Haas odmietne 30 miliónov od Čoua a nasadí Ocona s Bearmanom, zhodujú sa experti | Magazín F1 - F1online.sk

Marco Polo International Italy S.r.l. (ChemChina) (37.01%) (China) Investitori istituzionali italiani (27.32%) (Italy) Camfin S.p.A. (Marco Tronchetti Provera) (14.1%) (Italy) Silk Road Fund (9.02%) (China) Tacticum Investment S.A. (5.64%) LongMarch (3.68%) (China) - vlastnická struktura Pirelli

Název Pirelli patří Číně a budou ukusovat dál.

image

bearman to bude mat s oconom tazke. nemyslim ze mu akokolvek pomoze.
taky botas by mu pomohol viac.
ale ak si mam vybrat kto ma ostat v f1 tak beriem ocona, botas to uz mal davno zabalit.
a cou tak ten je uplne marny.

1 Like

lenze haas peniaze rusov neodmietol, on len jednostranne vypovedal zmluvy, ale peniaze si nechal. cize ich sprosto ako sa na amika patri ukradol
a bolo to v case ked na mazepinovcov neboli este ziadne sankcie, takze sa nemoze odvolavat ani na toto a keby aj sankcie uz boli tak tie prachy mal odovzdat vlade aby ich ta zmrazila

Bože, vy ste ale… Básnite o Bearmanovi, ako keby vyhrával preteky :smiley: Takže takto… V Džide by Sainz bojoval o pódium, Bearman sa nedostal ani do Q3, a v pretekoch bol o 30 sekúnd vzadu…
V F2 ho pravidelne poráža jeho tímový kolega, nováčik s minimom skúseností z formulovými autami, ktorý nemá ani 18 rokov…
Čiže, čo také svetoborné predvádza? Nič…

Ale šancu v Haase by som mu dal, aby mal príležitosť niečo svetoborné ukázať.

Ocona by som ale do sedačky vedľa neho nepostavil. Ak by ho Bearman predbiehal, Ocon by ho radšej zostrelil, než aby sa nechal predbehnúť takému mladému uchu…

Zrovna vyraz “na amika se patri … ukradl”, bych v souvislosti s Ruskem nepouzival.

Krade se vsude a jak uz rikal Sverak v Koljovi.

Vy Rusaci krade kola, hodinky a uzemi.

To jestli Mazepin byl nebo nebyl na sankcnim seznamu nevim, ale chapu ze s nima Haas nic nechtel mit. Jestli jim neco ukradl, tak at to da Mazepin k soudu. Tady preci jen nejakou sanci na uspech ma.

To zapadni spolecnosti, kterejm Rusko bere fabriky a odsuzuje je k vysokejm pokutam, protoze si dovolili pozastavit podnikani, takovej komfort nemaji.

Ale jak se rika, nekdo vdolky, jinej holky. Spousta lidi utika na zapad a do USA a take spoustu lidi utika do Ruska. Ja preferuji zapad. Neni dokonalej, vubec ne. Ale muzu se tu s tebou bavit a nebat se ze me nekdo zavre, nebo vypadnu z okna.

2 Likes

Bearman se uvedl dobre. Ale to vis Max to neni.

v rusku nahodne, alebo “nahodne” vypadavaju z okna
v usa sa zas casto nepohodlni zastrelia, alebo “zastrelia”
v kazdom state maju svoju oblubenu formu samo-vrazdy :slight_smile:

vypadnutie z okna je oblubena samo-vrazda aj u proruskych ukrajinskych politikov/predstavitelov na ukrajine. tam asi podla prislovia “rovnaky kraj, rovnaky mrav” :slight_smile:

Je to trochu trápne s tou argumentáciou o ukradnutých ruských peniazoch… Mazepin za ne prejazdil celu sezonu, takže nie je o čom…

Znamka v skole oznacovana cislicou 3 je dobre… Ja by som mu dal skor dvojku ako trojku za ten vykon v Jeddah, ale to z neho buduceho sampiona nerobi…

Mazepin se chce s Haasem soudit o peníze – F1sport.cz (auto.cz)

Nebol si to nahodou ty, kto tu sebavedomo vyhlasoval, ze vsetci jazdci, ktori sa “motaju” v F2 viac ako rok, nestoja za nic? Co ta nahla zmena retoriky? Snazis sa niekomu zapacit a hras to tu na pekneho?

