ano, toto bol u mna spustac aby som pichliace zas trocha vystrcil, ludia sem chodia komentovat po dlhsej dobe a prva reakcia na ich komentar su blitky od hogra so situsom … rhapo to iste, odisiel z fora lebo nedaval toho zeleneho primitiva, vratil sa aby prve interakcie nanho boli od zeleneho primitiva
Když to s váma dělá co dělá, a s vaším slovníkem, tak to člověk valí bulvy
jasne, úde, popis si
Congrat, jsi spadl pod Bobovu úroveň
Ano, lidská spodino Je dobré vědět že umíme zrcadlit viď
ked to tvoj Situsko pise hapovi, je to ok? oh pozri sa ako sme sa dostali do opacnej situacie, ze sa tu situsko hra na moralistu ale ked to pise sam, tak to jemu ani tebe nevadi
spadla klec vy tragedi
Pripomina mi to reakci Suchara na vadnou brzdu a tukani si na celo, to je presne vono
Bobe, sorry že jsem tě tam zmínil, ale očividně jsi tu nastavoval pro ně laťku, tak ať ví, kde se pohybují
A víš o tom, že hapo to napsal Situsovi první?
Rad nastavuji latky
Ono i to fizlovani se musi umet…
uwuwuwuwu a vis ze on byl prvni a vis ze tamten ma hezci triko nez ja a vis ze pepika jeho rodice berou do zoo?
dospej uz doprdele, alebo chod na liecenie alebo neviem ale takto sa len sam davas do pozicie infantilneho egocentrika
whatever
Proč by? Jeho zajímá jen kopání do jedné strany Má to zmáknuté.
Takže se zase ukáže, že tvůj bff začal s urážením, tak začneš dělat, že je to jedno. Jako realně, kolik ti je? mentálně tak 16
Ok, tak 14, sorry, že jsem tě přecenil
Tak lepší by byla nějaká 24 v bikinách
Jeste me napadla nervozita z vysledku slovenskych voleb , tomu ale moc neverim
jezis Bobe, umis lip clovece
To ne, kluci jsou nervozní, že jim někdo vrací jejich chování místo očekávaného ústpu a klanění se jim, jak mají vždy pravdu
To nemuze byt pravda, tomu neverim.