No vidíš a to je ten kámen úrazu. Tady proběhlo (ne jen od tebe) x shazovaní členů (ne jen mne), když tu sdíleli zpravy ohledne RBR situace. Však na to může mít každý názor, ale proč proboha musí někdo přijít dondiskuze a začít shazovat ostatní, že tomu věří, že jsou hloupí a nic o F1 neví, nebo jsou haters nebo nevím co. To se pak strašně těžko vedou nějaký diskuze. Stanovisko RBR fans na foru je jasně daný (dá se pochopit), ale musí tam být i to shazovaní? To se pak nediv, že se to takhle vyhrocuje.
Mě taky mrzí, že diskuze už jsou tu v minimum a řeší se, kdo co napsal, to je podle mě prostě špatně. Názory respektuju, ale útoční, protože má někdo jiný názor, tak ne a tohle bylo od začátku, neříkám, že je to tvoje chyba, to jen konstatuju, že taková nálada na fóru je.
Jinak mne je úplně jedno kdo komu fandí, v F1 nemám problém s žádným týmem ani pilotem.
to su tie moje ocakavania
Jinak můj věk? Ale no tak, máš na víc.

Já jako lidská nejhorší forma nebo co jsem se to včera o sobě dozvěděl asi jen těžko budu s dotyčným psát si na úrovni, že jo
Tak to prostě je. Jede se dál no. Vážně se to brát nedá takže neberu. Pak se dočtu tunu urážek když mu řeknu že to prostě jen neumí přeložit atd atd. Věcně to nikam nesměřuje protože on to stejně nechce, chce tě urazit a mít pravdu, i když ji nemá.