Netvrdim, ze Zhou je top jazdec, ale co take predvadza Bearman? Jedno sieste miesto v celkovom poradi v F2 (v pomerne slabom rocniku)? Jeho vykon v Dzidde bol ok, ale taky by som ocakaval od ktorehokolvek schopnejsieho pilota a urcite to pre mna nebolo nieco, preco za kazdu cenu tuzim vidiet Bearmana v F1.
Z tohto pohladu sa mi zda Zhou istejsia volba. Zazrak to nie je, ale tragicky nejazdi, robi malo chyb a privezie pre Haas dolezite peniaze. To su aspon nejake argumenty v jeho prospech, v prospech Bearmana tu nezaznelo nic, okrem toho, ze je mlady. A vraj ma teda aj nejake vysledky, ktore ja osobne, ked sa pozriem na tabulku v F2, akosi nevidim. Ale kludne ma osviet, mozno som nieco prehliadol.

O tom jsem neslysel, ze by se v Americe vrazdili nepohodlni a o Ukrajine take ne.

Ale jak rikam. Pokud vidis rovnitko mezi Amerikou a Ruskem, pro me za me. Ja tam vidim neuveritelne obrovskej rozdil.

Ale kazdeho vec.

2 Likes

Tak ona znamka 3 v F1, coz je neco jako CERN ve vede, neni tak spatna. Bejt prumer v nejsoutezi. Not bad. A pokid ho vidis na dvojku, no tak to z nej sampion klidne bejt muze. Takovejch dvojek se stalo sampionama.

Ja tu nejake basnenie o Bearmanovi moc nevidim, skor sa javi pre mnohych lepsi ako Zhou.
A ty ho do velkej miery zhejtujes a potom napises:

Co znamena chvalitebny :smiley:

Ja som o dvojici Ocon Bearman v Haase pisal uz pred tyzdnami a rad by som ju aj videl. Urcite radsej nez slabeho Zhoua, nejaku novu krv a sancu ukazat sa. Mozno dostanu daco extra aj od Ferrari, kedze k nim patri…

Jo atentaty na prezidenty? To sem asi nepatri ne? Nemyslim ze bychom se bavili o tom ze Putin vypadava z okna. Myslim ze jsme se bavili o tom jak vypadavaji nepohodlni prave tem prezidentum. Teda nepohodlni Putinovi.

Vis Ferdo vrazdi se vsude, v Cechach na Morave i ve Vsetine. Ale je trosku rozdil, kdyz vrazdi nejakej civil, protoze mu strasi ve vezi, nebo si chce prilepsit. Anebo kdyz vrazdi vladni verchuska.

Je rozdil obesit vraha ctyr deti anebo sedlaka za to ze zdedil lan pole a ctyri kone.

A asi by melo byt moralni povinnosti kazdeho cloveka vnimat ten rozdil. Ale bohuzel neni. Inu co se da delat.

5 Likes

Jana Masaryka civil z okna nevyhodil a Putin za tím určitě nestál.
Podobných případů by jsme našli tolik, že by jsme si mohli otevřít sólo téma, ale stejně by jsme se ničeho nedobrali.

nevrazdia sa oni sa samo-vrazdia :slight_smile:

to, ze si ty nieco nepocul neznamena, ze sa to nestalo. to snad uznas, ci? :slight_smile:

nie nevidim rovnitkom medzi usa a ruskom. rusko je rusko, usa je usa, kazda z tych krajin ma na rovasi tolko, ze objektivne ked sa na ne clovek pozrie tak len tazko ich moze obdivovat

aky je rozdiel medzi napadnutim ukrajiny a napadnutim napr. iraku? jaj, ze ten irak je mimo tvoje zorne pole? nuz ale iracan je rovnaky clovek ako ukrajinec a v mnozstve mrtvych civilov je na tom usa vo vojne v iraku daleko daleko horsie ako rusko na ukrajine, ale pre teba je iracan nema rovnaku cenu ako ukrajinec

alebo utok na afganistan
neobstoji ani odvolavanie sa na utok na dvojicky, lebo

1. financovali to saudi, za utocnikov sa pri vizovom konani zarucili vysoki saudski uradnici a snad vsetci utocnici boli saudi
  2. afganistan kratko pred samotnym utokom slubil amikom, ze im vyda usamu, lenze to amici odmietli lebo predsa zbrojne kontrakty s bushovymi volebnymi sponzormi uz boli popodpisovane a bolo ich treba naplnit

alebo co tak sa porozpravat o tom co robia amici v syrii, ci zas plati, ze syria je mimo tvoje zorne pole a tak je jedno ci sa tam porusuje medzinarodne pravo alebo nie

co tak zvrhnutie kadafiho a vsetky tie dristy co do eteru pustali amici len aby ospravedlnili priame utoky na kadafiho armadu?
mas pocit, ze ti slusni amici zvrhnutim kadafiho prispeli k prosperite libye a teraz tam je raj na zemi?

ale mas pravdu je medzi rusko a usa velky rozdiel. rusi si robia bordel kusok od svojich hranic, amici robia bordel na celom svete