tak ono si staci pozriet zoznam ludi ktori mali nejaky vztah(vacsinou pred smrtou negativny) ku clintonovcom a kolko je tam umrti strelnou zbranou “clinton body count”
ja viem, ono je to len konspiracia a ja som hnusny konspirator
To sa mi vzdy zda strasne zabavne, ked zrovna Slovaci trubia, ako medzi Americanmi a Hnusmi nie je ziadny rozdiel. Ako jedna z mala krajin mame to privilegium, ze si na zaklade nasej historickej skusenosti priamo mozeme porovnat, co to znamena byt partnerom Spojenych statov a co to znamena byt pod vplyvom Hnuska. Nech si kazdy sam za seba odpovie, kde sa nam existovalo lepsie, podla mna je ta odpoved pomerne jasna, uz len preto, ze Hnusov sme odtialto hnali silou, podobne tendecie proti Spojenym statom nepozorujem.
Ba naopak, USA ako partnera sa zbavit nechceme, hoci nam v tom nic nebrani a slobodne tak mozeme urobit. Celkom by ma zaujimalo, ako dlho by nam v byvalom rezime trvalo, poslat Hnusov do certa, keby sme tak mohli slobodne urobit a nemuseli sme sa bat ich tankov. Ja odhadujem, ze by ten cas zodpovedal rozdielu medzi Verstappenom a Russellom v kanadskej kvalifikacii.
Konspirátoři jsou na úplně jiných místech. My pro ně nejsme ani tečky na šachovnici, natož figurky. Těm je úplně jedno co si myslíme.
To ze ty napises ze se neco stalo jeste neznamena ze se to opravdu stalo ne? To snad uznas.
Dvojicky? Hlavni organizator byl Saud, nicmene infrastrukturu vyuzil talibanskou. Zil v Afganistanu a odtud organizoval utok na USA. Hitler byl Rakusan a cely svet ma za vyniky holokaustu Nemce. Tak uz to byva.
Co je mimo moje zorne pole nech na mne a radsi se soustred na sve. Mam za to, ze to tvoje je mnohem mensi nez to moje.
Za utok na Afganistan stoji jednoznacne dvojcata. Taliban odmitl bin Ladina vydat a trval na dzihadu. Taliban pouze nabidl ze Ladina zatkne na zaklade opravnene zadosti USA a bude soudit v Afghanistanu. Coz je smesne.
A to podsouvani, kdy sam prohlasis ze je neco mimo moje zorne pole a pak to prezentujes jako fakt si nech, tohle znam moc dobre. Ale predvedu ti to na tobe.
To ze Rusove znasilnuji zeny na dobytych uzemych je koukam zase mimo tvoje zorne pole vid?
A co znasilnovani u vas na jihu Slovenska ve vychovnych ustavech je taky mimo tvoje zorne pole?
Jak te tak ctu, koukam ze znasilnovani zen je vubec mimo tvoje zorne pole. A skoro bych rekl ze ho mozna i schvalujes vid? Vzdyt se preci netyka muzu, ale zen.
No pokud mas manzelku, pripadne dceru, tak chudinky, kdyz se na znasilnovani zen koukas takhle.
Za tohle by ses mel stydet a ne se tu vypisovat s obhajobou Kadafi, kterej byl odpovednej za Lockerbie.
Je zajimave, ze lidi jako ty tak radi obhajuji masove vrahy, teroristy a vubec podobne typy lidi.
On si ani neuvedomuje co by se stalo kdyby se Slovensko do vlivu Ruska dostalo. To by tohle o Rusku na netu nevypisoval. Nebo mozna by to napsal, no a ti hodni Rusove by ho vytahli v noci z baraku a nez by s nim skoncili tak by nemel cim psat.
To se to panecku nadava na Ameriku a prohnilej zapad. Na cenzuru. A vubec jim to neprijde divny. No ale ja jsem v klidu. V Americe vyhraje Trump, ve Francii le Pen, v Nemecku bude ve vlade AFD, kterou ma tak rad nas Vaclav Klaus.
No a bude to nasledne. Ukrajina podepise mirovou dohodu, kde odevzda Rusku pulku uzemi. Na zbytku bude okupacni, pardon bezpecnostni sprava. Nemecko, pod tlakem AFD a ce spolupraci s Francii a Italii, zabere ceske pohranici, i se mnou, zrusi Schengen a vyrazi z EU Slovensko a Madarsko a mozna zbytek Cech.
V Polsku si Trump postavi zakladny a umisti vojaky v pobaltskych republikach a Finsku s jadernejma zbranema.
Rus na oplatku dostane do sfery Slovensko a Madarsko a samozrejme Moldavii.
No a vy Slovaci pomasirujete osidlit Sibir a tam se potkate s Madarama a budete jedna velka stastna slovanska rodina.
Ale tebe a tech s podobnyma nazorama je mi preci jen lito. Tomu zbytku preji at si to, ze se zbavili americkeho obojku, uzijou.
30 let jsme upeli pod americkou botou a hle, teprve Ruska valka nas zbavi okovu a nastane raj na zemi. Hned se lepe dycha a lepe spi.
