A já se tak snažil, aby to vypadalo lidsky přívětivě. Několik slov jsem vymazal a přepsal
.
Byl to krásně strávený čas tady, kamarádi, možná tady jednou vyřešíme záhadu nepředvídatelnosti lidského genomu.
Ale musím jít, páč mě přijde francouzský ajťák instalovat nějaký zesilovač Wi-Fi, abych mohl pracovat na terase.
…a jsme doma, to je potom jasný že ten kdo to bere jen jako show na férovost koukat nebude ![]()
Proto tady taky obhajuje Abu Dhabi 2021. Co čekat ![]()
Tak tiMur má orgamus pokaždé, když vidí krádež jako AD21, tomu férovost nic neříká
nekecej, ty si začal oblbovat duchny i v zahraničí? a to se ti vyplatí tam prodávat zrzlé hrnce?
Gasly to spravil podla pravidiel. to je ako Mercedes. Naladuju tam komorky, potom sa prepisu pravidla, potom vyhraju prvych 6 GP a prvych 6 kvalifikacii a potom ma RB najsilenjsi motor.
V Alpine verili svojim meraniam viac ako meraniam FIA. Ostatni si to tiez mohli premerat.
Ked siedmych odsudia na smrt a jeden cez noc utecie a potom sa ukaze, ze vsetci boli nevinni tak co? Je spravodlive ho popravit dodatocne?
jakože týmy mají jiný měření, než FIA jo? Tak to pak chápu, že si tu obhajova 18:1, když je v pravidlech 16:1 celou dobu
co to meles prosimta. bud napis nieco k veci, alebo si to nechaj pre seba. naco sem davas tieto k0kotiny?
ti rychle odlítl dekl. Však reaguju na to, co si tu vyplodil za kok0tinu dle tvých slov.
ty sa vsetko snazis pochopit a dopadne to ako vzdy.
na co tu píšeš takové k0kotiny? Piš k věci. Napsal so
Tak ti píšu, jestli podle tebe týmy mají jiné měření, než FIA. Což je prostě sra-čka. Klidně mohlo být, že FIA měřila nesprávně, no bylo x pilotů, co to neporušili i tak, tak proč by se tu někdo měl ohánět, že se měřilo špatně? Z logiky věci, ti co trest nedostali, tak postupovali dle pokynů FIA před závodem. A co víc, tak jsou i záznamy, kde třeba Antonelii dostává pokyny, aby to necutoval v boxech - jako Gasly například, a ještě k tomu dával lift před koncem boxů. Tak proč by ti, co se drželi pokynů FIA a ti so si odbyli trest v rámci pravidel měli být poškození, jen protože Gasly s Flaviem zatlačili na FIA?
A to, že tu budeš 3 týdne po sobě psát, že to bylo dle pravidel nic nezmění. Jinak nevím co ses tu hned tak rozložil, když si tu vehemntně v prosinci obhajoval 18:1 s tím, že ostatní neumí číst pravidla a teď ti museli skrz to nasadit lexuarin.
vychadzam z toho, ze Alpine predlozil dodatocne dokazy a nove zistenia, inak by ich odvolanie nebolo pripustene. Takze vlastne merania mali a evidentne boli presnejsie ako tie FIA.
K tvoju komplexu z nejakej predchadzajucej debaty sa nebudem ani vyjadrovat.
A co to mění na faktu toho, že Gasly cutoval čáru na vjezdech a výjezdech, takže logicky se dostal do bodu, kde to porušil. Red Bull taky porušil cost cap a je jedno, že se vymlouvali na díly skrze marketing.
To víš, že jo. Psal si tu houna jako vždy a teď se akorát za to stydíš. Není můj problém, že si páteř viděl max v učebnici
ale nie. mne je jedno co gasly robil v boxoch. V Alpine preukazali, ze casomiera FIA nemerala presne je to vybavene. Ostatni tiez mali davat pozor.
tvoj modus operandi uz vsetci poznaju. siris do nezmysly. Niekto na to poukaze tak vytiahnes nieco uplne ine kde si myslis, ze si mal pravdu.
Pri kompresnom pomere si exemplarne manifestoval, ze sa tomu rozumies ako hus do piva, hlavne, ze sa pysne prsis. Mifty mal krasne prirovnanie - nahy cisar co vsetkym ukazuje svoj lotosovy listok ako keby to bola nebezecna zbran.
výborně, vygrcla si tu omáčku úplně o ničem, aby sis myslel, že si argumentačně něco vyhrál.
Dokážeš bez pomoci ostatních diskutovat k věci bez toho, aby ti dolítl dekl? Vůbec nereaguješ na to co píšu a jen se trapně snažíš shodit co jsem tu psal na jiný témata. A jště se stavíš k tomu, že si těm věcem rozumněl. Rozumněl jsi jim tak, že si psal, že je 18:1 v pohodě a ostatní neumí číst pravidla. Proto FIA od 1. 6. 2026 změnila způsob měření, protože 18:1 není v pohodě a je v rozporu s pravidly.
takže diskutuješ o trestu Gaslyho za překročení rychlosti v boxech, ale je ti jedno, co tam dělal a jak k tomu došlo. Tak to je už opravdu geniální myšlenka. Nepřemýšlel si někdy, že by si ty svoje výplody nikam nepouštěl a nechal si je pro sebe? Možná by to bylo pro tebe lepší.
no vidíš, a nedokážeš mi odpovědět na to, jak to, že teda nedostali tresty všichni, když byl problkém s měřením, co furt tak vehementně tvrdíš.
co robil Gasly je uplne nepodstatne. Podstatne je ci prekrocil v boxoch rychlost, alebo nie. Ak Alpine vedel dolozit dokazy, ze rychlost neprekrocil tak trest museli stiahnut to je vsetko. Pochopit to za teba nemozem, rovnako ako tie pravidla ohladom kompresneho pomeru.
omyl, když rozhoduje u měření i to, jestli jezdec cutl bílou čáru nebo ne v boxech. Ale očividně nedokážeš pochopit, že dvě odlišné stopy znamenají jinou časovou deltu.
ty nedokazes pochopit uplne zakladne veci. Alpine za odvolal ze Gasly dostal trest za poruesnie rychlosti v boxoch. dokazali, ze to tak nebolo, delta, ciary, stopy nie su predmetom trestu.