Lol ale ty si robíš dnes srandu?
Už som ti to písal minimálne 4x normálne za celú dobu pôsobenia a toto bude 5ty. Zakaždým taháš niekoho do topicu kto tam ani neni a pravidelne si obtieraš hubu o niekoho priamo či nepriamo. A potom sa tu čuduješ, že dostávaš hate? Tu hore máš krásny príklad sám od seba. Nuž a niektorý aj normálnejší ľudia sa prispôsobili tejto komunikácii ktorú tu aplikuješ viac či menej - lebo ich to jednoducho prestalo baviť sa skúšať rozprávať normálne
Už si konečne niekde uvedom, že toto neni HellHogr vs Redbull fans ale HellHogr vs F1online. Kto tu nemal s tebou ešte konflikt, tak sa tak udialo buď lebo sú to dvaja tvoji kamaráti alebo lebo sa rozhodol ten človek ta natolko ignorovať a nereagovať, že proste na to nebol priestor (wave Evap ).
Ešte aj na toho jedného z najviac objektívnych ľudí na F1online si zaútočil a dourážal ho (/wave Daaviid23 )
Sa už konečne pozri na to z nadhľadom a si uvedom aké príspevky tu robíš. Tvoje jedine normálne príspevky sú v prípade ak rozoberáte technické detaily AM, to kde sa AM posunul alebo čo sa deje v AM. To sa tu kľudne verejne priznám, že si to paradoxne aj ja rád prečítam a neprescrollujem to.
V momente ak sa jedná o RB tak automaticky ideš do ofenzívy a žiadny iný názor neakceptuješ. Ale mea culpa - vlastne si pamätám na jeden tvoj normálny príspevok kde si reagoval na mňa. Ak to je Ferko tak do toho kopeš taktiež ale pomenej. Nordotor kvôli tom tiež vypadol z fóra na chvíľku lebo mal toho plné kecky z vašej strany.
A potom sa čuduješ, že Redbull fans idú do teba najviac? A to sa ani nemusíme baviť, že polka tých ľudí čo označuješ ako RB fans, tomu RB ani nejak extra nefandia (lebo napr. Raptor fandí Honde, Hedge Ferku). Pod každým článkom RB je od vás (ty a Situs) niečo napostované, dourážaný Horner, Max, Marko, konšpirácia o tom jak Newey ide do Ferrari, AM, jak do RB ide Alonso. Poslednú dobu každý prd každého novinára ohľadom Hornera/RB. V živote si neprišiel s názorom - tak toto je pekný bullshit, zakaždým každý takýto prd novinársky napostuješ v rovine “AHA V RB SA NIEČO DEJE”. A keď to mňa ako fanúšika RB sere, lebo proste vyprďiet názor z prdele v rovine jedna babka povedal viem aj ja a čítať tu každý deň nové houno o tom čo RB. Tebe to príde normálne? Bavilo by ta keby sa sem prídem 3-5x týždenne vysrať na hlavu Alonsa a Aston Martinu, že síce im to nebolo dokázané ale mali flexi krídla alebo že si Dan doniesol flasky alebo že Alonso je potkan alebo čo ja viem čo?
Každý šplech v RB automaticky ideš do roviny, že to tak je (flexi podlahy, cost cap, Horner) a keď príde barz aj duch svätý tak ti to je jedno či sa niekto vyjadril, že to je blbosť, že to tak nebolo alebo že sa to vyšetrilo. Ty si si proste spravil názor, ten je správn a potom taháš tento názor až do ďalšieho škandálu a opakuje sa to. A kto s ním nesúhlasí je automaticky falus lebo nevidí širšie súvislosti alebo bla bla.
Mňa nebaví tu čítať dookola urážky na RB.
Vieš, (ja si myslím) tvoj problém na rozdiel od všetkých lokálnych menejbunkových rýpačov je, že paradoxne ľudia majú/mali nejakú tú vieru v teba, že dokážeš vyprodukovať neagresívny názor a ukončiť debatu v rovine " nezhodneme sa ale to je v poriadku - rešpektujem tvoje dôvody". A preto majú potrebu mnohokrát sa s tebou hádať dlhšie ako s menejbunkovcami ktorý sem chodia spamovať rasisticko-homofóbno-rýpačné posty a je pri nich automaticky jasné, že nemá význam tomu venovať čas.
To, že tu takéto individuá budú, bohužiaľ odfiltrovať nejde ale o tých sa nebavíme - koniec koncov ako vždy.
Zober si z toho čo chceš - taktiež ako vždy.