A
Výborná kombinace
A
Výborná kombinace
otazka
odpoved
odporucam sa vratit do skolky
Do motokar bych sel
Se tam vrať, když si sam tupě odpovídáš a už tu máš Tripera
Už dávno ignoruji nějaké vaše otázky, neber to osobně, ale fakt nebavíte. Stále dokola my špatný, like urážkám na nás, moralizování jedné strany, poplácání s RedBullionádou, a nanovo. Zbylo jen to přetlačování pindiků a rozbitej žlučovej robot Ode mne už to taky není ono, když tu je jen co jsem popsal v předešlé větě, a tak jedeme dokola.
Musis se vic snazit
To mluvíš o tom mamlasovi, co neví jak funguje spalovací motor, proč letadlo létá, že nemá F1 čtyři válce, nebo že nejezdí na naftu?
A co je snad ještě horší, nedokáže napsat jediný příspěvek bez gramatické chyby.
Buď jsi stejně pitomý a proto to nevidíš nebo jsi stejně nevzdělaný mamlas co si sem taky jenom chodí léčit poruchy.
moj point je v tom, ze ked uz mi nieco vycitate tak ja sa realne pytam co konkretne vam vadi? konstruktivnej kritiky sa clovek docka len u teba, a aj to to z teba treba pol dna pacit
ale u tvojho kamosa to uz take jednoduche neni, on ma problem chapat pisany text, a ne, neni to o jazyku, vlastne je, staci sa ho naucit, potom tu nebude zamienat napisany nazor za crying post napriklad
mozeme to vyriesit tak, ze jeden z nas troch tu prisipevat prestane, ale kedze nikto sa k tomu asi nepodujme, tak sa tu mozeme ignorovat, ja s tym problem urcite nemam, ale varujem ta, ze pri sebemensej priamej ci nepriamej narazke na mna mozete cakat opakovanie dneska
hawk
Že jó.
Bylo by to kousek nákladnější, a kdo z nás už nějakou šestihodinovku jel.
Doživotní zážitek hodnotnější, než sledování F1.
Psal jsem ti to asi 30x
Nedavno jsem koukal na moznosti a uz jsou i e-kart, desivy
Proč to přerušovat, nám stačí když uznáš chybu
Já jsem jel pár kol v Brně a v Ostravě. Brno je už za dobou životnosti, ale Ostravská hala je dobrá.
uznavam, ze bola chyba sa s vami zacat bavit v dobrej viere, lebo ste este horsi ako mi ostatni o vas hovorili, presvedcil som sa na vlastnej kozi, ze nieste pre mna dostatocne adekvatni uzivatelia, aby som mrhal energiou na konverzacie s vami
ak nou uz mrham, tak je to kvoli mojmu poteseniu.
Máš pravdu ve všem…
Pitomej jsem, nevzdělanej mamlas jsem taky, a léčit poruchy si sem chodím taky.
Ono no to půjde, to vidím
To je vlna přiznání Tak já se teda taky přiznám, jsem prostě jen obyčejný heterák
nabuduce skus 31x
Takhle vypadá.
Alespoň si to přiznáš a umíš česky.
To samo o sobě ti nad nimi dává výhodu a proto nejsi závislý gambler jako oni.
Ale i tak je to tristní.