Hamilton na Hungaroringu pohorel, Verstappen zažiaril a prepísal ďalší rekord | Magazín F1 - F1online.sk

Chyba na mé straně, měl jsem to rozepsat, ale už se mi zdálo, že natahuji příspěvek.

BTW, s těmi povolenkami fandit Alonsovi - skvělá fornulace. Výstižná a pobavila mě. :+1: Kořen problému je v tom, že po úvodním závodě jsi měl tu “opovážlivost” kriticky zhodnotit první třetinu Alonsova výkonu, což někteří ultras nenesou moc dobe, protože akceptují jedině adoraci (v daném závodě podpořenou ziskem pódia).

@Hedgehog koukáš na ? :smiley:

Podla mna sa vedla Alonsa blysol viac nezmyselne tvrdymi vzajomnymi subojmi, nez schopnostou ho vykonnostne predcit. To vlastne hovori za vsetko. Ale ano, Alonso mal uz timovych kolegov, ktori od neho utrzili vacsi debakel, ale tam zase nemal 40 rokov.

Myslim si, ze keby Ocon nebol Francuz, v Alpine by dnes pravdepodobne sedel Piastri.

1 lajk

uz ano diky moc:D

to je F1 23 nevies?

Je, ale je to zatím jen WOR není to hlavní F1 šampionát.

Koukám Prešnajder na p10. Nějak vysoko. :smiley:

aspon tam je safetycar ale mercedes mu moc neslape

Dobrá divočina po restartu. :smiley:

Netvrdím, že ho předčil. Tvrdím, že neshořel.

Souboje v Oconově podání jsou někdy až mimo chápání a tady naštěstí Alonso s nadhledem věku tyto situace v pozávodní rétorice diplomaticky zvládl (protože mladý kolega - být to Hamilton, asi by reagoval jinak). Ale pokud je protipólem Strollova současná submisivita (ta rádia, kdy s předstihem šťastně oznamuje, jak pustí Alonsa před sebe), potom raději Oconův přístup, i když méně je někdy více (Max měl tohle stadium přibližně v devatenácti).

1 lajk

polovicka zavodu prec no neviem ci to je na podium

Sväta pravda. Ale ked sa niekomu cely zivot dlazdi cesta uspechu a dvere sa pred nim otvaraju prakticky samy od seba, je absolutna submisivita a nezaujem o cokolvek zabojovat nevyhnutny dosledok.

1 lajk

ok beriem s5 :smiley:

No já povolenky nerozdávám, jen tvoje závěry ze závodů a z toho co tu pak rozepisuješ neberu a nesohlasím s nimi.

K Bahrajnu: Jestliže Alonso po takové době dostane v AM auto se kterým se dá bojovat o podium a ty jeho vykon zhodotíš jako opatrný a že jel jako uzlíček nervů, tak se na mě nezlob, že s tím jako fanda Alonsa nesouhlasím - pro mě to bylo zkrátka zcela mimo ohodnocení. Alonso tam na Hama vystřihl velmi odvážný manévr za který dostal zaslouženě overtake of the month… :slight_smile:

Z dlouhodobějšího hlediska jsi tu zase minulý rok psal, že z trojice Ham, Alo, Vet by neměl končit Vettel. U Alonsa jsi to hazel na věk. Zpětně k tomu jak si teď v porovnání se Strollem Alonso vede nenapíšeš ani čárku. Nikdy jsem od tebe na adresu Alonsa nic 100% kladného nečetl (přitom těch příležirostí letos bylo mnoho) a netvrdím, že je to povinnost nebo že by se nemělo kritizovat, když je za co, jen mi to přijde podivné od někoho kdo tu opakuje jak je to jeho oblíbenec.

Tvé závěry jsou pro mě zkrátka velmi zvláštní a jako fanoušek Alonsa to pak možná vnímám trošku přehnaně…No je fakt, že to mám spíš brát jako totální neshodu a nepochybovat o tvém fandovství. To je moje chyba, že ta tolerance, kde detekuju nesmysly, je v tomhle snížená z mé strany… :man_shrugging:

1 lajk

Má někdo rád? Já ho miluju. :grin:

Egreš neboli angrešt. Tiež ho mám rád len je ho z roka na rok menej.

Tos me dostal, angrest :wink: , to musi byt ze zahrady…

Já ho totálně miluju. :smiley:

@landofan Jo, hrozně vymizel nebo je ho naprosté minumum. Dřív byl více. Teď je všude samej rybíz. Angrešt je boží. :slight_smile:

1 lajk

Ale vazne, ja si nevzpomenu kdy jsem ho naposledy videl prodavat, v marketu snad nikdy…

Přesně tak to je, takhle se radovat jak to Astonu s Alonsem jezdilo od začátku sezony a jak dobře přestoupil a jde mu to jsem takovýho fandu Alonsa dlouho neviděl :wink: To je fanda který tu je pro každý jeho negativum, nedivím se že pro ostatní je ten správnej, taky bych bral takový fandy konkurentů :smiley:

1 lajk

Arafinwe nefandí Alonsovi… nebo jo? :smiley:

1 lajk