Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

vymysli si aspon nieco nove Hogar, toto uz je jak ohrana platna, avsak, ak myslis a seba a Kriplusa, tak mas pravdu :+1:

Jsem myslel, že takové praktiky jsou 30 let za námi. Ještě děsivější je, že to má svoje fanoušky.

Není to vůbec hezké. Au. :expressionless::expressionless:

1 Like

Screenshot_20240405_160453_Samsung Internet~2
Prostě to nezvládl a kope, je to chudák (mentální)

ja som to lajkol vo viere, ze to airobot nemysli vazne :smiley:

ty si ma stretol nazivo Hogar? (tvoja retorika) :smiley:

Ty jsi mi něco slíbil ne? :pensive::-1::-1:

1 Like

Si zas něco nalháváš? Ty si s Josem běžně hledal info o uživatelích na netu

Že mu na tohle někdo pošle srdíčko, to chce koule, i když od ježka už mě to nepřekvapuje.
:upside_down_face:
To je silný kafe.

2 Likes

Řekni mi jedinej důvod, proč bych mu měl tolerovat jeho mentální kolaps?

Asi nemyslí. :grin:
I když…

jj, urcite by som tebe a tebe podobnym venoval cas a energiu a tukal do googlu cosi :smiley:

Musíš zahodit ego a jít dál.
Vsak buď v klidu. :slightly_smiling_face::+1:

Však tu vyhání lidi z fóra, vyhoržuje, uráží a hledá na ně věci. Co by si od něj chtěl?

2 Likes

jasne, ze myslim, airobot tu trolluje, len ono to tazko niekedy poznat pokial clovek nema patricny nadhlad a neoplyva sarkazmom a humorom … takisto ako airobot pise, ze ma udaje na kohosi, takisto sa mozu airobotove udaje dostat ku komusi a bude to tzv “even” proste neverim tomu, ze by to spravil, ale mozem sa mylit

Hodinu tu nejsu a @Hedgehog @tiMur @raptor22 tu furt do mě jedou. Tohle není o mým egu a ty to víš :slightly_smiling_face:

ne a ocom inom :smiley: keby si mal pokoru a sebareflexiu tak sa nad tym povznesies a ignorujes to, ale ty mas len god komplex a kritiku nemas kapacitu prijimat, tak cus prosimta s tymito sr4ckami ze niekto nieco niekedy v roku pane 1599 zacal

ja uz k tebe a kriplusovi slusneho slova nemam, raptorov komentar zhrnul moje pocity za posledny rok a pol na fore, do bodky.

1 Like

Tak já sem moc už nechodím. Jen na chvilku občas. Ani to moc nečtu už…

A není to kvůli tomu, že se mi tu nelíbí.
To se mi tu líbí, ale nelíbí se mi výkony na trati. Měl jsem velké naděje a jsem z F1 zklamanej.

Jinak se mám skvěle. Lidi zase začali utrácet prachy jak blázni. :grin: Práce, že bych potřeboval 10 rukou. :grin:

1 Like

To máš pravdu, měli by toho nechat a ty nejsi o moc lepší.
Já to sem klidně veřejně dám k dispozici ať je ostatní konfrontují za to jejich zlo a lži.
Oba dva jsou ztroskotanci a tady útočí na každého a ty s nimi.
To nejsou ode mě nekalé praktiky, ale je to v zájmu veřejnosti.

Co blbneš, je to napínavý :smiley:

… představ si nebýt ani v té pětce :eyes:

1 Like

:D:D:D doprdele to tu tiez mozem dat graf jak je Alonso tragicky a kazdy ho poraza

ide o uhol pohladu stary pane