Nechci vám tu kazit tu ruskou propagandu, ale nepsalo se tu pár dní zpět, že sem politika nepatří?
desiatky krajin krizomkrazom po celom svete by s tvojim pohladom na usa nesuhlasili lebo s nimi maju radovo, ale o niekolko radov horsiu skusenost ako ty s nejakymi hnusmi aj ked ja taky narod nepoznam, takze bohvie kto to je
hej a peniaze mu daval taliban vobec ich nemal zo saudskej arabie a vobec sa saudski velvyslanec osobne nezarucil za niekolko z tych utocnikov
ja neviem o tom, ze by v roku 2001 sa mohol zarucit pri udelovani viz za saudou nejaky talibansky uradnik
uznavam, ale snad budes verit tomu ked o tom pise mirko todovie z vasho milovaneho nenavistneho dennicku
ale predpokladam, ze ty si vyberies verziu 2
znasilnuju tak ako zeny znasilnuju vsetci vojaci vo vsetkych vojnach, tak to proste je
lenze tie dristy ako putin rozdava vojakom viagru aby znasilnovali su ciste dristy, tak isto su ciste dristy to co par mesiacov dristala ukrajinska ombudsmanka ako vraj rusi brutalne znasilnovali novorodencov a pod. nic z toho sa nepotvrdilo, ale ty tomu dodnes urcite veris.
mimochodom podla pred par rokov zverejnenej studie amicki vojaci znasilnovali v rovnakej miere ako sovietski pocas druhej svetovej. len sa o tom nehovorilo
ale podla teba znasilnuju len hnusni rusi
No pro tebe ne.
ty sa uz spamataj a nevypisuj tu hluposti
Díky za predikciu, z Tvojich viet je cítiť nádej . Pravdepodobne si z tých, ktorí nemajú rodinné väzby na Slovensku, lebo napríklad ja ich v Česku mám a myslím si, že takých je nás tu viacero.
Omlouvam se kluci, ale bohuzel tak to je. A ne nemas pravdu. Na Slovensku vazby mam. No a oni to vidi jeste mnohem hur nez ja.
Mam Slovensko rad. Vase zeme se mi libi, je prekrasna, mozna nejkrasnejsi co znam. A to rikam jako clovek, kteremu Cechy pripadaji krasne. Cechy, ne ta moravska placka s Brňem.
Ale bohuzel. Tvoji krajane si zvolili tuhle cestu. V dnesni dobe si kde kdo mysli ze prostor kde zije, mu patri. Jenze tak to neni. Nikde neni psano ze pod Tatrami a za Dunajem ke zeme Slovaku.
Cingischanovi se pripisuje nasledujici vyrok.
Kdo se nebrani, hyne.
My bychom se nyni meli branit. Treba tim, ze nekoho vyzbrojime, nakrmime, vytvorime mu podminky aby mohl bojovat.
Ale nekteri z nas rikaji, ze kdyz nekdo utoci, ma se vyjednavat, prosit a omlouvat se, ale v zadnem pripade ze se nema dotycny branit. Inu potom je jen jedna cesta. A ta konci na Sibiri.
S týmto samozrejme súhlasím.
A aspoň Moravu našu ještě
Hlouposti? Povime si.
Pred deseti lety Rusove obsadili Krym. Hadal jsem se s podobnymi tobe, ze Rus se nezastavi. Jen chvili pocka, koukne co mi na to, nadechne se a pujde dal.
Takovy jako ty mi vypisovali, abych se vzpamatoval a kde beru prasky. V listopadu 2021 jsem prohlasil, ze 150 tisic Rusaku za hranicema Ukrajiny znamena valku.
2.8.1990 zautocil Sadam na Kuvajt. Urcite i v Iraku si spousta lidi klepala na celo, kdyz nekdo prohlasil, ze tahle valka znici Irak.
Mysli si co chces. Rusko je nejrozsahlejsi zeme na svete. Agresivita narodu se da jednoduse poznat z rozlohy zeme, kterou kontroluji.
Myslis ze Rus ty plane dostal na stavebnim urade?
Dne 22.6.1941 napadlo Nemecko SSSR. Behem pul roku Nemci znicili temer celou Ruskou armadu z pocatku valky.
Na konci roku 1945 melo Rusko nejvetsi armadu sveta a temer milionovou Kuantugskou armadu (Japonsko), prejelo za cca 3 tydny.
Myslim ze vzpamatovat by ses mel ty. Chce to necist jen ruske dezinfoweby, ale kouknout se i na dejiny. A klidne si precti ty ruske, abys vedel co dokazou a jake maji cile.
Nejkrásnější země je ta, která Ti říká, že jsi tam doma. A já se na Slovensku jako doma cítím.
Moravák je doma všude. A Moravu má taky každý rád.
Laši, Valaši, Goroli, Prajzáci, Vysočané i Slezané souhlasí.
Opoměl jsem někoho?
Zbytecne vypisovani. Pod americkou botou jsi byl doted. Dyt to ta vase nyni vladnouci strana skandovala ne? O Caputove.
Tak ted chvili vydrz. Par let a sam se dozvis jaky je rozdil mezi zapadem a vychodem.
Hitlerovske nemecko vyvrazdovalo jemu nelibe narody. Loajalni odmenovalo.
No a Rusove? Ti vrazdi svoje, nepratele, ale i pratele. Takovej Stranskej by mohl vypravet o tom, jak popijeli se Stalinem. Kdyby ho teda Stalin nenechal obesit.
Vsak se dockas.
Nic mi o Morave nepis. Zeme ktera se houpe, by to mela mit na ceduli pred vjezdem.
Parkrat jsem tam byl. Zeme se houpe hur jak more a rano te furt boli hlava. Jestli tam praskujou nebo co?