Vettel by chcel od Hornera a Red Bullu „viac transparentnosti“ | Magazín F1 - F1online.sk

Prípad Christiana Hornera a jeho údajného obťažovania kolegyne na pracovisku sa od začiatku do konca niesol v rovine teórií a špekulácií. Red Bull skrátka nepripustil, aby sa čokoľvek dostalo na verejnosť oficiálnou cestou. Christian Horner teraz so svojím tímom dúfa, že kauza vyšumí a nahradia ju iné témy. To sa už aj deje, aj keď jeden z najväčších hrdinov Red Bullu Sebastian Vettel si nemyslí, že tím túto situáciu zvládol obstojne.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148845/vettel-by-chcel-od-hornera-a-red-bullu-viac-transparentnosti

Mozna by spolecnosti nejvic prospelo, kdyby muzi prestali rikat zenam kde by meli pracovat.

Kdyz posloucham Hamiltona, nebo ted Vettela, porad mi to zni tak nejak povysene.

Myslim, ze pokud neco, meli by se muzi snazit vytvorit svet, kde by se zeny citily bezpecne a mohly se svobodne rozhodovat co chteji delat.

Skoro bych si vsadil, ze tohle by vetsina zen ocenila vic, nez to, ze se nekdo snazi dosahnout toho, aby jich vic menilo gumy pri pitstopu, nebo sefovalo teamu F1. Byt by se takove urcite nasli.

Ale treba panove Hamilton, nebo Vettel vedi lepe nez ja co zeny chteji.

S tim Hornerem ma sice asi pravdu, ale je to intimni a ozehave tema, kde si nemyslim, ze by byla nejak dotcena prava te zeny a o jeji bezpeci asi neni potreba se bat. Zde je to jen otazka casu.

2 Likes

Ano. Ať RBR pustí víc pikošek o případu.

Za podobný názor tu člověk dostane hejt, jsem zvědavej, jsetli ho dostane i Vettel

1 Like

Viď :grin: To tady se o tom nesmí mluvit protože v RedBullu je jen harmonie a tohle tlačí média. Škoda že i Vettel je to médium :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

1 Like

Problém, jak to nazvať feminizmu? je asi komplexnejší a vidím to na väčšiu diskusiu ako pár slov. Ale súhlasím

Nerozumiem Vettelovmu názoru - aký má RB dôvod na väčšiu transparentnosť? Kvôli komu?
Lebo spoločnosť to vyžaduje? Lebo spoločnosť by rada vedela?

Ja proste nevidím absolútne žiadny dôvod prečo by jedna súkromná spoločnosť mala niečo zverejnovať. Či teraz si mám nakráčať do Apple a opýtať sa na ich všetky nahlásené sexuálne obtažovania vo firme a aby mi ukázali ako ich vyšetrili?

Cmon.

4 Likes

Člověk se má dostat na dobrou funkci kvůli schopnostem, ne kvůli pohlaví nebo rase či náboženství jak nám dnešní liberálové nutí. Řeči jako mají Vettel ale nejvíc jich má Hamilton mě vždy vytočí :laughing:

6 Likes

V com spociva transparentnost ?
Boli zverejnene whatsupove komunikacie, co chce este viac ?
A naco ?
Cela F1 sa toci okolo tychto zbytocnosti, Max dominuje uz 2 roky, je jasne ze vyhra min.dalsie 2 tituly a toto je v poriadku …

Samozrejme, ze za to dostavas hejt. To si jako myslis, ze na to mas nejaky pravo nebo co? Hloupej hogrik z internetu chce svoji transparentnost, tak mu prece musi vyhovet nebo tady bude spamovat jeste pul roku. Uz by ses mel probrat. Uz i tolerantni jezek, kterymu z nejakyho duvodu lezes do prdele, te zacina mit dost.

3 Likes

Hmmm Vettel by to urobil …

Ale ne, ja tuto medialnu honbu za informaciami pripisujem ludskej zvedavosti ale hlavne skodoradosti, vies si predstavit to vyplavenie hormonov ked by napr tuto zelenaci zistili ze horner niekomu strcil krocana do truby a ta truba nebola napr pripravena? :smile:

Skodoradost je dneska este horsia nez zvedavost

RB je obrovská firma nechala to vyšetriť externú firmu, ktorá to vyhodnotila. To, že vo firmách bývajú romániky a ten druhý sa trochu viac namotá a potom robí problémy sa stáva. A podľa výsledkov externej firmy nebolo nič za hranou iba nevinný románik. Neviem prečo by mali súkromné záležitosti ísť navonok ľudom nie je nič do toho. Smutná snaha zničiť Hornera a oslabiť RB hlavne Brown či Wolff sa ukázali.

1 Like

Btw. Ten externí vyšetřovatel měl údajně být nějaký osobní právník Yoovidhy. :grin:

1 Like

co uz viac mohli urobit ako zavesit celu komunikaciu na verenu google drive?

Měl předvést v paddocku divadlo, jak to probíhalo

udajne… Urcite maju vysledky podlozene pretoze keby sa ukazalo, ze nie, tak ich uz nikto v UK nabude brat vazne. Zase to nebol nejaky Andrej Danko s kupenym titulom…

extra epizoda DtS?

1 Like

odvysielana skrze VIXEN

1 Like

externí nezávislý vyšetřovatel :warning:

1 Like

Je podľa Vás v poriadku, že súkromná spoločnosť sa nevyjadrila dopodrobna k internej kauze, ktorá u nej prebieha?

  • ano, je to v poriadku
  • nie, chcem vediet vsetky detaily kto co komu urobil/neurobil a co sa deje
  • som hejter

0 účastníci