No já bych to taky nepoznal, ale prezentuje se tak. Teda snad nekecám, sám jsi mě tou otázkou znejistil
Helma je ta Alonsova z 2007, ne?
Ano… je z 2007.
@Situs
Hehe, díky, to hovoří za vše.
No někteří ho tu považují za nejobjektivnějšího fandu Alonsa. Prostě nejlepší je svého koně, Alonsa, tak trochu shazovat ve věcech a momentech, kde by to člověk nečekal - to mu jde dobře. Pak je to ta pravá objektivita. 
Jj a roky, kde si Alonso ziskal možná největší respekt 2010-2013 zhodnotil tak, že v nich byl nejlepší Vettel. OK, už vím proč jsem se na jeho adresu, jakožto ALO fandy, vyjadřoval… 
Taky jsem koukal, kdyby to tak často nezmiňoval v jeho příspěvcích tak to ani nevím, nepoznal bych to
Asi je to jinak introvert a tady své pozitivní pocity nijak sdílet nechce, je to možný. O nějakém podiu ani zmínka, dobrým manévru, nic. Našel jsem jen že se neměl vracet a Vettel odcházet, mě to nemrzí no.
No třeba já mám rád Leclerca a fandím mu, ale letos jsem na něj nějakej moc zlej
… a spíš bráním Sainze. 
Třeba je jenom piclej na hlavu a má více osobností jak já. 
Já ho taky bráním, mě přijde že od upgrade jezdí velice podobně. Jako je to naprd když nemáš podporu týmu. Vlastně i dneska třeba Piastri, takhle před boxy by to uplně být nemělo, i když Norris pak prokázal že byl jasně rychlejší a pro tým to bylo asi správně.
Sainz jezdí letos dobře. On jezdí v podstatě dobře pořád.
Zbytečně to dostává sežrat.
S Norrisem to měl 2-0. S Charlesem to má 1-1.
To snad ani nešlo mít těžší soupeře z týhle generace.
A to neměl ani 100% lásku a podporu. No letos ji nemá určitě. 
Jasně… nejrychlejší určitě není, ale je solidní.
Je chytrý, má přehled a je totálně konzistentní.
Takovej pilot jako on na roštu není.
Já bych ho do týmu bral hned.
Akorát by se s tím musel smířit, že je pilot č.2., což se smířit nechce.
Nadruhou stranu Leclerc nepředvádí takový výkony, aby mu dal důvod ke smíření, když vidí, že to je hratelný. 
Poslední 2 závody ho v týmu určitě zařízli. 
SC nebylo treba, vsechno slo podle planu 
Je tazke porovnavat rozdielne monoposty s roznymi nastaveniami. Russell štartoval zo zadu. Len tak,moj postreh z okruhu,z prvej zakruty-Rus bol cca 70 metrov pred brzdnym bodom uz na obmedzovaci. Kolo co kolo som to registroval. Ovela skor ako Ham,Lec. Takze ine nastavenia,prevody…uplne inak nastaveny ako ti z predu…
Koho tipujete na výhru dnes? Moja TOP5 na závod: VER, NOR, PER, HAM, PIA
Ferrari sa určite zase niečo pokazí. A Alpiny tie majú také tempo, že možno TOP8 budú.
Včerajšia kvalda bola super. https://www.youtube.com/watch?v=uGeklV4jXXU&ab_channel=FORMULA1
Verstappen, Perez… 30sec nic. pak Hamilton, Norris, Russell, Piastri, pak 30 vterin nic… Aston s Albonem.
Jo a ještě Ferrari. Na ty jsem zapomněl. 

Inak admin F1TV asi spí. Lebo od včera tam je vyjadrenie po kvalde na miesto po závode

a tebe? 15znakov
za to mozem ja