Ale tu ide o feedback. Haas si pochvaluje jeho úroveň práce ako u Leclerca keď jazdil FPs za Haas. Taktiež Ferrari ho chváli za prácu, keď jazdia testovanie. Rýchlostne je fakt na tom dobre, jeho náčikovská sezóna v F2 bola dobrá a to stále plná smoly a neštastia. Jeho druhá sezóna je v Preme, ktorá to absolútne netrafila a motá sa vzadu. A zase má aj kopu smoly a neštastia. Ale Ollie si to miesto vybojoval v Jeddah s Ferrari, kedy ukázal že bol hodený do vody a v ten moment mal na F1 odjazdený 1 deň v starom F1 monoposte Ferrrari na Fiorane začiatkom roka. Jeho manažment bol super oproti iným nováčikom viz Piastri. Proste tie pneu dokázal vydržať celý závod a to na konci HAM a NOR tlačili. Proste mne príde, že Ollie a aj ako Kimi sú jazdci stavaný na F1 a v F2 sa im proste nedarí lebo majú ten level niekde inde už.
Kimi jazdi v tej istej Preme a jazdi o poznanie viac vpredu… čakal by som, že výhodu bude mať starší a skúsenejší jazdec… Je to ale naopak…
Beaman ju pravdepodobne aj dostane, ale ja skor hovorim o tom, že Zhou je pre Haas lepšia voľba (ako Ocon) práve kvoli miliónom… Nie je od Bearmana o toľko horší, rád by som videl, ako by sa on ukázal, keby dostal na jedny preteky auto Ferrari. Ocon je superrýchly pilot, ale Bearmanovi pomôže oveľa menej ako Zhou, a namiesto kufrika penazi, skor sposobi náklady na opravu auta po kolíziách s tímovým kolegom…
Ešte treba dodať, že Haas nemá peniaze na to, aby naplnil plný rozpočet pod rozpočtovým stropom. Peniaze od Číňanov by ho pomohli naplniť, takže z vývojového hľadiska by tím lepšie napredoval…
Záleží kde byla žaloba podaná. Jestli v Americe, tak má Haas skutečně velký problém. Tam ti musí zaměstnavatel vyplatit spravedlivou mzdu i kdyby jsi pracoval na černo.
A prodej NASCAR týmu Haas je hodně podezřelý.
Kde pisem, ze to je problem?
ano da sa zrusit so suhlasom oboch stran a teraz prinut amikov aby s tym suhlasili, alebo si myslis, ze slovensko to ma zrusit jednostranne?
“asi nie je to co chcu vidiet” toto nieje naznacenie, ze je to pre nich podla teba problem?
nie v pripade ak su na teba uvalane medzinarodne sankcie
No pokud vas prezident a vas premier maji takove vyhrady k EU a NATO. Pokud se na mitincich techto vladnich stran skanduji pokriky o americkych … . Tak bych to ocekaval.
Co se stane? Za americke vojaky budete platit, za EU taky. A ne male penize. Tak ke neplatte a tyhle organizace vas vyhodi sami.
Orban je u moci kolikate? Ctvrte volebni obdobi. Proc ke furt v EU a NATO. Nadava na ne kudy chodi. Ted ma platit obri pokutu. Momochodem v kontextu toho co se nyni deje, je toto rozhodnuti prinejlepsim zvlastni.
A co tak ted uu musi odejit ne? Madarsko bude svobodne ne? Konecne.
Madarsko vystoupi i z NATO ne? Vzdyt leta do Ruska a na Ameriku nadava.
A vis co? Objednava si nemecke Leopardy, americke F35ky a s EU se chce soudit.
Podle me, jen ucast Madarska v NATO a v EU zajistuje madarskou suverenitu. Orban moc dobre vi co by se stalo, kdyby vystoupil. Kam by se propadla zivotni uroven Madaru a jak by to dopadlo z hlediska bezpecnosti.
Sankce proti Mazepinovi jsou už zrušené, tak Haas musí solit.
Proti podvodníkům a agresorům se musí tvrdě Ferdo. Sankce, zakaz možnosti se jakkoliv účastnit, nic jiného nepomůže
Podporuješ zloděje?
Podle příspěvku ti přijde, že podporuju zloděje?
Když hájíš Haasové krádeže, tak ano.
A co ukradl?
nasa vlada chce ostat v EU aj v NATO
Ano to dela vase vlada dobre. Jen mi neprijde nejchytrejsi porad na tyhle instituce nadavat.
Pak lide, kterym tato vlada vladne, nabudou dojmu, ze ty svazky za nic nestoji a zacnou tlacit na vladu at je opusti. No a pak to ta vlada musi udelat, i kdyz sama vi, ze je to blbost.
ano akurat, ze nemusi…
Co take nas prezident povedal proti EU ci NATO?
Trochu mi to pride, akoby muz po svadbe v manzelstve nemohol povedat na manzelku ci ich vztah (alebo naopak) akukolvek kritiku. A ak ju vyslovi, tak sa asi hned musia rozvadzat… Tak to v praxi plati?