Gasly: Nevyzerá to s nami bohvieako | Magazín F1 - F1online.sk

Ja čakám ich povýšenie, ak sľúbila PK do 3 veľkých cien. V korporátoch porazenecké nálady nik nestrpí!

Mohli by ze všech udělat šéfy týmu :smiley:

1 Like

Vlastní výroba vychází finančně mnohem výhodněji. Ještě nedávno si Williams vyráběl i vlastní převodovky.

Jinak jsem četl od Wolvese že nové zavěšení od Mercedesu nevzali proto, protože vzít staré znamenalo začít vývoj o 4 měsíce dříve, což považoval za větší přínos než čekat.

V té souvislosti jsem četl že Aston též ohledně zavěšení a převodovky dostal náčrty dost pozdě a že kolem těchto věcí to nemaj tedy optimalizované až tak jak by chtěli. Tam prý budou mířit upgrady.

3 Likes

To by mohlo fungovať :slight_smile:
IMG_4819

1 Like

Podle mě to pořád nevyrábějí, ale mají pouze nějakou loňskou kolekci.

Jo, to mě napadlo už při testech, že asi nemají kapacity až na tak obrovské změny.
I Mercedesu musíme dát trochu čas. Mají nový vůz od A-Z… jakože fakt komplet celé nové auto.

Williams není v jednoduché pozici. Peněz na rozdávaní nemají a šetří kde se dá.
Pro adoptívní rodiče je tenhle tým obchodním artiklem bez srdečního pouta.
Letos má Mergl novou převodovku i zavěšení, takže loňský materiál byde pro Williams hodně výhodný.

Ono být odběratel je celkem drahé. Nevím jak to funguje se zaměstnancema, jaký se tam dělají triky…
ale výrobce má např. zavěšení za 100.000$ a odběratel za 150.000$… fia dává masivní daň za odběr.
Má to i nějaký název, ale teď si nevzpomenu…:smiley:

Je to přesně tak jak píšeš.
Jenže držet dílny a zaměstnance taky není levné. A vývoj je taky finančně hodně náročný.

Ale tak nevyrábí si to na koleni, že jo. To není jen materiál a zaměstnanec, aby to vytvořili, je to i zázemí, kde to můžou vyrábět, sklad s tím spojená i logistika a samozřejmě know-how

Určitě tam musí být další nějaké výhody… možná, že to bude mimo stropy nebo se tam budou dělat triky.
Přeci nebudou platit ze stropu vývoje a výroby a další si to jentak koupí.

Steiner prý kápnul božskou.

Prý našel sponzora za 20mio eur a řekl Haasovi, že za to chce podíl v týmu a budou dál pokračovat.
Haas ho prej poslal do řiti a Steiner odešel.

Sice to má trochu jinou story, ale měli jsme pravdu, a nakonec to bylo s těma podílama… :slight_smile:

2 Likes

Haasu se tyhle počty nijak nedotknou. Neinvestuje do svého týmu tolik, aby narazil na stropy.
Ta dejme tomu padesátíprocentní přirážka není žádná daň, ale pouze účetní hodnota dílů pro hlídání stropů.

Tak v cost capu eviduješ výrobu nebo nákup, takže je to o tomhle a taky, jestli vůbec někdo chce dodávat, nikdo je nenutí

No vidíš, Nico sehnal sponzory a bez podílů

Škoda, že si tam něco Keszeli kuňká pod kníra a není mu rozumět.

Mluvil, jak ty, potom co dostaneš kartáč od Karolíny doma

Má prej nový video, tak máš dát like.