Haas odmietne 30 miliónov od Čoua a nasadí Ocona s Bearmanom, zhodujú sa experti | Magazín F1 - F1online.sk

Po našymu to znamena, že sy řydky a guvno sneseš bo u nas je tak fajně, že tu večer každy sve srdce otevře dokořan což rano přynaši jiste nasledky. :clinking_glasses: :beers:
Vážně se nesnažím schválně komolit slova, ale tenhle slang je docela zajímavý.

1 Like

ale ved to bol dobry ujo sadam ked ho usa nahuckali na vojnu proti iranu a ked mu dodavali chemicke zbrane a urcovali ciele na ktore ich ma pouzit v irane :slight_smile:
ale za utok na kuvajt dostal po papuli v 91, lenze problematicka je invazia z roku 2003 kedy usa klamali verejne pred celym svetom, ze sadam vyraba chemicke zbrane a ze sa ich chysta pouzit proti europe. co bolo od zaciatku do konca vymyslene klamstvo

lebo usa ziskalo to svoje uzemie uplne mierumilovne :slight_smile:

a toto sem pises naco? co to ma akoze dokazovat? neboli vtedy japoncici povazovani za tych zlych? a nechceli to amici aby stalin po vyrieseni hitlera isiel pomoct s japoncami?

No moc si nerozumime. Muzes mi tu vypsat vsechno zle co Americane delaji.

No delaji spoustu veci spatne. Urcite. Klidne se tu vypisuj s tim kdo koho plati a proc, kdo s kym proti komu. Neco mi tu dej o Bilderbergu a Aspen institutu.

A ano USA je agresivni stat, proto se ho Rusove boji. Jenze mezi vladou Americanu a Rusu, je od jiste doby veliky rozdil.

Proc popisuji 2sv valku? Aby nekteri meli predstavu co Rusove dokazi. Vis tady v Evrope se kde kdo Rusum posmiva. No, pravda zacatky valek jim moc nejdou. Ale konce valek, ty jim vetsinou jdou narame. Budik vyrobit neumi, ale valcit? To zase jo.

Mozna si myslis ze ti od Rusu nic nehrozi, protoze Americani jsou zli.

Inu Vanoce 2021/2022 si tohle asi myslelo spoustu lidi na Ukraine. Dokonce i ten Zelenskyj okrikoval Americany at furt nestrasej.

Takze mam pro tebe novinku. To ze je nedko zlej neznamena, ze vsichni ostatni jsou hodni. A ty mas jednoho extra zleho za humnama.

Jen abych ti to osvetlil. Svetova mocnost, ktera se prave navraci do velmocenskeho postaveni, valci a postupuje v zemi, ktera sousedi s tou tvoji.

Tva zeme ma kolil 5 mil. obyvatel? Jakou mate armadu? Vede vas Fico, kterej neustale utoci na EU i NATO.

Ty si fakt myslis ze Rusove jsou ti hodni, kteri se zastavi na hranicich se Slovenskem? Ty moc celne predstavitele a propagantisty Ruska neposlouchas vid? Doporucuji.

Az si na Sputniku prectes, ze Slovensko bylo za 2sv. valky fasisticke a ze pomahalo Nemecku ve valce proti Rusku. Az v ruskem tisku bude sklonovano jmeno Tiso. A ze by se melo Slovensko denacifikovat. Tak to bude ten okamzik, kdy zjistis, ze vsechno co jsi psal je tak nejak jinak.

Vis, lide vetsinu veci delaji jen podle citu. Tak nejak jak to citi. A ja si myslim, ze Putin tak nejak citi a notabene to i rika, ze rozpad vychodniho bloku a SSSR, byla nejvetsi geopoliticka katastrofa. A ze sfera vlivu Ruska by mela byt jako pred rozpadem SSSR.

Vis a nejlepsi na tom je, ze on ma realnou silu se zapsat do dejin a to kolo casu otocit zpet. A nejsem si jistej, ze 5 milionove Slovensko je zeme, ktera mu v tom zabrani. Pomalu si zvykej na kadibudku, splachovaci zachody se vozi na vychod. At chces nebo ne.

2 Likes

Aby sme tu nechodili okolo horucej kase…chcel by si, aby sem Putin napochodoval, vyhnal tych zlych Americanov a narobil poriadky?
Respektive, keby si mal volbu medzi USA a Hnusk…, pardon Ruskom (ospravedlnujem sa za tie preklepy, z nejakeho nepochopitelneho dovodu sa tam vzdy pomylim), koho by si si vybral?

Boha vam yebem. Nieje den kedy by ste tu neriesoli politiku? To ste fakt takí obmedzení na témy? :fu:t3:

Kristušácká dolina, anciáša svatého. To bylo obvyklé klení jednoho prápory, když jsem sloužil lidu. :grin:

Politika se týká každého jednoho z nás :slightly_smiling_face:

Myslim si, ze to dobre napisal @Matti. Nejde tu o to, ze by som povazoval Bearmana za nejaky jazdecky zazrak, skor si z principu myslim, ze by mal miesto v Haase dostat nejaky talentovany mladik z F2 a nie Zhou. Bearman sa tam sklonuje ako jeden z najvacsich talentov, po jeho vikende v Dzidde ma dobry kredit a je junior Ferrari, takze z toho hladiska je to logicka volba.

