hogar totiz na serioznu diskusiu nema a situs na to nema ego

presne takto si to predstavujem tiez, sa dohaduju v spravach aky topic si zas vyberu a idu na to

1 Like

V pohodě. Stálo za to si počkat, k tomu není co dodat. :+1:

kto? spineless? :smiley: tak kamos vas podrzi, co by to bolo za kamosa

inak som tu o tom nic nevidel, cize zas dalsie fantasmagorie

Hele a už si sbírají klub litování se :grinning:

1 Like

To už strašíš? :grin:

v tom ste majstri vy traja hogar, nikto si tu nedava autofelaciu ako vy traja zelenci, glo glo alonso glo glo jezek zly glo glo, konec. empty balls

1 Like

Bacha od strašení přijde k vyhrožovaní :smile:

Aha, a dá mi ban nebo co teda udělá? :grin: