vymysli si aspon nieco nove Hogar, toto uz je jak ohrana platna, avsak, ak myslis a seba a Kriplusa, tak mas pravdu
Jsem myslel, že takové praktiky jsou 30 let za námi. Ještě děsivější je, že to má svoje fanoušky.
Není to vůbec hezké. Au.
Prostě to nezvládl a kope, je to chudák (mentální)
ja som to lajkol vo viere, ze to airobot nemysli vazne
ty si ma stretol nazivo Hogar? (tvoja retorika)
Ty jsi mi něco slíbil ne?
Si zas něco nalháváš? Ty si s Josem běžně hledal info o uživatelích na netu
Že mu na tohle někdo pošle srdíčko, to chce koule, i když od ježka už mě to nepřekvapuje.
To je silný kafe.
Řekni mi jedinej důvod, proč bych mu měl tolerovat jeho mentální kolaps?
Asi nemyslí.
I když…
jj, urcite by som tebe a tebe podobnym venoval cas a energiu a tukal do googlu cosi
Musíš zahodit ego a jít dál.
Vsak buď v klidu.
Však tu vyhání lidi z fóra, vyhoržuje, uráží a hledá na ně věci. Co by si od něj chtěl?
jasne, ze myslim, airobot tu trolluje, len ono to tazko niekedy poznat pokial clovek nema patricny nadhlad a neoplyva sarkazmom a humorom … takisto ako airobot pise, ze ma udaje na kohosi, takisto sa mozu airobotove udaje dostat ku komusi a bude to tzv “even” proste neverim tomu, ze by to spravil, ale mozem sa mylit
ne a ocom inom keby si mal pokoru a sebareflexiu tak sa nad tym povznesies a ignorujes to, ale ty mas len god komplex a kritiku nemas kapacitu prijimat, tak cus prosimta s tymito sr4ckami ze niekto nieco niekedy v roku pane 1599 zacal
ja uz k tebe a kriplusovi slusneho slova nemam, raptorov komentar zhrnul moje pocity za posledny rok a pol na fore, do bodky.
Tak já sem moc už nechodím. Jen na chvilku občas. Ani to moc nečtu už…
A není to kvůli tomu, že se mi tu nelíbí.
To se mi tu líbí, ale nelíbí se mi výkony na trati. Měl jsem velké naděje a jsem z F1 zklamanej.
Jinak se mám skvěle. Lidi zase začali utrácet prachy jak blázni. Práce, že bych potřeboval 10 rukou.
To máš pravdu, měli by toho nechat a ty nejsi o moc lepší.
Já to sem klidně veřejně dám k dispozici ať je ostatní konfrontují za to jejich zlo a lži.
Oba dva jsou ztroskotanci a tady útočí na každého a ty s nimi.
To nejsou ode mě nekalé praktiky, ale je to v zájmu veřejnosti.
:D:D:D doprdele to tu tiez mozem dat graf jak je Alonso tragicky a kazdy ho poraza
ide o uhol pohladu stary pane