Tvoja argumentacia je vyrazne postavena na tom, ze Zhou vlastne jazdi solidne a pre Haas to staci. Co je podla mna absolutne mimo realitu, Zhou vobec nejazdi solidne a v tomto smere by aj timu ako Haas bol skor na pritaz. Ak sa prenesies do nejakeho mimoriadne kreativneho vesmiru, v ktorom je Bottas ako byvaly jazdec Mercedesu vysoka latka a jeden z najlepsich kvalifikantov na roste, tak chapem, ze mozno dokazes povazovat Zhouove jazdecke schopnosti za solidne. Ja vsak vnimam realitu tak, ze Bottas na to po odochode z Mercedesu uz totalne dlabe, najlepsie by bolo, keby posledne sezony na roste uz ani nebol a na viac, ako dvakrat do roka vytiahnut dobre kolo v kvalifikacii sa nezmoze. Od kazdeho jazdca, ktory jazdi aspon trochu solidne by som ocakaval, ze ho bez problemov zdola. No Zhou zaostava aj za Bottasom, z coho logicky vyplyva, ze jazdi totalnu tuzku. Jeho jedinou kvalitou je to, ze nerozbija auto, tento kredit mu davam.

Asi aj ano, ale uz si to nemyslim.

O tom nic neviem, ale v tomto smere mi pride trochu zvlastne, ze pouzivatel, ktory tu patri medzi najvacsich kritikov jazdcov vo vseobecnosti (pricom pojem kritik je este celkom zhovievavy, vacsinou sa jedna len o nezmyselne kopanie), devalvuje vykony uplne kazdeho s vynimkou najlepsich troch-styroch jazdcov na roste a pomaly aj u Russella zastava, ze by mal byt vyhodeny z F1, sa zrazu s takym zapalom zastava niekoho ako Zhou, ktory skutocne patri k najhorsim jazdcom na roste. Zda sa, ze niekto iny tu chce byt za pekneho. Alebo tu ide len o to, zase si do nejakeho jazdca kopnut, v tomto pripade do Bearmana, lebo sa nevies zmierit s tym, ze na mnohych ludi jeho vykon v Dzidde zaposobil (napriklad vratane expertov na The Race) a neobtazovali sa pritom zohladnit tvoj odborny nazor.

Ja netvrdim ze nie. Ale si ju riešte inde nie v kazdej druhej teme omfg

nie nechcel
chcel by som aby sme amikov poslali domov sami, ale je jasne, ze ta zmluva sa uz nikdy nezrusi.

ani jedneho by som si nevybral :slight_smile: co je to za poddanska natura, ze musime niekomu patrit?

A co nam brani? Ked teda udajne konecne mame vladu so suverennou zahranicnou politikou? :smiley:

1 Like

Ono to asi ani nie je o tom, ze Zhou + 30 milionov vs Bearman. Ten rozdiel moze byt o dost mensi. Bearman so sebou donesie peniaze z Maranella ci uz cash, alebo v podobe technickych sluzieb a podpory. Donesie svoj talent a moze zistat viac bodov.
Nezanedbal by som ani fakt, ze Haas sa uz raz popalil s platicom z vychodu. Je tam sice viac kultury ako v pripade NM, ale Cinan v jedinej americkej stajni asi nie je to co chcu vidiet ci uz Haas, alebo LM.

1 Like

zeby to, ze ta zmluva sa predcasne zrusit neda?

preco by cinan v americkom time mal byt pre LM problem? pre nich bude praveze problem ked ten cinan nebude v ziadnom time a nie, ze bude v americkom

Ale to vis ze se da zrusit. Zadnej problem. Takova smlouva neexistuje, ktera se neda zrusit. Nesmis taky verit vsemu co ti politici navykladaj.

a vysledok? nemyslim, ze by sud rozhodol v prospech Mazepinovcov…

Takovejch ale je v F1 cela kopa, niektori uz aj mimo nej…

To je samozrejme pravda.

Vnimam temu v kontexte s predchadzajucimi clankami. Existuje vseobecne presvedcenie, ze Bearman je lepsi ako Zhou, pritom Cinan dosiahol solidne podium v celkovom poradi F2. Co je podla mna ziarivejsi uspech, ako Bearmanove vitazstvo v talianskej F4, alebo rovnake podium v F3. Nemam teda jasno v tom, ktory je lepsi. Zhou je ale o nieco skusenejsi, a ma za sebou sponzorov, aj ked je pravda ze v tejto sezone v slabom Sauberi moc dobre nejazdi… Ale to ani Bottas, hoci ten je daleko skusenejsi, a ako tak to drzi…

Ja Bearmana dnes urcite nevidim vyssie ako Micka Schumachera, co ale neznamena, ze vylucujem, ze ma moze este presvedcit o opaku. Je este mlady, a kedze ale Bearman je protezovane dieta Ferrari, je jasne ze miesto v Haase dostane.

Chvalitebny je dvojka, ale v F1 musis byt jednotka, alebo musis mat 30 milionov, inak v nej dlho nepobudnes…

V F1 su aktualne aj piloti, ktory by nedostali ani 3 (dobry), preto nevidim dovod aby nedostal sancu chvalitebny Bearman :slight_smile: